Witam maniaków F1...................
No i kolejny wyścig za nami grubo chłopy latali po torze już myślałem ze założą sobie światła przecie młgowe.bo taka mgła na niebie ze ho ho ho

wygrało cudowne dziecko na niego niema mocnych albo już sam nie wiem jak to nazwać

Moje byki też niezłe sobie radziły do pewnego momentu Alonso kogoś pocałował na jednym zakręcie i ponownie parę euro poleciało,póżniej jakoś mu autko nie chciało mu skręcać biedak namęczył się ta biblią kręcić........Srebnne strzały mają w tym roku jakieś inne opony bo ich bolidy jakoś driftem nawet potrafiły zajechać .....ale nie wiem czy ktoś to grubo zauważył ale ich stoliki do wódki na prostej tak się trzęsły że myślałem ze zaraz bolid rozwalą,inne zespoły jakoś tego nie mają.............fajna walka dwóch czarnych dam nie wiem tylko poco skoro jadę już na podium.głupota czy zmęczenie już dalej nie chce mi się jechać wiec wysiadam.....drugi czerowny byk też niezle jechał ale jakoś mu powietrze zeszło bo zakończył wyścig na 4 miejscu mógł cisnąć te czarne damy było by kolorowo na podium anie niebieski i czarny kolor
Ponownie wielki żal tego chłopiny kangura dali mu alternator z może jakieś przeceny teraz wiadomo święta za pasem wiec ludzie wszystko kupią aby dziecko cieszyło się pod choinką.......... a tu jechał na podium czuł smak szampan a tu dupa kto dał plamę wszyscy wiemy ELF

.to co że za rok nie będzie go w naszej rodzinie F1 to nie powód że by go tak żegnać .....jak dziadka Szumiego żegnaliśmy to bolidy BMW miały napisy dziękujemy miło było na to patrzeć..........ale jak chłopina zaparkował niem ...czy przed płotem coś za darmo rozdawali czy coś takiego bo kibice szybko lecieli jak jakieś dymy tu były........
Kolejny wyścig już u kolegów w prześcieradłch też będzie się grubo tu działo.szampan i ten magiczny piasek na torze...........
Ps. panowie za tydzień........................ WSZYSTKICH ŚWIETYCH.................uwaga na drogach do domów rodzinnych lecicie to cali i spokojnie wracacie ..................szerokości i przyczepności tylko życzę gumowych barierek.......pamiętacie macie rodziny a one nie lubią płaczu .........
Św. pamięci Młody 1999 Toruń
Św. pamięci Kosa 2000 Poznań
Św. pamięci Kopernik 2002 Toruń
ich już z nami niema