Siemanko! Czas na mały/duży up w temacie

Po niecierpliwym oczekiwaniu dotarła do mnie dzisiaj paczka od kolegi
Santino, a w niej...
Bilstein B14, mam nadzieję, że znacząco poprawi prowadzenie turasa, jaram się w opór i nie mogę się doczekać aż zawieszenie wyląduje na swoim miejscu.
Swoją drogą polecam
Santino, bo oferta na zawieszenie była nie do przebicia, ja na pewno skorzystam jeszcze nie raz, bo barany schmiedmanna kuszą jak cholera
Parę fotek poniżej:

I już spakowane do Turaska, czeka na założenie

Edit:
Małe podsumowanie co zrobiłem od momentu zakupu, a co jeszcze przedemną
k13thelegend napisał(a):
Plany:
- przede wszystkim zadbać o blache, tylka klapa, rant drzwi kierowcy, tylne nadkola od wewnątrz i delikatnie spód w dwóch miejscach stały sie obiektem zainteresowań rudej grażyny -do ogarnięcia asap -
sierpień/wrzesień 2014- cały zawias tył posadzić na poliuretanach+odświeżyć wózek i rzucić okiem na podłogę-mocowania wózka
-zrobione- podstawowy przegląd- oleje, filtry +wszystko co będzie kwalifikowało się do wymiany (czekam na termin, żeby powymieniać co trzeba)
-zrobione- przerejestrować na haniebne KRA
-zrobione- koła na lato (najpewniej bbs rk 8cali przód+ 10cali tył)
-nie takie, ale zrobione- pozbyć się beżu z wnętrza w zamian recaro ze zdjęć+ boczki czarne (skóra) i kanapa tył zapewne alcantara. -czekam na hejty
-zrobione, szukam ciągle kanapy
- zregenerować szperę (jest 3,15 zacieśnione na 40%, spina ekstra, ale trochę wyje) -
lipiec 2014 będzie - nowy znaczek na maskę
-zrobione- nowa uszczelka drzwi kierowcy
- kolektor m50
-zrobione- pomodzić dolot
- barany
- program
- stalowy oplot
-zrobione- przemalować zaciski na czarno
- wywalić relingi
-tego jednak robić nie będę- wywalić ramki z zegarów (ew. zmienić na czarne z 323ti)
- zmienić ta-tesco/tuning art na hsd/isc/h&r coś konkretnego na zakręty
-kupione/czekam na dostawę/montaż- dołożyć x-brace'a
- obszyć kierownicę (chyba zerżnę pomysł od
Brodera bo jego kiera wygląda świetnie)
Piątka!