BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 20 czerwca 2025, 18:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 27 września 2013, 23:45 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Podbeskidzie - Piast 0:1, dzięki temu zwycięstwu piłkarze ze Sląska zdobywają komplet punktów, utrzymując się tym samym w okolicach środkowej części tabeli. Natomiast w dalszym ciągu bardzo słabo wygląda sytuacja ''gospodarzy''.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 28 września 2013, 14:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Ja jak zwykle raczej nie o wynikach a kibicowsko - koniec zgody Legii z Pogonią. Po 19 latach zgoda zostaje zerwana. Rozstajemy się bez agresji i nadal darzymy szacunkiem.

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

PostNapisane: 29 września 2013, 08:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Ania napisał(a):
Ja jak zwykle raczej nie o wynikach a kibicowsko - koniec zgody Legii z Pogonią. Po 19 latach zgoda zostaje zerwana. Rozstajemy się bez agresji i nadal darzymy szacunkiem.

Czy po 20 ?? ;)

Swoją drogą, jakoś tak dziwnie... Na większości meczów na "Ł3" miałem szalik Pogoni.

LEGIA - Śląsk 2:1 - Kolejne nasze zwycięstwo :) Bramki strzelone głowami przez obrońców. Kolejny świetny mecz Rzeźniczaka. Bardzo dużo napracował się wczoraj Jodłowiec, i myślę, że to on zasługuje na miano piłkarza meczu. Na podium umieściłbym również Brzyskiego. Na poziomie oczywiście "Rado". Reasumując, bardzo mnie cieszy zwycięstwo, po którym na pewno przygotowania do meczu z Apollonem będą przyjemniejsze :)

PostNapisane: 29 września 2013, 10:49 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Czyż by szykowała się zgoda Legii z Zagłębiem Sosnowiec?

binta, oglądałem mecz, cieszę się, że Śląsk nie wygrał. Ogólnie spodziewałem się, że Legia ich ciachnie ze 3:0, ale Śląsk się postawił. Liczyłem, że Mikita coś strzeli, a kiepskie wrażenie zrobił na mnie tylko Żyro, któremu puszczały nerwy.

PostNapisane: 29 września 2013, 11:35 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):

binta, oglądałem mecz, cieszę się, że Śląsk nie wygrał. Ogólnie spodziewałem się, że Legia ich ciachnie ze 3:0, ale Śląsk się postawił. Liczyłem, że Mikita coś strzeli, a kiepskie wrażenie zrobił na mnie tylko Żyro, któremu puszczały nerwy.

Zgoda z Zagłębiem Sosnowiec jest cały czas. Teraz być może wyrośnie na tą największą. Co do wczorajszego meczu. Żyro faktycznie wczoraj zagrał słabo. W poprzedniej kolejce najlepszy na placu, a teraz niestety cienko. Głosowałem na stronie Legii na zawodnika meczu. Na tą chwilę ponad 40% głosów zebrał Jodłowiec, bodajże 17 Rzeźniczak, a 15 Vrdoljak. Dla mnie świetny mecz wczoraj rozegrał również Brzyski.

Oglądałem dzisiejszy odcinek "Cafe futbol" , który właśnie się skończył. Gościem był prezes Legii - Leśnodorski. Praktycznie cały program był o Legii i naszej lidze. Tylko końcowe 15 minut poświęcone zostało Reprezentacji. Powiem Ci, że można było się dowiedzieć kilku ciekawostek :)

Ps. Co do dzisiejszym meczów w naszej lidze...

Zagłębie - Jagiellonia - Pierwszy mecz za kadencji Lenczyka, więc wydarzyć się może w sumie wszystko. Myślę, że "Miedzowi" tego spotkania nie przegrają.

Lech - Widzew - Wszystkie znaki (mimo osłabień kadrowych) na niebie i ziemi wskazuję na zwycięstwo gospodarzy. Ja oczywiście kibicuję Widzewowi i wcale nie stawiałbym go na straconej pozycji.

Ostatnio edytowano 29 września 2013, 11:36 przez binta, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 29 września 2013, 11:36 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Czy po 20 ?? ;)

Swoją drogą, jakoś tak dziwnie... Na większości meczów na "Ł3" miałem szalik Pogoni.

Możliwe, że po 20. Natomiast Zieliński w Lidze Chuliganów pisał, że zgoda jest od kwietnia 1994 r.

Wiadomo, że przez tyle lat zgody zawiązało się mnóstwo znajomości i przyjaźni. I one pozostaną niezależnie od tego czy będzie zgoda czy nie. Myślę, że kibicowsko pozostaniemy w miarę neutralni wobec siebie.

StreetFire7 napisał(a):

Zgodę z Zagłebiem mamy. Jeszcze jest BKS z Bielsko-Białej, z którymi Zagłębie ma zgodę, a my ostatnimi czasy też się z nimi zaprzyjaźniamy. Myślę, że oficjalne słowa o zgodzie z BKSem są tu jedynie kwestią czasu.

PostNapisane: 29 września 2013, 12:10 
Przyjaciel forum

Ania napisał(a):
StreetFire7 napisał(a):

Zgodę z Zagłebiem mamy. Jeszcze jest BKS z Bielsko-Białej, z którymi Zagłębie ma zgodę, a my ostatnimi czasy też się z nimi zaprzyjaźniamy. Myślę, że oficjalne słowa o zgodzie z BKSem są tu jedynie kwestią czasu.

Ania, nie zapominajmy też o Olimpii Elbląg ;)

BKS Bielsko Biała jak najbardziej :)

PostNapisane: 29 września 2013, 12:16 

binta napisał(a):
Zgoda z Zagłębiem Sosnowiec jest cały czas. Teraz być może wyrośnie na tą największą.

No dokładnie o to mi chodziło ;)

Co do meczów, obstawiam zwycięstwa Jagielloni i Lecha, ew. dwa remisy ;)

PostNapisane: 29 września 2013, 19:18 
Forumowy terrorysta

Lech-Widzew 1:0, zdecydowana przewaga Kolejorza, dośrodkowania, strzały w tym niecelne czyli wspominana parokrotnie skutecznosc, faule, spalone, pełen przekrój. 3 pkt są :ok:

PostNapisane: 29 września 2013, 19:53 

renoraines napisał(a):
3 pkt są :ok:

I to najważniejsze :) Teraz w kolejce sobotni wyjazd do Podbeskidzia, a więc także powinno być dobrze :)

PostNapisane: 30 września 2013, 22:51 

Lechia Gdańsk 2:2 Korona Kielce

Niestety bramki widziałem tylko na powtórkach bo widziałem tylko drugą połowę. Koroniarze obronili wynik z pierwszej części meczu. Myślę, że korzystny remis bo Lechia była dysponowana bardzo dobrze. Przed Koroną nadal dużo pracy, ale zza chmur powoli przebłyskują promienie słońca. Drugi remis pod rząd i niby to nic, ale pozwala się to trzymać blisko rywali i w ostatecznym rozrachunku to właśnie te dwa punkty mogą mieć duże znaczenie.

PostNapisane: 1 października 2013, 20:58 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):

I o Juve i FC Den Haag ;) Tak na poważnie to pamiętam, ale mowa była jedynie o Zagłębiu, więc tylko do Zagłębia i ich zgody z BKS-em się odniosłam.

PostNapisane: 2 października 2013, 09:24 
Przyjaciel forum

Ania napisał(a):
binta napisał(a):

I o Juve i FC Den Haag ;) Tak na poważnie to pamiętam, ale mowa była jedynie o Zagłębiu, więc tylko do Zagłębia i ich zgody z BKS-em się odniosłam.

Jasne ;)

Po emocjach związanych z Ligą Europy, czeka nas arcyważne spotkanie z Wisłą w Krakowie. Dobrze by było wygrać, utrzymać przewagę w tabeli i odebrać Wiśle miano jedynej niepokonanej drużyny w tym sezonie :)

Ps. Bardzo martwi poważniejsza kontuzja "Sagana" i ok. półroczna przerwa w jego grze. Trzeba się teraz modlić żeby każdy z pozostałych napastników unikał kontuzji.

PostNapisane: 4 października 2013, 15:22 
Przyjaciel forum

Czas zacząć następną kolejkę. Jak typujecie dzisiejsze mecze ?? :)

PostNapisane: 5 października 2013, 01:45 

Zawisza Bydgosz 0:1 Korona Kielce

Prawdopodobnie najważniejsze wyjazdowe zwycięstwo w historii Korony. Jeśli by nie wygrali, to był by to 22gi mecz wyjazdowy (52X dni) bez wygranej! :przestraszony:
Niestety byłem w trasie i słuchałem meczu w radiu w bardzo słabej jakości, ale z tego co zrozumiałem szału nie było z tą naszą grą. Tak czy inaczej serce się raduje, a w głowach piłkarzy przełamała się pewna bariera :) Oby progres był kontynuowany.

Kolejną radosną nowiną jest to, że Maciej Korzym zagra w najbliższym meczu rezerw Korony :)

PostNapisane: 5 października 2013, 08:27 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
Zawisza Bydgosz 0:1 Korona Kielce

Prawdopodobnie najważniejsze wyjazdowe zwycięstwo w historii Korony. Jeśli by nie wygrali, to był by to 22gi mecz wyjazdowy (52X dni) bez wygranej! :przestraszony:
Niestety byłem w trasie i słuchałem meczu w radiu w bardzo słabej jakości, ale z tego co zrozumiałem szału nie było z tą naszą grą. Tak czy inaczej serce się raduje, a w głowach piłkarzy przełamała się pewna bariera :) Oby progres był kontynuowany.

Kolejną radosną nowiną jest to, że Maciej Korzym zagra w najbliższym meczu rezerw Korony :)

Świetna wiadomość, odnośnie Korzyma :ok: Co do samego meczu, widziałem urywkami. Najważniejsze dla Korony jest to, że w końcu się przełamała. Myślę, że teraz może coś zaskoczyć :)

Śląsk - Zagłębie 2:0 - W derbach myślę, że zasłużenie wygrywa Śląsk. Zagłębie kończyło mecz w dziesiątkę po głupiej drugiej żółtej kartce Cotry.

Ps. Może jakieś typy na dzisiaj ?? :)

PostNapisane: 5 października 2013, 08:49 

Jagiellonia - Cracovia, raczej ze wskazaniem na gospodarzy, chociaż nie wiadomo, czy druzyna z Krakowa nie pokusi się o małą niespodziankę :)

Pogoń - Górnik, spotykają się na ten moment dwa czołowe zespoły w tabeli. Zapowiada się rywównany pojedynek.

Podbeskidzie - Lech, tutaj nie widzę innej opcji jak zwycięstwo "Kolejorza" i zainkasowanie kolejnych 3 punktów :)

PostNapisane: 5 października 2013, 09:08 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
Jagiellonia - Cracovia, raczej ze wskazaniem na gospodarzy, chociaż nie wiadomo, czy druzyna z Krakowa nie pokusi się o małą niespodziankę :)

Pogoń - Górnik, spotykają się na ten moment dwa czołowe zespoły w tabeli. Zapowiada się rywównany pojedynek.

Podbeskidzie - Lech, tutaj nie widzę innej opcji jak zwycięstwo "Kolejorza" i zainkasowanie kolejnych 3 punktów :)

1. Również skłaniałbym się bardziej ku "Jadze" , ale ta Cracovia jest nieprzewidywalna...
2. "Śmierdzi" remisem, a jak miałbym stawiać na czyjeś zwycięstwo, to typowałbym... Górnik :)
3. Jeśli stanie się tak jak piszesz, to najprawdopodobniej Michniewicza zastąpi Hajto ;) Ja liczę na to, że... Czesiek jeszcze trochę popracuje :P

PostNapisane: 5 października 2013, 22:58 
Forumowy terrorysta

Podbeskidzie - Lech Poznań 0:0 przewaga Kolejorza w obu połowach, ale ponownie zabrakło precyzji w wykończeniu akcji, skromny 1pkt.

PostNapisane: 6 października 2013, 09:43 

renoraines napisał(a):
Podbeskidzie - Lech Poznań 0:0 przewaga Kolejorza w obu połowach, ale ponownie zabrakło precyzji w wykończeniu akcji, skromny 1pkt.

No niestety. Lech po raz kolejny nie zachwycił. Teraz weekendowa przerwa na reprezentacje, a następnie wyjazdowy mecz w Gdańsku.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1