BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 czerwca 2025, 06:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 3 maja 2013, 15:40 
Uzależniony od forum :)

;) ;) wrócę do meczu Legi z Wrocławiem ogladałem w TV mecz bardzo nudny ale póżniej piłka jakoś chłopakom sie kleiła :ok: :ok: były ciekawe akcje.Sęndzia jakos wiedział że niem poco cągle gwizdać na meczu,o byle co...Bramki bardzo ciekawe ale jestem ciekaw czy Legia nie urośnie za wysoko i podczas ważnego meczu nieda sobie bramki strzelić i będzie nadal ciekawie ;) ;) oj te 90 minut w nie pewności :niepewny: :niepewny: do kogo puchar pójdzie na półkę ......

Podbeskidzie - Zagłębie, godzina 18:00........1-0 :ok:

Korona - Polonia, godzina 20:45..........1-0 :hyhy: :hyhy:

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 maja 2013, 16:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
aniołki napisał(a):
;) ;) wrócę do meczu Legi z Wrocławiem ogladałem w TV mecz bardzo nudny ale póżniej piłka jakoś chłopakom sie kleiła :ok: :ok: były ciekawe akcje.Sęndzia jakos wiedział że niem poco cągle gwizdać na meczu,o byle co...Bramki bardzo ciekawe ale jestem ciekaw czy Legia nie urośnie za wysoko i podczas ważnego meczu nieda sobie bramki strzelić i będzie nadal ciekawie ;) ;) oj te 90 minut w nie pewności :niepewny: :niepewny: do kogo puchar pójdzie na półkę ......

aniołki, chyba rozpocząłeś już weekend majowy, bo dziwnie się tego posta czyta :P ;)

PostNapisane: 3 maja 2013, 16:19 

binta........... cały tydzień majowy :08: :08: :08: :32: :32: od roboty ciężkiej więc trochę luzu proszę.........

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 3 maja 2013, 16:22 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
aniołki napisał(a):

Właściwie to nie mam nic przeciwko, aby padły takie wyniki :)

Fajnie jakby Podbeskidzie dzisiaj wygrało, ostatnio pokazują się z dobrej strony, a 3 punkty w ich sytuacji bardzo się przydają ;) Jeśli chodzi o drugi mecz to stawiam na zwycięstwo gospodarzy ;)

PostNapisane: 3 maja 2013, 16:36 
Przyjaciel forum

aniołki napisał(a):
binta........... cały tydzień majowy :08: :08: :08: :32: :32: od roboty ciężkiej więc trochę luzu proszę.........

Luzik, przecież ja z przymrużeniem oka i żartem piszę ;)

Wracając do dzisiejszych meczów, to ja może napiszę inaczej niż zawsze. Nie jak typuje, a komu kibicuję :) W pierwszym meczu jestem za Zagłębiem, z racji tego, że Pogoń się musi utrzymać. W drugiem, hmm, szanuję trenera Stokowca, ale lubię też grę Korony, szczególnie tą z meczów u siebie. Niech będzie w takim razie remis, ale bramkowy :)

PostNapisane: 3 maja 2013, 17:58 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Ja się ogarniam i gonię na Arenę Kielc ;)

Korona Kielce - Polonia Warszawa - godzina 20:45! Auuu! :D

PostNapisane: 3 maja 2013, 19:29 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Ja się ogarniam i gonię na Arenę Kielc ;)

Korona Kielce - Polonia Warszawa - godzina 20:45! Auuu! :D

Banda świrów !!! Auuu !!! ;) Ja oczywiście zasiadłem już przed TV i oglądam studio, a zaraz sam meczyk :ok:

W zakończony dzisiejszym meczu, Podbeskidzie zremisowało z Zagłębiem 1:1. Meczu całego nie oglądałem bo wybrałem film, ale przełączałem parę razy i z tego co widziałem / słyszałem, "Góralom" należą się brawa za to spotkanie. Blisko godzinę grali w osłabieniu, a potrafili zdobyć jeszcze bramkę, zremisować i nadal nie składają broni w walce o utrzymanie.

PostNapisane: 3 maja 2013, 23:05 

Podbeskidzie – Zagłębie 1:1
Korona – Polonia 1:1
A więc na początek kolejki odnotowujemy dwa remisy, czyli sytuacja nie wiele się zmieniła.

Sobotnie mecze:

Widzew – Jagiellonia 13:30
Tutaj raczej bez większych emocji wydaje się, że „Jaga” powinna sobie poradzić z Widzewem.

GKS – Górnik 15:45
Patrząc na kolejny pojedynek to stawiałbym na zwycięstwo gości, którzy wciąż są w walce o pierwszą "trójkę" tabeli i mają dobrą okazję powiększyć swój dorobek punktowy, choć Bełchatowianie pewnie będą walczyć do końca i tanio „skóry nie sprzedają”.

Lech – Wisła 18:00
No i na zakończenie najciekawszy mecz tego dnia i jeden z ciekawszych całej kolejki. Będzie to bardzo ważne spotkanie dla drużyny z Poznania. Niemniej jednak liczę na dobry mecz w wykonaniu Lecha i komplet punktów :)

Jak przewidujecie? ;)

PostNapisane: 3 maja 2013, 23:14 

W Kielcach remis i po obrazie gry można stwierdzić, że fartowny. Głupi błąd Stano, karny i cały mecz gonienia wyniku. Korzym jak zawsze w formie i chwała mu za to ;)

Kolejny mecz będzie szczególny bo z Wisłą :) Szkoda, że nie u siebie.

PostNapisane: 4 maja 2013, 02:47 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
binta napisał(a):
Banda świrów !!! Auuu !!! ;)

Też się zgłaszam! :rotfl: Może gdzieś w okolicach niedzieli dojdę do siebie po wyjeździe do Wrocławia :rotfl: 2 bramki na żywo cieszyły okrutnie, doping też na przyzwoitym poziomie. Oby zawsze wynik był taki!

Co do dalszych wyników to podzielam zdanie binty i liczę, że Pogoń się utrzyma. Dzisiejsze wyniki nie miały specjalnego przełożenia, natomiast ciekawi mnie co podzieje się jutro.

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 4 maja 2013, 07:59 
Przyjaciel forum

Zacznę od wczorajszych meczów :)

O pierwszym meczu pisałem już wyżej. Co do spotkania w Kielcach. Typowa potyczka na remis. Tak jak napisał Street, trochę głupi faul Stano. Chociaż grając w piłkę, staram się go jakoś zrozumieć. Bardzo sytuacyjna sprawa, chwila nieuwagi i po wszystkim. Wcześniej "setkę" zmarnował Korzym. Ta okazja, którą zamiast uderzyć nogą, schylił się i chciał wbić piłkę do statki głową. Szybszy był Morozow i wypił ją Korzymowi, który uderzając nogą, zdobyłby po prostu bramkę.

Ania, zazdroszćzę meczu wyjazdowego :ok: A jeśli chodzi o Pogoń, niech zdobędzie punkt we Wrocławiu i będzie dobrze.

No i wreszcie dzisiejsza kolejka:

Widzew – Jagiellonia 13:30 - Nie byłbym taki pewny jak Jacek i nie typowałbym pewnego zwycięstwa Jagi ;) Mimo tego, iż Jagiellonia gra w tym sezonie całkiem dobrze i równo, czuję, że Widzew może pokusić się dzisiaj o niespodziankę, albo chociażby remis.

GKS – Górnik 15:45 - Górnik w pucharach chyba niekoniecznie chce grać. No chyba, że ktoś im zagwarantuje, że na pewno przejdą pierwszą rundę i niekoniecznie to będzie zespół np. z Kazachstanu. Taka podróż to koszt ok. 100 tyś. Euro. Chyba, że będą chcieli zaoszczędzić tak jak "Jaga", zapłacą 3 x mniej, ale na miejscu będą po 3 dniach. Wszyscy pamiętamy co pokazali wtedy na boisku. Reasumując, nie wiem czy takiemu zespołowi jak Górnik, opłaca się gra w LE. Poczekamy, zobaczymy. Chociaż w Bełchatowie mogą wygrać.

Lech – Wisła 18:00 - Jak najbardziej mecz dnia w którym będę oczywiście za Wisłą :). Krakowianie do Poznania wybierają się jednak w bardzo okrojonym składzie. Zabraknie Pareiki, Czekaja, Kosowskiego, Javonavicia, Jaliensa, Chaveza. Nie w pełni sił jest Sobolewski. Ciekawe jak na atmosferę w klubie wpłynie też ostatnia sprzeczka i przepychanka na treningu Boguskiego z Bunozą, której konsekwencją było wykluczenie z dalszej części treningu. W Lechu oprócz Buricia, Wolskiego i Arboledy, pod znakiem zapytania stoi występ Wołąkiewicza i Ślusarskiego. Zapowiada się ciekawy mecz. Liczę na Wisłę, choć będzie BARDZO ciężko :)

PostNapisane: 4 maja 2013, 11:58 

Myślę, że RTS z Jagą zagrają na remis, a Wiśle zbierze się wpie***l w Poznaniu :D

PostNapisane: 4 maja 2013, 16:01 

binta napisał(a):
GKS – Górnik 15:45 - Górnik w pucharach chyba niekoniecznie chce grać. No chyba, że ktoś im zagwarantuje, że na pewno przejdą pierwszą rundę i niekoniecznie to będzie zespół np. z Kazachstanu. Taka podróż to koszt ok. 100 tyś. Euro. Chyba, że będą chcieli zaoszczędzić tak jak "Jaga", zapłacą 3 x mniej, ale na miejscu będą po 3 dniach. Wszyscy pamiętamy co pokazali wtedy na boisku. Reasumując, nie wiem czy takiemu zespołowi jak Górnik, opłaca się gra w LE. Poczekamy, zobaczymy. Chociaż w Bełchatowie mogą wygrać

Zgadza się. Wiemy jak to wyglądało w poprzednich latach, gdy Ruch, czy właśnie Jagiellonia zajmowały na koniec sezonu miejsca pozwalające im walczyć o europejskie puchary. I tak jak piszesz, takie wyjazdy to spory koszt, a wiemy, że niektórych klubów po prostu na to nie stać i tu jest pytanie, czy rzeczywiście wszystkim opłaca się grać o te puchary, bo jak widać na przykładzie innych lat, nie wszystkim to wychodzi na dobre.

PostNapisane: 4 maja 2013, 18:55 
Forumowy terrorysta

Lech-Wisła 1:0, bramkę strzelił grający od rundy wiosennej w Lechu Teodorczyk. Kolejorz na 1 miejscu w Ekstraklasie :super: , przekonamy się na jak długo.

W rozgrywkach Młodej Ekstraklasy Lech równiez wygrywa z Wisła, 5:4.

PostNapisane: 4 maja 2013, 19:35 

renoraines napisał(a):
Lech-Wisła 1:0, bramkę strzelił grający od rundy wiosennej w Lechu Teodorczyk. Kolejorz na 1 miejscu w Ekstraklasie :super: , przekonamy się na jak długo.

Bardzo ważne zwycięstwo Lecha :ok: Fajnie, że Teodorczyk w końcu się przełamał, bo w poprzednich meczach czasami brakowało mu szczęścia, a ta bramka z pewnością doda mu pewności :)

PostNapisane: 5 maja 2013, 08:08 
Przyjaciel forum

Widzew - Jagiellonia 3:0 - Tak jak pisałem, nie spodziewałem się w tym meczu zwycięstwa "Jagi" , a niespodzianki (jeśli można tak nazwać wygraną Widzewa. W takich rozmiarach myślę, że można) lub przynajmniej remisu.

Bełchatów - Górnik 1:0 - Coś jest w tym, że Górnik niekoniecznie się pcha do pucharów. Wczoraj czytałem jeszcze artykuł o siedmiu, w większości kluczowych zawodnikach Górnika, którzy mają kontrakt do końca sezonu, a jeszcze nie rozmawiano z nimi na temat ich przedłużenia. Oby działacze z Zabrze nie obudzili się "z ręką w nocniku".

Lech - Wisła 1:0 - Mecz oglądałem dość szczegółowo :). Przede wszystkim gratulacje dla Lecha za konsekwencję w grze i moim zdaniem mimo słabszego meczu, umiejętność dowiezienia 3 punktów do ostatniej minuty. W pierwszej połowie świetnej okazji nie wykorzystał Kamiński, a w drugiej równie bardzo dobrej Sikorski po stronie Wisły. W Lechu dobre zawody rozegrał Murawski. Mało widoczny był za to Hamalainen. Jeśli chodzi o Wisłę. Dla mnie był to ich najlepszy mecz w tym sezonie. Bardzo dobry występ Małeckiego. Kolejny raz pozytywnie wypadł też Sarki. Szczególnie w pierwszej połowie. Na słowa uznania zasługuje też młody Stolarski. Na początku trochę nerwowo, ale później już bardzo poprawnie. Pewny mecz w obronie Głowackiego i dobra zmiana Boguskiego. Niech Wisła idzie tą drogą, stawia na coraz większą liczbę naszych piłkarzy i wyjdzie im to na dobre :ok:

Okay, to by było na tyle, a jak widzicie dzisiejsze mecze ?? :)

PostNapisane: 5 maja 2013, 12:01 

Może Kiełb po sezonie znowu w Koronie? :)

Obrazek

PostNapisane: 5 maja 2013, 12:18 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Może Kiełb po sezonie znowu w Koronie? :)

Obrazek

Widziałem. Z Polonii to chyba na pewno będzie chciał odejść :)

Dzisiejsze mecze:

LEGIA - Lechia, godzina 14:30 - Legioniści do meczu przystępują troszkę osłabieni. Na bokach obrony zabraknie Wawrzyniaka i Bereszyńskiego. Z przodu Dwaliszwiliego. Za "Wawrzyna" zagra albo Suler albo Brzyski. Jeśli ten drugi to na bok pomocy za niego wskoczy pewnie Kucharczyk (wydaje mi się, że jednak ta pierwsza opcja, bo w przypadku wystawienia Kucharczyka w pierwszym składzie, na ławce zabraknie napastnika. No chyba, że za takiego uznamy Żyro). Na lewej pomocy mógłby zagrać oczywiście Kosecki, i było by po sprawie, ale "Kosa" chyba jeszcze nie jest w pełni sił i nie wiem czy Janek Urban zdecyduje się na niego postawić. Z przodu zagra dwójka Ljuboja - Saganowski, a więc większego problemu nie ma. Oczywiście szkoda, że "Lado" nie jest do dyspozycji trenera, bo bez dwóch zdań jest w tej rundzie "w gazie". Za "Jędzę" na środku obrony zagra Jodłowiec lub Żewłakow. Więcej szans daję temu pierwszemu. Reasumując, liczę na zwycięstwo Legii :)

Śląsk - Pogoń, godzina 17:00 - Kibicuję oczywiście Pogoni i liczę chociażby na remis. Mimo tego, że będzie bardzo trudno o jego wywalczenie :)

PostNapisane: 5 maja 2013, 12:23 

Lechia w tamtym sezonie wytrąciła mistrzostwo Polski z rąk. W tym roku już chyba Legioniści podejdą poważnie do sprawy.

PostNapisane: 5 maja 2013, 18:17 

Dzisiejsze wyniki:

Legia - Lechia 1:0
Śląsk - Pogoń 1:0

Obie drużyny odniosły dzisiaj skromne zwycięstwa, a więc na szczycie tabeli nic się praktycznie nie zmienia. Jak wiemy, losy mistrzostwa rozstrzygną się już między Legią i Lechem, które systematycznie "odjeżdżają" pozostałym klubom. Będzie ciekawie :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1