BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 czerwca 2025, 13:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 6 kwietnia 2013, 11:13 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Lech – Lechia 4:2 :)

Sluchalem w aucie pierwsza polowe w radio Merkury, drugiej juz nie miałem okazji, 3 bramki do przerwy :ok: i to bez Slusarskiego, bo w 1 polownie nie gral. + 3pkt, bravo.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 6 kwietnia 2013, 15:42 
Forumowicz

Moje BMW: E91 LCI Mpakiet
Kod silnika: N47
Jaga - Pogoń 1:0

Taka ciekawostka :

Obrazek

PostNapisane: 7 kwietnia 2013, 07:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
renoraines napisał(a):
.Jacek. napisał(a):
Lech – Lechia 4:2 :)

Sluchalem w aucie pierwsza polowe w radio Merkury, drugiej juz nie miałem okazji, 3 bramki do przerwy :ok: i to bez Slusarskiego, bo w 1 polownie nie gral. + 3pkt, bravo.

Mecz całkiem niezły. Lech wreszcie zagrał u siebie to co grać potrafi, a Ślusarski kolejny raz zamknął usta krytykom :)

tryall, ciekawa sprawa :] Kwestia opisywana przeze mnie w związku z meczem Zawiszy z Arką się nie sprawdziła. Ciekawe czy dlatego, że cała Polska o tym trąbiła, czy była to po prostu informacja "wyssana z palca".

Legia - Zagłębie 2:0 - Mecz pod dyktando Legionistów. W pierwszej połowie dwa słupki Ljuboi i Radovicia. Dobrze, że w ostatnich minutach pierwszej odsłony padła bramka, bo na drugą można było wyjść z troszkę innym nastawieniem. Bramkę "Wlado" widziałem tylko jak piłka wpadała do siatki, bo jakiś kretyn (przepraszam za słowo) z Zagłębia, najprawdopodobniej dostał butelką w głowę od swojego (pewnie nie jego chciał trafić) i chyba stracił przytomność, bo leżał kilka minut, operowali go sanitariusz, a później wynosili. Wracając do samego meczu. Kolejne dobre zawody na prawej obronie Bereszyńskiego. Na plus również Kuciak, Furman i "Rado". Pozytywne wejście Janka Gola.

Reasumując, wyjazd uważam za udany :ok:

PostNapisane: 7 kwietnia 2013, 11:50 
Forumowy terrorysta

Wczoraj Lech tracił do Legii tylko 1pkt, ale 1 mecz brakował i ... już standardowo Lech traci 4 pkt.

PostNapisane: 7 kwietnia 2013, 17:05 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Korona Kielce 1:0 GKS Bełchatów

Korona wygrała bardzo ważny mecz w dole tabeli i oddaliła się na dosyć bezpieczny dystans od strefy spadkowej. Trafiła się jeszcze jedna poprzeczka, Janota też miał dobrą sytuację. Ogólnie wynik oddający sytuację na boisku. Korzym dzisiaj nie strzelił, ale za to prawie sam wypracował bramkę i wyłożył "Jovie" gotową piłkę, a ten nie zawiódł.

PostNapisane: 8 kwietnia 2013, 08:01 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
[b]Korzym dzisiaj nie strzelił, ale za to prawie sam wypracował bramkę i wyłożył "Jovie" gotową piłkę, a ten nie zawiódł.

I to po jakiej indywidualnej akcji mu wyłożył :ok:

Miałem ten mecz na kuponie po kursie 2.02. Bardzo ale to bardzo byłem pewien tej "jedynki". Jak zwykle nie weszły najmniejsze przeliczniki (Wisła 1X, Lyon X2).

Dzisiaj zakończenie 21 kolejki, mecz Widzew - Polonia. Jak typujecie ??

PostNapisane: 8 kwietnia 2013, 16:57 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Ja kibicuję w tym przypadku Polonii. Chyba z tej racji, że są pokrzywdzeni przez politykę finansową klubu.

PostNapisane: 8 kwietnia 2013, 21:58 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
Dzisiaj zakończenie 21 kolejki, mecz Widzew - Polonia

Wynik 3-2, dla mnie satysfakcjonujacy, bo Polonia nie zbliżyła sie do Lecha :).
Gole i najciekawsze akcje http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... akcje.html

PostNapisane: 9 kwietnia 2013, 07:47 
Przyjaciel forum

Zacząłem oglądać mecz, ale po 30-35 minutach wyłączyłem głos i czytałem książkę. Kurcze, niektórych meczów naszej ligi to się oglądać normalnie nie da.

Ps. W Polonii się nie najlepiej dzieje. Kolejny mecz bez punktów, pieniędzy nadal nie płacę, i teraz jeszcze sytuacja z odsunięciem od składu Szymanka.

PostNapisane: 9 kwietnia 2013, 20:14 
Forumowy terrorysta

Puchar Polski, polfinalowa 1 kolejka, dziś Ruch-Legia 0:0, jutro Sląsk -Wisła, będzie w tvn turbo.

PostNapisane: 9 kwietnia 2013, 20:49 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
renoraines napisał(a):
Puchar Polski, polfinalowa 1 kolejka, dziś Ruch-Legia 0:0, jutro Sląsk -Wisła, będzie w tvn turbo.

Ruch "wyciągnął" u siebie remis, ale rewanż zostanie rozegrany w stolicy i Legia raczej nie powinna mieć większych problemów z awansem. Ciekawie za to zapowiada się drugi z półfinałów, gdzie ciężko na tę chwilę wytypować finalistę.

PostNapisane: 10 kwietnia 2013, 08:30 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
renoraines napisał(a):

Ruch "wyciągnął" u siebie remis, ale rewanż zostanie rozegrany w stolicy i Legia raczej nie powinna mieć większych problemów z awansem. Ciekawie za to zapowiada się drugi z półfinałów, gdzie ciężko na tę chwilę wytypować finalistę.

Ruch - Legia 0:0 - "Zdradliwy" remis sprawia, że u siebie trzeba wygrać. Troszkę żałuję tego, że Legia grają blisko godzinę z przewagą zawodnika, nie potrafiła strzelić przynajmniej jednej bramki, która w innym świetle stawiała by nas przed rewanżem. Z drugiej strony, zapewne na Ł3 pojawi się większa liczba kibiców, a skład będzie dużo mocniejszy.

Śląsk - Wisła - Normalnie kibicowałbym Śląskowi, ale z racji tego, że Legia gra w weekend z Wisłą, będę właśnie za nią, bo jeśli osiągnie dobry wynik, bardziej skupi się na rewanżu niż na meczu z Legią :P Oczywiście mecze Wisła - Legia to coś więcej niż zwykłe spotkanie, ale mimo wszystko, Wisła może "uratować" sezon tylko poprzez wygranie PP, a tam Legia im poprawi w finale i będzie super ;) :ok:

PostNapisane: 10 kwietnia 2013, 12:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Cytuj:
Zarząd Łódzkiego Klubu Sportowego SA informuje, że w związku z decyzją Najwyższej Komisji Odwoławczej PZPN z dnia 03 kwietnia 2013 roku o oddaleniu w całości odwołania naszego Klubu od decyzji Komisji Dyscyplinarnej PZPN z dnia 28 lutego 2013 roku o wymierzeniu kary dyscyplinarnej w postaci zawieszenia licencji Łódzkiemu Klubowi Sportowemu S.A., uprawniającej do gry w rozgrywkach I ligi w sezonie 2012/2013, z dniem dzisiejszym wycofuje drużynę z rozgrywek ligowych. Przesłanką do podjęcia przez Zarząd tak trudnej decyzji o wycofaniu z rozgrywek drużyny klubu ze 105-letnią tradycją jest chęć umożliwienia zawodnikom kontynuowania karier piłkarskich oraz faktem, że Zarząd, pomimo wielu prób, nie miał wpływu na nieugiętą postawę negocjacyjną naszych wierzycieli Panów: Adamowicza Krzysztofa, Nowaka Tomasza, Gancarczyka Seweryna i Roberta Sieranta oraz z uwagi na kolejne wnioski do Komisji Dyscyplinarnej na 18 kwietnia br. autorstwa Panów: Pyrdoła Andrzeja, Mięciela Marcina, Łukasiewicza Antoniego i Kołakowskiego Jarosława.

:(

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 10 kwietnia 2013, 19:39 
Forumowy terrorysta

Slask-Wisla 2:1, szybko poszlo, niecale 15 minut meczu i juz prowadzenie 2 :0, w tym okienko Mili.

PostNapisane: 10 kwietnia 2013, 20:42 

renoraines napisał(a):
Slask-Wisla 2:1

Śląsk wygrywa pierwsze starcie i na ten moment wydaje się być bliżej awansu, ale zobaczymy, przed nami jeszcze mecz rewanżowy.

PostNapisane: 10 kwietnia 2013, 23:03 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Biało Czerwone
Kod silnika: N52B25O1
binta napisał(a):
Zacząłem oglądać mecz, ale po 30-35 minutach wyłączyłem głos i czytałem książkę. Kurcze, niektórych meczów naszej ligi to się oglądać normalnie nie da.

Mecz nie był wcale taki zły. Może to kwestia podejścia do niektórych zespołów ;)

PostNapisane: 11 kwietnia 2013, 08:07 
Przyjaciel forum

chendo napisał(a):
binta napisał(a):

Mecz nie był wcale taki zły. Może to kwestia podejścia do niektórych zespołów ;)

Nie, na pewno nie. Nie jestem z tych, którzy kibicują jednej drużynie, a reszcie ubliżają, czy nie kibicują np. Wiśle lub Lechowi jak gra w Europejskich Pucharach :) Uwierz, że potrafię siedzieć przed TV i oglądać takie mecze, do których wiele osób by nawet nie usiadło, a naszą ligę akurat śledzę z dość mocnym zaciekawieniem i są takie przypadki, że wybiorę mecz z T-Mobile, gdy na innym kanale leci liga angielska czy hiszpańska ;)

Wracając do półfinałów PP, oba rewanże zapowiadają się ciekawie. Na pewno nie można napisać, że po pierwszym meczu, którakolwiek z drużyn jest już w finale. Będzie ciekawie :)

PostNapisane: 12 kwietnia 2013, 05:52 

Dzisiaj także rozpoczyna się 22. Kolejka polskiej Ekstraklasy. Mecze na dzisiaj:

Pogoń Szczecin - Widzew Łódź godz. 18:00
KGHM Zagłębie Lubin - Korona Kielce godz. 20:45

PostNapisane: 12 kwietnia 2013, 10:12 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
Dzisiaj także rozpoczyna się 22. Kolejka polskiej Ekstraklasy. Mecze na dzisiaj:

Pogoń Szczecin - Widzew Łódź godz. 18:00
KGHM Zagłębie Lubin - Korona Kielce godz. 20:45

Ciężkie spotkania. W pierwszym meczu bez wątpienia kibicuję Pogoni, a w drugim, chciałbym zobaczyć przede wszystkim fajne widowisko. Gdybym miał jednak wybierać, większą sympatią darzę Koronę.

Zagłębie - Korona, 20:45 - W składzie Zagłębia zabraknie Banasia, Pawłowskiego, Godala i Horvatha. Korona do Lubina jedzie tylko bez Kiercza. Kadrowo więc plus dla "Koroniarzy, ału, ału" :D . Trzeba jednak pamiętać o tym, że Korona na wyjeździe jeszcze nie wygrała, a Zagłębie na pewno będzie chciało doliczyć przynajmniej "oczko" do swojego dorobku po porażce z Legią. Zapowiada się ciekawy mecz.

Pogoń - Widzew, godzina 18:00 - Pogoń zagra bez Tadrowskiego, Nolla, Akahoshiego i Hricki. W Widzewie nie pauzuje nikt. Tak jak widać, problemem Pogoni mogą okazać się braki kadrowe. Ponadto, na tygodniu antybiotykami leczyli się Edi oraz Hernani, a więc kluczowi zawodnicy "Portowców". Nie wiadomo jak to wpłynie na ich organizmy oraz formę. Jedynym minusem Widzewa jest fakt, że mięli dużo mniej odpoczynku. W poniedziałek grali z Polonią, a już dziś wychodzą na boisko ponownie. Po zwycięstwie nad "Czarnymi koszulami" nie powinno być jednak problemów z regeneracją. Wiadomo jakiego "kopa" oraz podniesienie morale w zespole dają 3 punkty. O atmosferze już nie wspominając.

Reasumując, dla mnie oba mecze wychodzą na remis, ale jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko :)

PostNapisane: 15 kwietnia 2013, 19:40 

Piast - Lech 0:3 :)
W dzisiejszym meczu, zamykającym 22.Kolejkę, Kolejorz nie dał szans gospodarzom ze Śląska :ok: Pierwsza bramka padła po akcji Lovrencsics'a, który bardzo dokładnie uderzył piłkę zza pola karnego, a ta wpadła w samo "okienko". Decydujące momenty w tym spotkaniu nastąpiły jednak na początku drugiej części meczu, gdzie Niebiesko-biali w ciągu dwóch minut zadali błyskawiczne ciosy, zdobywając przy tym dwie bramki :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1