|
Witam,czy możecie mi pomóc z jednym tematem, o tuż auto nie zamyka się z pilota dodam że kluczyk oryginalny(trzy przyciski),zamykam i otwieram przez zamek w drzwiach bo działa.Zamykają się wszystkie drzwi,klapa i wlew paliwa a z pilota nie chce ruszyć.Robiłem już kodowanie kluczyków sposobami z forum które wyczytałem i z auto daty do której mam dostęp(baterie w kluczyku dobre).Wszystko śmigało do czasu kiedy miesiąc temu rozebrałem auto bo szykowałem do całościowego malowania i teraz złożyłem auto wszystko śmiga auto jeżdzi oprócz tego centralnego z pilota.Dodam że z auta było tylko ściągane tapicerki drzwi więc kabli od zamków nie ruszałem ale skoro działa z kluczyka to wszystko oki tak myślę.W lusterku jest odbiornik i działa jak koduje kluczyk to dioda miga ,a w sterowniku komfortu słychać cykanie.Ja podejrzewałem że po prostu akumulator był rozłączony na prawie miesiąc i może sterownik komfortu zgubił łączność ale koduje te kluczyki raz po raz i nic.Dziwne żeby sterownik od tak nie używany kopnął w kalendarz ale nie mówię że nie.Może któryś z was miał coś podobnego.
Ostatnio edytowano 12 kwietnia 2013, 11:49 przez majarc, łącznie edytowano 1 raz
|