binta napisał(a):
Zgodnie z tym co pisałem ostatnio. Legia podpisała kontrakt z Łukaszem Budziłkiem.
http://legia.com/news,41580-lukasz_budz ... szawa.html
Ciekawy gościu, pamiętam go z Bełchatowa, w Katowicach go nie widziałem w akcji, no ale regularnie grał także na pewno zrobił krok do przodu

W Legii jest jakiś młody, dobrze rokujący bramkarz (w obecnym składzie) ?
binta napisał(a):
Co do bramkarzy. Nie zrozumiałeś mnie. Patrząc w ten sposób, na powołania zasługują nie tylko oni. Chodziło mi o to, że nie rozumiem powołań 4 bramkarzy (w tym 3, którzy z miejsca chcieliby by "jedynką") na mecz towarzyski, do tego z Litwą. Z tej czwórki zagra pewnie dwóch po połówce. Zupełnie szczerze pisząc, takiemu Borucowi, albo Szczęsnemu, widzi się bardziej urlop po porządnie rozegranych sezonie. Wiadomo, że któryś z nich będzie pierwszym bramkarzem w eliminacjach. Szukajmy więc bramkarza nr 3. Kuszczak, Skorupski - okay. Do nich ewentualnie jeszcze ktoś jeden.
No myślę, że na ten moment to są bramkarze nr 1-4, także moim zdaniem tutaj już nie trzeba szukać. To jest bodajże ostatni sparing przed eliminacjami także nie ma co już mieszać z nazwiskami, pewnie to będzie taka pula zawodników, którymi teraz będziemy grali +- kilka nazwisk. Teraz trzeba to zgrywać i zobaczymy co tam urwiemy

W końcu zagramy 4-4-2, nie ma co grać jakimś 4-5-1 jak my nie mamy "10", co było dość głupie, gdyż tłuczemy to któryś rok z kolei. Ciekawe, kto na lewej obronie będzie grał - może Olkowski albo Wilusz tym razem?