BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 20 czerwca 2025, 15:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 1 września 2013, 18:56 
Forumowy terrorysta

Lech-Zawisza 3:2, mecz dynamiczny, zolte i czerwona kartka dla Henriqeza, Lech grał w 10tkę, koncówka emocjonujaca takze w doliczonym czasie gry. Cenne 3pkt dla Kolejorza i tym samym awans na 5 miejsce w tabeli :super: .

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 1 września 2013, 19:37 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Bardzo ważne zwycięstwo Lecha. Teraz przerwa na mecze reprezentacyjne, a następnie ciężki mecz ze Śląskiem we Wrocławiu, gdzie także przydałoby się powalczyć o jakieś punkty :)

PostNapisane: 3 września 2013, 16:30 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Podbeskidzie Bielsko Biała 1:0 Korona Kielce

Brakło Kiełbia i Golańskiego i widać to było od razu - nie było lidera, nie było grania. Długie piłki na przypał, byle dalej przed siebie i płakanie na sędziowanie. W dodatku jak to w Koronie, odrobina pecha i samobój. Tak słabej Korony jeszcze nie widziałem. Mam nadzieję, że szybko wróci Korzym bo na strzelanie się wcześniej nie zapowiada... Czekamy na Legię!

PostNapisane: 5 września 2013, 08:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
binta napisał(a):
[Dzisiaj kolejne 3 mecze naszej Ekstraklasy.

Widzew - Jaga. Mecz kręci się koło remisu. Jeśli miałbym typować zwycięzcę, postawiłbym na Jagę.
Pogoń - Wisła. Ciężko coś tu wytypować. Wychodzi, że Wisła, ale ja Pogoni nie stawiać na straconej pozycji.
Cracovia - Legia. Mam obawy przed tym meczem. W głowach na pewno jeszcze siedzi Steaua. Ponadto nie zagrają: Kuciak, Kosecki i Bereszyński. Liczę na zwycięstwo i bardzo się będę z niego cieszył :)

Domysły całkiem udane. Widzew - Jaga remis, Pogoni na straconej pozycji nie postawiłem, a ona zdobyła cenny punkt, a Legia poradziła sobie z Cracovią :)

Legia znów liderem, a po przerwie na reprezentację, czeka nas trudny mecz w Kielcach.

Matej23. Z powodu kontuzji Kuciaka i faktu, że Antolović nie miał nowego klubu, Legia zdecydowała się z nim dogadać i zgłosić do rozgrywek. Z jednej strony Dowhań zna człowieka, więc podjął pewnie przemyślaną decyzję. Z drugiej jednak, dawno już go "odpalili" , więc powinni zakontraktować kogoś innego. Ja osobiście czekam na jak najszybszy powrót do zdrowia Kuciaka, i mam nadzieję, że Wojtek Skaba stanie w tym czasie na wysokości zadania :)

PostNapisane: 6 września 2013, 10:23 
Przyjaciel forum

Polska - Czarnogóra - No i co to dzisiaj będzie ?? :) Jak jak zawsze wierzę i stawiam na 1-2:0 dla nas. Samego meczu się jednak boję i obawiam się remisu 1:1.

PostNapisane: 6 września 2013, 11:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Ja tak jak ostatnio mam w zwyczaju, obstawiam przeciwko naszym "Orłom".. Niech Czarnogóra zakończy męki Fornalika i pokaże mu, że trenowanie reprezentacji nie jest dla niego.. Prognozuję 1:3.

PostNapisane: 6 września 2013, 15:26 

Nie ma się co tutaj spodziewać cudów. Myślę, że Czarnogórcy łatwo sobie z naszymi poradzą.

PostNapisane: 6 września 2013, 16:37 
Przyjaciel forum

Ja tam liczę na dzisiejsze przełamanie naszych piłkarzy :)

Coś gdzieś czytałem, że Jovetić ma nie zagrać.

PostNapisane: 6 września 2013, 16:57 

Cóż z tego jak byśmy dzisiaj nawet wygrali. I tak w Anglii czeka nas oklep.

PostNapisane: 7 września 2013, 09:02 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Polska - Czarnogóra - No i co to dzisiaj będzie ?? :) Jak jak zawsze wierzę i stawiam na 1-2:0 dla nas. Samego meczu się jednak boję i obawiam się remisu 1:1.

Obawy się sprawdziły...

Pokuszę się o krótką opinię i ocenę naszych zawodników. Skala 1-6

Boruc - Przy bramce nie miał nic do powiedzenia. Poza tym kilka dobrych wyjść (ale 1-2 nerwowe również), dobra gra nogami oraz na przedpolu. Ocena: 3.5
Jędrzejczyk - Bardzo dobra pierwsza połowa. Sporo włączania się w akcje ofensywne i pomagania Kubie. W drugiej już trochę mniej wyraźny, ale ogólnie jego występ oceniam jako dobry. Ocena: 3.5
Szukała - Niby walczył, ale mnie ten zawodnik nie przekonuje. Ocena: 2.5
Glik - Powolny w defensywie. Nie nadążał za przeciwnikiem. Kilka nerwowo wyprowadzonych piłek. W lidze zbiera pozytywne opinie. Niestety na kadrę tej gry nie przenosi. Ocena: 2.0
Wawrzyniak - Przez ten czas, który był na boisku, próbował się włączać i pomagać w ofensywie, ale nic wielkiego z tego nie wynikało. Ocena: 2.5
Boenisch - Tragedia. Cały czas ma nadwagę, jest powolny i ociężały, człapie w drodze powrotnej do obrony zamiast biec na maksa. Nie ma ani lewej, ani... prawej nogi. Ocena 1.0
Błaszczykowski - Jak zwykle się starał, szarpał, na boisku zostawił wiele zdrowia, ale mało z tego pozytywów. Ocena: 4.0
Krychowiak - Po raz kolejny widać, że w defensywie jest bardzo zdyscyplinowany i skuteczny. Niby gra defensywnego pomocnika, ale myślę, że raz na jakiś czas powinien również podłączyć się do gry ofensywnej. Ocena: 3.5
Zieliński - Początek dość obiecujący, i gdyby nie ta zmarnowana szansa, być może teraz rozmawialibyśmy w innych nastrojach. Przez cały czas przebywania na boisku - starał się, ale później trochę przygasł. Ocena: 3.0
Mierzejewski - Mocno średnia zmiana. Do tego to on był na spalonym przy nieuznanej bramce na 2:1. Wiadomo, kwestia sytuacyjna, więc nie ma co go za to winić, ale mimo wszystko... Ocena: 2.0
Klich - Najlepszy na placu. Brał grę na siebie i starał się grać przede wszystkim do przodu. Ocena: 4.5
Sobota - Po ostatnich kilku dobrych występach, ten trochę gorszy. Nie da się jednak meczu za meczem grać w świetnym stylu. Moim zdaniem Fornalik nie powinien go zmieniać, bo taki zawodnik nawet przy gorszej dyspozycji dnia może zrobić jedną kluczową akcję. Ocena: 3.0
Wszołek - Dziwne powołanie. Paweł praktycznie wcale nie gra w klubie. Po wejściu na boisko nie pokazał dosłownie nic. Ocena: 1.0
Lewandowski - Przede wszystkim plus za to, że się przełamał. Mnóstwo gry brał na siebie, wracał się po piłkę, walczył, dobrze zastawiał. Po raz kolejny widać, że nie ma pomocy w ofensywie. Zagrajmy w końcu dwoma napastnikami. Jednak "Lewy" , a nie Klich był wczoraj najlepszym zawodnikiem na boisku. Ocena: 5.0

Reasumując, mecz nie był zły w naszym wykonaniu. Jak zwykle zabrakło "kropki nad i" , a więc wyniku. Spalony przy nieuznanej bramce na 2:1 jak najbardziej prawidłowy. Jednak tego na Sobocie nie było, a my powinniśmy otrzymać rzut karny. Ogólnie sędzia boczny się nie popisał. Nie chcę jednak jego obwiniać za taki, a nie inny wynik. Zremisowaliśmy i BARDZO oddaliliśmy się od Mundialu.

Pozdrawiam,
binta :)

PostNapisane: 7 września 2013, 11:17 
Forumowicz

binta napisał(a):
Matej23. Z powodu kontuzji Kuciaka i faktu, że Antolović nie miał nowego klubu, Legia zdecydowała się z nim dogadać i zgłosić do rozgrywek. Z jednej strony Dowhań zna człowieka, więc podjął pewnie przemyślaną decyzję. Z drugiej jednak, dawno już go "odpalili" , więc powinni zakontraktować kogoś innego.

Wg mnie to bardzo zła decyzja. Lepiej żeby jakiś młody bramkarz zbierał szlify...

binta napisał(a):
i mam nadzieję, że Wojtek Skaba stanie w tym czasie na wysokości zadania

O to bym się nie martwił :)

binta napisał(a):
Glik - Powolny w defensywie. Nie nadążał za przeciwnikiem. Kilka nerwowo wyprowadzonych piłek. W lidze zbiera pozytywne opinie. Niestety na kadrę tej gry nie przenosi. Ocena: 2.0

I to już nie pierwszy raz. Jak dla mnie jeden ze stoperów powinien być szybki, dynamiczny. W ogóle mnie Glik nie przekonuje. Jak dla mnie Rzeźniczak albo Komorowski (jeśli będzie grał regularnie) powinni za niego grać.

binta napisał(a):
Lewandowski - Przede wszystkim plus za to, że się przełamał. Mnóstwo gry brał na siebie, wracał się po piłkę, walczył, dobrze zastawiał. Po raz kolejny widać, że nie ma pomocy w ofensywie. Zagrajmy w końcu dwoma napastnikami. Jednak "Lewy" , a nie Klich był wczoraj najlepszym zawodnikiem na boisku. Ocena: 5.0

Zieliński powinien zdecydowanie częściej być blisko Lewego.

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 7 września 2013, 11:44 

Lewy grał bardzo dobrze. Strzelił gola, od niego zaczęła się akcja na 2:1, niestety był spalony. Sędzia okradł nas z karnego. Podobał mi się gest Lewandowskiego po strzelonej bramce :) Szkoda przegranej, ale wielki szacun za grę do końca i za wiarę, to się ceni. Awansu nie będzie, ale za to można na luzie pokopać z Anglią ;)

PostNapisane: 7 września 2013, 12:53 
Forumowicz

Od wielu lat kompletnie nie interesuje mnie piłka nożna, bo jest po prostu nudna w porównaniu z motorsportem. Czasami jednak zobaczę jakiś mecz Ligi Mistrzów, MŚ, ME albo reprezentacji. Wczoraj przez chwilę oglądałem mecz z Czarnogórą i wkurzyła mnie sytuacja z nieuznaną bramką. Może ktoś mi wyjaśni gdzie we wczorajszej sytuacji był spalony, bo ja nic takiego nie widzę. Prędzej rękę piłkarza z Czarnogóry.

PostNapisane: 10 września 2013, 18:59 
Przyjaciel forum

No i jak tam dzisiaj ?? ;) Ja stawiam 5-6:0. Brożek strzeli pewnie z 2 bramki, Zieliński może coś dołoży. Ciekawe jak na prawej obronie zagra Celeban. Aha, mamy już skład w którym dzisiaj zagramy.

Artur Boruc - Piotr Celeban, Artur Jędrzejczyk, Bartosz Salamon, Sebastian Boenisch - Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Mateusz Klich, Piotr Zieliński, Waldemar Sobota - Paweł Brożek.

PostNapisane: 10 września 2013, 19:01 

ja obstawiam 3:o dla Polski i to mocno wybiegane przez listonsza...........

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 10 września 2013, 19:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
A ja wyczuwam kompromitacje i jakieś dupne 1-0.

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 10 września 2013, 21:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Wielkie gratulacje dla piłkarzy San Marino za strzelenie pierwszej w historii bramki reprezentacji Polski :) Tak trzymać, jeszcze trochę
a te nasze "Orły" będą grać jak równy z równym tylko z drużynami złożonymi z amatorów.. I oni mają tupet twierdzić, że jeszcze nie wszystko stracone, i mają szanse na mundial.. Jak tak dalej pójdzie to na eliminacje Euro 2016 będziemy losowani z 5 koszyka..

Ostatnio edytowano 11 września 2013, 08:38 przez Daniel_85, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 10 września 2013, 21:39 
Forumowy terrorysta

San Marino ostatnia druzyna w rankingu FIFA, ostatnia druzyna w grupie eliminacyjnej, która w eliminacjach dotąd nie zdobyła bramki strzeliła Polsce gola...

PostNapisane: 10 września 2013, 21:46 

I nawet z taką drużyną jaką jest San Marino, nasi "kopacze" nie potrafią rozegrać meczu na choćby przyzwoitym poziomie...

PostNapisane: 10 września 2013, 21:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Brożek krul pola karnego :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zamiast powoływać napastnika który przez ostatnie 4 lata strzelił 5 bramek, równie dobrze mogli by to miejsce obsadzić zwycięzcą konkursu audiotele.

Dobrze chociaż że moje przeczucia co do kompromitacji się nie sprawdziły.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1