BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 20 czerwca 2025, 12:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 11 września 2013, 05:35 
Uzależniony od forum :)

tyle kasy co oni dostają to powinni grać na mxsa,gryść trawę na boisku w każdym meczu.Poco chodzić na ich mecze wydawać dużo kaski na bilet skoro zawsze będzie w torbę teraz ponoć też ważne mecze słąwna Anglia i kolega z euro Ukraina........brawo San Marino :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: historyczny gol

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 września 2013, 12:45 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Widzę, że "pojazd" trwa :)

A ja zawsze na przekór ;) Chyba za bardzo to wszystko kocham, i nie potrafię narzekać. Mam kilku takich kolegów (w szczególności jednego), który praktycznie zawsze się ze mną sprzecza, jeśli chodzi o grę naszej Reprezentacji. Podobnie jest z Legia, zresztą za którą on również jest. Tyle, że tutaj jest już trochę luźniej :)

Nie zmienia to jednak faktu, że na meczu dosłownie przysypiałem. Fajna radość piłkarzy San Marino po strzelonym golu. Swoją drogą - bardzo ładnym. No i znowu ten Boenisch. Oczywiście on nie pokrył zawodnika. Nie ogarniam faktu, dlaczego on w ogóle gra w Reprezentacji, i jakim cudem jest w kadrze Bayeru Leverkusen. Gość biega jak zawodnik futbolu, ale amerykańskiego. Ponadto gołym okiem widać, że ma nadwagę, nie potrafi dośrodkować żadną z nóg i nie umie grać w obronie. Ba, on nie zna nawet zasad prawidłowego ustawiania się. Wczoraj "objeżdżany" przez zawodników San Marino. Sporo strat w obronie. 2 czy 3 pozytywne wejścia z przodu, a tak to nic. Na plus na pewno postawa Zielińskiego, który strzelił 2 bramki. Przy pierwszej pokazał Brożkowi jak się powinno zachowywać w polu karnym, a druga - po prostu pięknej urody. Minus dla Brożka. Tyle co on miał okazji, to tak jak napisał Gumiś, ktoś z ewentualnego kastingu by lepiej wypadł. Brak spokoju w polu karnym, brak wykończenia. Widać było w jego grze wielką niemoc. Robak też nie pokazał dosłownie nic.

Reasumując... fajny wynik Ukrainy z Anglią, pozwala wielkiemu optymiście jakim jestem, wierzyć, że wygramy w Kijowie i powalczymy jeszcze o baraże ;)

PostNapisane: 11 września 2013, 15:40 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Musiałby zdarzyć się cud, żeby Ukraina i Anglia przegrały z nami swoje mecze.. Według mnie to będą dwie egzekucje i oby nasi wymodlili jak najniższy wymiar kary..

PostNapisane: 13 września 2013, 14:43 
Przyjaciel forum

Jakie typy na dzisiejsze mecze w T-Mobile ?? :)

Widzew - Podbeskidzie X
Wisła - Piast X

Czy 1:2 i 1:0 ?? :)

PostNapisane: 13 września 2013, 15:29 
Forumowy terrorysta

A propos spalonych :rotfl:

PostNapisane: 14 września 2013, 10:00 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Wyniki wczorajszych meczów:

Widzew - Podbeskidzie 1:1
Wisła - Piast 3:0

Dzisiaj natomiast szykują się dwa bardzo ciekawe pojedynki. Mianowicie: Śląsk - Lech i Korona - Legia.

PostNapisane: 14 września 2013, 10:42 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
Wyniki wczorajszych meczów:

Widzew - Podbeskidzie 1:1
Wisła - Piast 3:0

Dzisiaj natomiast szykują się dwa bardzo ciekawe pojedynki. Mianowicie: Śląsk - Lech i Korona - Legia.

Widzew trafiony, Wisła nie ;)

Dzisiaj mimo wszystko (zagramy bez dwóch bocznych podstawowych obrońców: Wawrzyniak i Bereszyński, a także bez Kuciaka i Mikity) stawiam na zwycięstwo Legii. Jeśli chodzi o drugi mecz, coś mi się wydaje, że Lech nie wygra... a nawet przegra... 2:1 :)

PostNapisane: 14 września 2013, 10:46 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Nie wiem kto w Kielcach wygra, ale wiem, że będzie ciekawie :) Pod względem dopingu mecz z Legią, to pomijając mecze z Wisłą zawsze czołowe wydarzenie dla kibiców w Kielcach. Liczę, że Korona pokaże charakter.

PostNapisane: 14 września 2013, 11:14 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Śląsk - Lech

Starcie dwoch zespołow,ktorym sie podwinela noga w europ. pucharach.

PostNapisane: 14 września 2013, 22:43 

Śląsk - Lech 2:0, "Kolejorz" znów nie zachwycił i po raz kolejny traci punkty. Ewidentnie trzeba coś zmienić, bo jak dotąd forma jest bardzo niestabilna i nie równa.

Korona - Legia 3:5, na zakończenie dnia dzisiaj w Kielcach mieliśmy ostre strzelanie. Obie drużyny poszły tutaj na wymianę ciosów, ale jednak to "Legioniści" zgarnęli pełną pulę i jak na razie objęli prowadzenie w tabeli.

PostNapisane: 14 września 2013, 23:45 

.Jacek. napisał(a):
Korona - Legia 3:5, na zakończenie dnia dzisiaj w Kielcach mieliśmy ostre strzelanie. Obie drużyny poszły tutaj na wymianę ciosów, ale jednak to "Legioniści" zgarnęli pełną pulę i jak na razie objęli prowadzenie w tabeli.

Niestety tragedii w Kielcach ciąg dalszy. Korona nie przegrała, ale zwyczajnie się zeszmaciła. Za trenera Ojrzyńskiego było by to nie do pomyślenia. Jeśli ktoś widział zmianę Jacka Kiełbia, to doskonale widział atmosferę panującą w zespole. Czarne chmury zebrały się nad Kielcami i jeśli szybko ktoś nie zainterweniuje, to (trzeba sobie powiedzieć to śmiało) czekają nas mecze przyjaźni z Sandecją w przyszłym sezonie.

BTW: A najgorsze było to, że przy odpowiednim zaangażowaniu Legia była spokojnie do ogrania. Gratuluję, to dla nich cenne 3 pkt.

PostNapisane: 15 września 2013, 12:17 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Śląsk - Lech 2:0, "Kolejorz" znów nie zachwycił i po raz kolejny traci punkty. Ewidentnie trzeba coś zmienić, bo jak dotąd forma jest bardzo niestabilna i nie równa.

Zgadza sie. Skutecznosc to slowo klucz.

PostNapisane: 15 września 2013, 19:45 

Dzisiejsze wyniki:

Jagiellonia – Ruch 6:0, Wynik mówi sam za siebie. „Gospodarze” urządzili sobie wielkie strzelanie. Co prawda Ruch w dotychczasowych spotkaniach nie zachwycał, ale jednak taki rezultat na pewno robi wrażenie.

Pogoń – Lechia 1:1, a w „derbach północny” mecz na remis. Lecz pomimo podziału punktów, drużyna z Gdańska w dalszym ciągu pozostaje bez przegranej w tym sezonie i utrzymuje wysoką pozycję w tabeli.

PostNapisane: 16 września 2013, 16:25 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Dzisiaj mimo wszystko (zagramy bez dwóch bocznych podstawowych obrońców: Wawrzyniak i Bereszyński, a także bez Kuciaka i Mikity) stawiam na zwycięstwo Legii. Jeśli chodzi o drugi mecz, coś mi się wydaje, że Lech nie wygra... a nawet przegra... 2:1 :)

Typy udane ;)

Cieszy wygrana Legii i 3 bramki "Lado". Na uwagę na pewno zasługuje wysoka wygrana "Jagi" z Ruchem po której do dymisji podał się trener "Niebieskich" Zieliński. Zadowolony również jestem z remisu Pogoni, która wyrównującą bramkę strzeliła w doliczonym czasie gry :)

PostNapisane: 16 września 2013, 20:44 

Górnik – Zagłębie 2:1, na zakończenie kolejki, piłkarze z Zabrza wygrywają i nadal utrzymują się w ścisłej czołówce. Natomiast wręcz odwrotnie wygląda sytuacja drużyny z Dolnego Śląska, która zajmuje aktualnie przedostatnią pozycję.

PostNapisane: 17 września 2013, 14:02 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
W związku ze zgłoszeniem przez głównych akcjonariuszy Spółki wielomilionowych roszczeń pieniężnych, przy jednoczesnym niewywiązywaniu się z podjętych przez nich wcześniej zobowiązań finansowych, zarząd WKS Śląsk Wrocław SA, zgodnie z obowiązującym prawem, zmuszony jest do złożenia w sądzie wniosku o ogłoszenie upadłości układowej Spółki.
http://www.slaskwroclaw.pl/10921693.dhtml

ŁKS,Polonia,Slask...

PostNapisane: 17 września 2013, 18:59 
Przyjaciel forum

Tym czasem "Wasyl" w końcu podpisał kontrakt. Nasz obrońca związał się na rok z Leicesterem City, drużyną grająca na zapleczu Premier League.

http://transfery.info/60632,wasilewski-w-leicester-city

PostNapisane: 17 września 2013, 23:00 

binta napisał(a):
Tym czasem "Wasyl" w końcu podpisał kontrakt. Nasz obrońca związał się na rok z Leicesterem City

Bywam często w Leicester w odwiedzinach u przyjaciół. Kumpel widział się z Wasylem na mieście w czwartek. Jak polecę w Listopadzie, to będę chciał się załapać na mecz :)

PostNapisane: 18 września 2013, 09:12 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):
Tym czasem "Wasyl" w końcu podpisał kontrakt. Nasz obrońca związał się na rok z Leicesterem City

Bywam często w Leicester w odwiedzinach u przyjaciół. Kumpel widział się z Wasylem na mieście w czwartek. Jak polecę w Listopadzie, to będę chciał się załapać na mecz :)

Elegancko :)

Ja też w Grudniu może polecę do kolegi do Coventry. Jeśli tak się stanie to odwiedzimy pewnie 2 stadiony. Coventry i Aston Villę :)

PostNapisane: 19 września 2013, 10:18 
Przyjaciel forum

Dzisiejszym meczem Podbeskidzia z Jagiellonią rozpoczęta zostanie następna kolejka naszej Ekstraklasy. Patrząc na "papier" , murowanym faworytem jest "Jaga" , ale nie od dziś wiadomo, że nasza liga jest dziwna, a każdy potrafi wygrać z każdym. Dlatego nie stawiałbym na straconej pozycji "Górali" , którzy potrafią wykorzystać atut własnego boiska.

Najciekawszymi meczami nadchodzącej kolejki są oczywiście spotkania lidera z wiceliderem, a więc Legii z Górnikiem, oraz derby Krakowa, gdzie Cracovia u siebie podejmie Wisłę.

Jak typujecie ?? :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1