BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 20 czerwca 2025, 18:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 2 sierpnia 2013, 13:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
StreetFire7 napisał(a):
Myślę, że "Pasy" wygrają u siebie z Ruchem. Zawisza ma okazję wreszcie zapunkotwać i wg mnie remis lub zwycięstwo gospodarzy.

binta napisał(a):
Street - Czyżby upragnione zwycięstwo Korony na wyjeździe ??

No wypadało by chociaż z taką skutecznością jak w dwóch ostatnich meczach będzie ciężko. Mam nadzieję, że chłopaki się kapną, że runda się zaczęła.

Widzew coraz słabszy. Pawłowski w Maladze, Phibel przesunięty do rezerw. Chociaż to nieprzewidywalna drużyna. No i mają szczęście, że pomiędzy jej słupkami cały czas widzimy Mielcarza.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 2 sierpnia 2013, 13:25 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
No niby fakt, ale wolał bym liczyć na skuteczność Korony niż na słabości Widzewa. Jestem zły za tą wpadkę z Wisłą, ale jako kibic zawsze jestem pełen nadziei, że będzie dobrze :)

PostNapisane: 3 sierpnia 2013, 07:45 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Jakie typy na dzisiaj ?? :)

Cracovia - Ruch - X (1:1)
Zawisza - Pogoń - Śmierdzi mi trochę jedynką, ale daję też na X (1:1 lub 2:2)

No, znowu nie tak źle ;)

Dzisiejsze mecze widzę tak:

Widzew - Korona - 2X (1:2 , 1:1)

Legia - Podbeskidzie - 1 (2:0)

PostNapisane: 3 sierpnia 2013, 07:57 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Widzew - Korona, zapowiada się wyrównany mecz. Gospodarze zapewne powalczą na własnym terenie o jak najlepszy rezultat, a i z drugiej strony drużyna z Kielc również nie jest bez szans i także będą chcieli tutaj coś ugrać.

Legia - Podbeskidzie, w tym przypadku Legioniści nie powinni mieć większych problemów z "Góralami" tym bardziej po tym, co pokazywali we wcześniejszych meczach.

PostNapisane: 3 sierpnia 2013, 19:19 

Korona poległa w Kielcach. Mecz na samym początku ustawił Małkowski koszmarnym błędem. Czerwona kartka, zejście Małkowskiego i Janoty. Chwała piłkarzom za walkę. Mam nadzieję, że sztab trenerski przejrzał na oczy i weźmie się do pracy. Mam osobiście pretensje za zdjęcie Janoty. Zamiast niego zdjął bym Kiełbia lub Jovanovica.

PostNapisane: 4 sierpnia 2013, 21:51 
Forumowicz

Moje BMW: e46 325i
Kod silnika: m54
Imponująco rundę rozpoczęła Legia. W następnej kolejce gra z Ruchem więc powinna podtrzymać pasmo zwycięstw. Lech na razie słabo... 3 pkt w 3 meczach z raczej przeciętnymi drużynami...

PostNapisane: 4 sierpnia 2013, 22:39 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Chudy_BS napisał(a):
Imponująco rundę rozpoczęła Legia. W następnej kolejce gra z Ruchem więc powinna podtrzymać pasmo zwycięstw. Lech na razie słabo... 3 pkt w 3 meczach z raczej przeciętnymi drużynami...

Zgadza się. Legia już od samego początku narzuciła swój styl gry, prezentując przy tym stabilną i wysoką formę, czego nie można powiedzieć o innych zespołach. Wyglądają w tej chwili bardzo dobrze i ciężko będzie ich zatrzymać. Natomiast dzisiaj po raz kolejny słabo wypadł Lech, który tylko bezbramkowo zremisował z Zagłębiem. Zdecydowanie trzeba coś zmienić i wziąć się w garść dopóki jeszcze nie jest za późno. Najwyższy czas na przełamanie i gonienie czołówki.

PostNapisane: 4 sierpnia 2013, 23:08 

.Jacek. napisał(a):
Zdecydowanie trzeba coś zmienić i wziąć się w garść dopóki jeszcze nie jest za późno. Najwyższy czas na przełamanie i gonienie czołówki.

W Koronie chyba przyjdzie wstrząs. Dyrektor sportowy A. Kobylański zapowiedział, że już dziś zakomunikuje niektórym piłkarzom, że nie chce nadal z nimi współpracować.

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 10:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Po Lechu spodziewałem się lepszego początku rundy.. Muszą coś zmienić bo w taki sposób zamiast walczyć o mistrzostwo, znajdą się w grupie spadkowej.. O LE już nawet nie wspominając..

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 10:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
Odbiegając trochę od naszego ligowego podwórka:
wybiera się ktoś na mecz Polska-Dania do Gdańska ?

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 15:14 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
.Jacek. napisał(a):
Zdecydowanie trzeba coś zmienić i wziąć się w garść dopóki jeszcze nie jest za późno. Najwyższy czas na przełamanie i gonienie czołówki.

W Koronie chyba przyjdzie wstrząs. Dyrektor sportowy A. Kobylański zapowiedział, że już dziś zakomunikuje niektórym piłkarzom, że nie chce nadal z nimi współpracować.

Street, ile w tym prawdy ??

http://korona.przegladsportowy.pl/Pilka ... 1,719.html

Ps. No i jak typujecie dzisiejszy mecz ?? Ja kibicuję Jagiellonii :)

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 15:22 

Póki co klub wydał oficjalne oświadczenie, że trener Ojrzyński rozwiązał umowę za porozumieniem stron. Myślę, że to najgłupsza decyzja w historii klubu. Korona uparcie idzie tropem Polonii i ŁKS'u. Póki co nie wiem ile prawdy jest w tym, że piłkarze strajkują.

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 15:25 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Póki co klub wydał oficjalne oświadczenie, że trener Ojrzyński rozwiązał umowę za porozumieniem stron. Myślę, że to najgłupsza decyzja w historii klubu. Korona uparcie idzie tropem Polonii i ŁKS'u. Póki co nie wiem ile prawdy jest w tym, że piłkarze strajkują.

Trochę dziwna sytuacja, ale... moim zdaniem podchodzi to pod jakieś niejasności / niedogadania / poróżnienie zdań pomiędzy trenerem, a władzami. Dziwne by po trzeciej kolejce, od razu rozwiązywać umowę z trenerem, który wcześniej sobie dobrze radził.

Krótka wypowiedz trenera Ojrzyńskiego.

http://www.weszlo.com/news/15872-Lamie_ ... eniu_wideo

Street, jak będziesz wiedział coś więcej - napisz. Na razie wiem tyle, że za trenerem wstawili się piłkarze i planowana jest również jakaś manifestacja (czy coś w tym stylu) kibiców.

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 20:37 
Zacna persona forum

Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok - 2:0. Mecz niezbyt ciekawy..

PostNapisane: 5 sierpnia 2013, 21:02 

binta napisał(a):
Street, jak będziesz wiedział coś więcej - napisz. Na razie wiem tyle, że za trenerem wstawili się piłkarze i planowana jest również jakaś manifestacja (czy coś w tym stylu) kibiców.

Owszem, była manifestacja, piłkarze przyszli po nas przed klub i zaprosili nas na murawę. Było nas ok. 100 osób. Pożegnaliśmy się z trenerem, podziękowaliśmy mu za wszystko. Trener, piłkarze, my - kibice, wszyscy ze łzami w oczach. Porozmawialiśmy z piłkarzami, nie będzie żadnego buntu. Prezes rozmawiał z nami dwie godziny, powiedzieliśmy mu co o nim myślimy. Dziś również pokazał się jako hipokryta i idiota. Będzie petycja do rady miasta o odwołanie prezesa. Brak mi słów, wszyscy prócz pseudo prezesa są załamani...

PostNapisane: 6 sierpnia 2013, 08:16 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):

Owszem, była manifestacja, piłkarze przyszli po nas przed klub i zaprosili nas na murawę. Było nas ok. 100 osób. Pożegnaliśmy się z trenerem, podziękowaliśmy mu za wszystko. Trener, piłkarze, my - kibice, wszyscy ze łzami w oczach. Porozmawialiśmy z piłkarzami, nie będzie żadnego buntu. Prezes rozmawiał z nami dwie godziny, powiedzieliśmy mu co o nim myślimy. Dziś również pokazał się jako hipokryta i idiota. Będzie petycja do rady miasta o odwołanie prezesa. Brak mi słów, wszyscy prócz pseudo prezesa są załamani...

Niedobrze. Takie zachowanie i postępowanie dobrze nie wróży. Wiadomo kto będzie nowym trenerem ?? Czy na razie drużynę poprowadzi ktoś związany z Koroną ??

Słyszałem też wczoraj, że piłkarze wyszli na trening z półgodzinnym opóźnieniem.

Wracając do samej ligi i wczorajszego meczu, który zakończył 3 kolejkę. Lechia wygrała 2:0 z "Jagą" , a sam mecz nie był porywający.

PostNapisane: 6 sierpnia 2013, 13:32 
Forumowy terrorysta

Chudy_BS napisał(a):
Lech na razie słabo... 3 pkt w 3 meczach z raczej przeciętnymi drużynami...

.Jacek. napisał(a):
Natomiast dzisiaj po raz kolejny słabo wypadł Lech, który tylko bezbramkowo zremisował z Zagłębiem. Zdecydowanie trzeba coś zmienić i wziąć się w garść dopóki jeszcze nie jest za późno. Najwyższy czas na przełamanie i gonienie czołówki.

Daniel_85 napisał(a):
Po Lechu spodziewałem się lepszego początku rundy.. Muszą coś zmienić bo w taki sposób zamiast walczyć o mistrzostwo, znajdą się w grupie spadkowej.. O LE już nawet nie wspominając..

Pojawiają sie informacje w mediach, że z uwagi na wyniki Lecha poniżej oczekiwań, planowana jest zmiana trenera, Rumaka ma zastapić Skorża. Sądze, że jeśli to nastapi to w przyszłym tygodniu, decydujące znaczenie będzie miał pucharowy rewanz i najblizsza ligowa kolejka.

PostNapisane: 6 sierpnia 2013, 14:46 

Nasza rozmowa z prezesem chojnowskim:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... ZKFqSXOVGU

PostNapisane: 6 sierpnia 2013, 14:55 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):
Chudy_BS napisał(a):
Lech na razie słabo... 3 pkt w 3 meczach z raczej przeciętnymi drużynami...

.Jacek. napisał(a):
Natomiast dzisiaj po raz kolejny słabo wypadł Lech, który tylko bezbramkowo zremisował z Zagłębiem. Zdecydowanie trzeba coś zmienić i wziąć się w garść dopóki jeszcze nie jest za późno. Najwyższy czas na przełamanie i gonienie czołówki.

Daniel_85 napisał(a):

Pojawiają sie informacje w mediach, że z uwagi na wyniki Lecha poniżej oczekiwań, planowana jest zmiana trenera, Rumaka ma zastapić Skorża. Sądze, że jeśli to nastapi to w przyszłym tygodniu, decydujące znaczenie będzie miał pucharowy rewanz i najblizsza ligowa kolejka.

To bardzo możliwe, że wszystko będzie wiadomo w weekend. Nawet jeśli dojdzie do zmiany trenera to na Skorżę bym nie stawiał, bo według mnie raczej nie pomoże drużynie..

PostNapisane: 10 sierpnia 2013, 10:57 
Przyjaciel forum

Wczorajsze mecze:

Podbeskidzie - Zagłębie 0:0 - Kolejne 0:0 Zagłębia. Podbeskidzia ten wynik myślę, że też nie krzywdzi.

Wisła - Jagiellonia 1:1 - Wisełka oddaje 2 punkty w doliczonym czasie gry. Ja się z tego bardzo cieszę bo cenię trenera Stokowca i... postawiłem w naszym typerze na 1:1 :)

Dzisiejsze mecze i moje skromne typy:

Widzew - Górnik - X2 z przewagą na X. Widzew gra nadzwyczaj dobrze, Górnik mocno średnio. Remis nikogo nie skrzywdzi.
Lechia - Cracovia 1X z przewagą na 1. Jeśli nie zmontuje czegoś duet Saidi - Nowak, Lechia nie powinna mieć problemów z wywalczeniem kompletu punktów.
Ruch - Legia - 2. Ruch zagra bez Jankowskiego, który dzisiaj wybiera się do Belgii, aby ustalić warunki przejścia do Mons.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1