BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 19 czerwca 2025, 16:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 18 marca 2014, 10:02 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
StreetFire7 napisał(a):
Ziomeczki, pomożecie? :)

viewtopic.php?f=10&t=139610

Poszło ;)

Ps. Ponoć jest coś na rzeczy w kwestii Fornalik za Rumaka w Lechu. Jeśli ten drugi w 2 najbliżych meczach nie zdobędzie minimum 4 pkt. pomysł może wejść w życie.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 18 marca 2014, 11:14 
Forumowy terrorysta

Zmiana na Fornalika to strzał w stopę.

PostNapisane: 21 marca 2014, 19:36 
Forumowy terrorysta

Obrazek

:rotfl: Zdzichu nowym dyrektorem Piasta Gliwice http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... a-Gliwice-

PostNapisane: 21 marca 2014, 22:46 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
renoraines napisał(a):
:rotfl: Zdzichu nowym dyrektorem Piasta Gliwice http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... a-Gliwice-

:D

A tutaj dzisiejsze wyniki:
Widzew - Zagłębie 0:0
Wisła - Zawisza 0:1

Na pewno spora niespodzianka w Krakowie. Podopieczni Smudy po raz kolejny tracą punkty i w dalszym ciągu kontynuują serię meczów bez zwycięstwa.

PostNapisane: 21 marca 2014, 23:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
renoraines napisał(a):
Obrazek

:rotfl:

Ja bym się nie śmiał. Raczej ubolewał. Że takie "transfery" mogą być w naszej tartaklidze wzmocnieniem :/

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 22 marca 2014, 09:29 
Przyjaciel forum

Widzew - Zagłębie 0:0 - Liczyłem na zwycięstwo łodzian, by walka na dole tabeli była ciekawsza.

Wisła - Zawisza 0:1 - Z wyniku oczywiście jestem zadowolony. Zawisza robi coraz większe postępy. Grupa mistrzostwa jak najbardziej realna.

Dzisiaj trudna przeprawa w Białymstoku czeka Koronę, która zagra bez Korzyma, Malarczyka, Pylypczuka i Kiercza. Z drugiej strony, w "Jadze" braki są jeszcze większe (m.in. Modelski, Grzyb, Piątkowski, Ukah). Jeśli chodzi o drugi dzisiejszy mecz, oczywiście liczę na jakąś zdobycz punktową ze strony Lechii :)

PostNapisane: 22 marca 2014, 20:24 
Forumowy terrorysta

Lech-Lechia 2:1

dobry mecz Kolejorza, niepotrzebnie rozluźnili się Lechici tracac w koncowce jedną bramkę, ale grunt, ze 3 pkt :ok: .

Kręcina nie jest wyjątkiem. Nie szukając daleko Wdowczyk, trener skazany za handlowanie meczami,a jednoczesnie nie miał dożywotniego zakazu wykonywania zawodu. Wdowczyk powrócił, nadal trenuje i nie ukrywa, ze jego celem jest prowadzenie reprezentacji.
Prowizorka w piłce jak wszędzie, chca walczyc z korupcja, a jeden z drugiem tylko stolki zmieniają.

Za tydzień rozpierducha :rotfl: Legia - Lech.

PostNapisane: 22 marca 2014, 20:43 

renoraines napisał(a):
Lech-Lechia 2:1

dobry mecz Kolejorza, niepotrzebnie rozluźnili się Lechici tracac w koncowce jedną bramkę, ale grunt, ze 3 pkt :ok: .

Zgadza się. Seria zwycięstw u siebie podtrzymana, komplet punktów zostaje w Poznaniu, a więc cel osiągnięty :)

PostNapisane: 23 marca 2014, 02:46 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Jagiellonia Białystok 1:1 Korona Kielce

Dobry mecz Korony, pechowo stracona bramka po rzucie rożnym w doliczonym czasie. Korona była o klasę lepsza, ale cóż... taka piłka. Trzeba było strzelić drugiego i był by spokój, a jednobramkowe prowadzenie... jak widać.
Debiut Kyryło Petrova bardzo udany. Jak zawodnik będzie trzymał taką formę, to wreszcie mamy przyzwoity środek pola!

PostNapisane: 25 marca 2014, 09:43 
Przyjaciel forum

Na zakończenie kolejki Legia "rzutem na taśmę" wygrywa z Piastem 1:2. Cieszy mnie bramka "Lado". Chłopak się na pewno podbudował. Atmosfera i morale w drużynie przed Lechem również na właściwym pułapie :)

PostNapisane: 25 marca 2014, 18:52 

binta napisał(a):
Cieszy mnie bramka "Lado". Chłopak się na pewno podbudował.

Prezes Leśnodorski na TT napisał "Dzięki Kosa" i chyba trafił w sedno. Dwaliszwili dostawił tylko nogę, nie miał prawa tego nie strzelić. Zachowanie po golu jak ostatni cham... Nie dość, że koleś jest słaby, to jeszcze jak widać nie zdaje sobie z tego sprawy. Nie mówię, że to chodząca tragedia, ale to zawodnik o poziomie dołu ekstraklasy, na pewno nie mistrza, a już nie wspominając o pucharach.

PostNapisane: 26 marca 2014, 09:06 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):
Cieszy mnie bramka "Lado". Chłopak się na pewno podbudował.

Prezes Leśnodorski na TT napisał "Dzięki Kosa" i chyba trafił w sedno. Dwaliszwili dostawił tylko nogę, nie miał prawa tego nie strzelić. Zachowanie po golu jak ostatni cham... Nie dość, że koleś jest słaby, to jeszcze jak widać nie zdaje sobie z tego sprawy. Nie mówię, że to chodząca tragedia, ale to zawodnik o poziomie dołu ekstraklasy, na pewno nie mistrza, a już nie wspominając o pucharach.

Miał prawo nie strzelić ;) Widziałeś jego pudło w meczu z Wisłą ?? :P

A już tak zupełnie na poważnie, to niestety masz rację. Lado w Polonii spisywał się bardzo dobrze. Początki w Legii również miał dobre. Strzelał bramki, walczył, był widoczny. Obecnie gra dużo poniżej oczekiwań. Po wejściu na boisko w meczu z Piastem praktycznie niewidoczny. Po sezonie może się pożegnać z Legią.

PostNapisane: 29 marca 2014, 21:26 
Forumowy terrorysta

Legia - Lech 1:0

b(L)amaż :rotfl:

Cytuj:
Sędzia Paweł Gil, który prowadził mecz Legii z Lechem przeprosił piłkarzy z Poznania za to, że w sytuacji, w której Miroslav Radović strzelił gola, nie odgwizdał wcześniej faulu Serba. - Podszedł do naszego kapitana i przeprosił - powiedział portalowi poznan.sport.pl Mateusz Możdżeń.
Sytuacja, w której padł gol wywołała spore kontrowersje. Po dośrodkowaniu Tomasza Jodłowca Miroslav Radović uciekł obrońcy i pokonał bramkarza Lecha strzałem głową. Jak pokazały powtórki Serb popchnął wcześniej Marcina Kamińskiego, czym nie dał mu szans na skuteczną interwencję.

http://ekstraklasa.tv/radovic-strzelil- ... 13017.html

Cytuj:
10 punktów przewagi nad drugim Lechem a powinno być 30, wyj...ebać Berga i tych leszczy !
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cytuj:
Biadolenie? Czyli zawsze po słabej grze, stwierdzenie tego faktu to biadolenie? Dobrze wiedzieć. Ja bym ten mecz porównał z rewanżem w finale PP rok temu ze Śląskiem. Fajnie, wygraliśmy(w przypadku PP mówię o dwumeczu) ale styl odebrał sporo radości z końcowego wyniku. Ja takiej Legii po prostu nie chcę oglądać
http://forum.legionisci.com/showthread. ... 044&page=5

PostNapisane: 29 marca 2014, 22:32 

Korona Kielce 2:2 Pogoń Szczecin

Korona znowu po swojemu. Pierwsza połowa super, druga połowa słaba. Wydaje mi się, że zawodnicy siadają kondycyjnie w 60-70 minucie. Kontrowersja z karnym wyszła na niekorzyść Korony. Z młyna doskonale było widać, że karnego nie było, zawodnicy próbowali pokazać sędziemu ślad na trawie, ale nawet nie chciał spojrzeć. Pomijając to, to faul Malarczyka idiotyczny, dał sędziemu powód, nie powinno się to wydarzyć. Sędzia schodził do szatni pod eskortą białych kasków. Na trybunach też się działo. Chłopaki zrobili piękną oprawę, odpalili kilkadziesiąt rac i wyglądało to na prawdę cudownie, ale później niestety przesadzili z granatami dymnymi i sędzia przerwał mecz na 22 minuty. Brakło 3 minuty i Korona przegrała by walkowerem. Na szczęście tak się nie stało.

Legia Warszawa 1:0 Lech Poznań

Bramka dla Legii nie powinna być uznana. Lech wyglądał dzisiaj wg mnie lepiej i powinien zabrać do Poznania minimum 1 punkt. Legia ostatnio ogólnie mnie zawodzi i w takiej formie nie ma szans na pokazanie się w Europie.
Generalnie jak by Lech umiał korzystać z sytuacji bramkowych, to rozniósł by Legię.

Cracovia Kraków 1:1 Widzew Łódź

Widzew wyglądał już trochę lepiej, był lepszy na boisku, ale brakowało im szczęścia i precyzji. I w sumie mnie to nie martwi.

Lechia Gdańsk 3:1 Piast Gliwice

Mocny debiut trenera Moniza. Padały ładne bramki. Piast słabiutko, honorowa bramka w doliczonym czasie.

PostNapisane: 31 marca 2014, 11:36 
Przyjaciel forum

Street, oglądałem mecz Korony, ale nie cały. Tak jak piszesz. Kolejny raz "Koroniarze" tracą punkty na własne życzenie. Szczerze powiedziawszy mnie ten remis ucieszył, bo obstawiałem na podział punktów ;) Malarczyk chwilę wcześniej dostał głupią żółtą kartkę. Później druga, karny (zresztą kontrowersyjny) i wyszło jak wyszło.

Co do meczu Legii. Szału nie było, ale najnormalniej w świecie cieszą punkty. Z Wisłą głupio stracone 2. Później szczęśliwa wygrana w Gliwicach i teraz 3 punkty z Lechem.

No i wczorajsze wyniki. W ten weekend oprócz meczu Legii i kawałka potyczki Korony z Pogonią, innych spotkań nie widziałem. Tak samo Ligi + extra, dlatego muszę obejrzeć powtórkę ;)

Zawisza - Śląsk 1:0
Górnik - Jagiellonia 3:3

PostNapisane: 4 kwietnia 2014, 14:32 
Przyjaciel forum

Od kilku dni cisza w naszym temacie o... Ekstraklasie ;) Tymczasem dzisiaj pierwsze 2 mecze 29 kolejki. Osobiście chyba nie skuszę się dzisiaj do obejrzenia któregoś ze spotkań (ewentualnie może urywkami zerknę na ten drugi), bo żaden z nich jakoś nie budzi we mnie emocji.

Podbeskidzie - Śląsk, godzina 18:00 - Gospodarze do meczu przystąpią w praktycznie najmocniejszym składzie. U gości za to będzie kilku nieobecnych (Kaźmierczak, Pawelec, Hołota, Grodzicki). Typowe spotkanie o przysłowiowe 6 punktów, które może się zakończyć remisem.

Cracovia - Górnik, godzina 20:30 - W jednej i drugiej drużynie kilka absencji kadrowych. Goście od grudnia nie wygrali meczu w Ekstraklasie, i szczerze powiedziawszy nie sądzę, by dzisiaj to się zmieniło. Również kierowałbym się ku remisowi. 1:1 ?? :)

PostNapisane: 4 kwietnia 2014, 14:50 

binta napisał(a):
Podbeskidzie - Śląsk, godzina 18:00 - Gospodarze do meczu przystąpią w praktycznie najmocniejszym składzie. U gości za to będzie kilku nieobecnych (Kaźmierczak, Pawelec, Hołota, Grodzicki). Typowe spotkanie o przysłowiowe 6 punktów, które może się zakończyć remisem.

Śląsk w tym sezonie prezentuje się bardzo miernie i nie zdziwiłbym się, gdyby i dzisiaj stracili punkty.

binta napisał(a):
Cracovia - Górnik, godzina 20:30 - W jednej i drugiej drużynie kilka absencji kadrowych. Goście od grudnia nie wygrali meczu w Ekstraklasie, i szczerze powiedziawszy nie sądzę, by dzisiaj to się zmieniło. Również kierowałbym się ku remisowi. 1:1 ?? :)

Tutaj także skłaniałbym się ku gospodarzom, choć kto wie, czy nie padnie podziału punktów ;)

PostNapisane: 4 kwietnia 2014, 15:11 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
binta napisał(a):

Śląsk w tym sezonie prezentuje się bardzo miernie i nie zdziwiłbym się, gdyby i dzisiaj stracili punkty.

O zwycięstwo na pewno będzie trudno. Tym bardziej, że z "Góralami" na ich terenie się gra ciężko. Do pierwszego składu Śląska powinien dzisiaj wrócić Mila, który odkąd trenerem został Pan Pawłowski, zagrał zaledwie w 2 meczach, w łącznym wymiarze czasowym 20-stu minut. Swoją drogą, jak wiemy chodziło przede wszystkim o kwestie nadwagi "Milowego". Ponoć ważył 80 kg. (o 6 za dużo), a teraz przy 178 cm. wzrostu zszedł do 75 kg. Powiem szczerze, że mi jakoś trudno uwierzyć w to, że Mila waży 75 kg. ;)

PostNapisane: 4 kwietnia 2014, 21:30 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
binta napisał(a):
Cracovia - Górnik, godzina 20:30 - W jednej i drugiej drużynie kilka absencji kadrowych. Goście od grudnia nie wygrali meczu w Ekstraklasie, i szczerze powiedziawszy nie sądzę, by dzisiaj to się zmieniło. Również kierowałbym się ku remisowi. 1:1 ??

jednak remisu nie ma, Cracovia ma zwycięstwo, zasłużone. :luka:

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 5 kwietnia 2014, 07:57 
Przyjaciel forum

marojbl napisał(a):
binta napisał(a):
Cracovia - Górnik, godzina 20:30 - W jednej i drugiej drużynie kilka absencji kadrowych. Goście od grudnia nie wygrali meczu w Ekstraklasie, i szczerze powiedziawszy nie sądzę, by dzisiaj to się zmieniło. Również kierowałbym się ku remisowi. 1:1 ??

jednak remisu nie ma, Cracovia ma zwycięstwo, zasłużone. :luka:

Nie ma, nie ma, ale w drugim meczu był ;)

Ps. Górnik w kompletnym dołku. Oglądałeś mecz ?? Jak to wyglądało ??

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1