BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 22 czerwca 2025, 00:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Skrajna głupota, czy umiejętności czyli on board e92 M3 Wwa
PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E12 520A
Kod silnika: m20b20
Garaż: E12
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=67421&start=400
e46 328ci Santorini Blue
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6& ... &start=200
E36/7 2.8i
U11 23i
F87
jestem zdumiony ,że niektórych tak bardzo dziwi ,że e92 m3 jeździ debil i zgadzam się z opiniami ,że to nie jest jakiś straszny wyczyn kupić takie auto w PL i mieć tylko to auto jako cały majątek swojego życia i mieć dwie szare komórki jedną od skręcania w lewo drugą od skręcania w prawo...ale już sporym wyczynem jest kupić takie auto w PL , mieć rodzinę , żyć na dobrym poziomie , mieć mieszkanie czy dom , jeździć na wakacje...ale taki ktoś kto ma to wszystko już nie jest debilem i jestem pewny ,że nie strzela w tak żenujący sposób "popisów na szosie" żeby być fajniejszym w internetach :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:25 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46 320D
Kod silnika: m47
Garaż: murowany
Polska była jest i będzie tania siłą robocza, ale ktoś ja wykorzysta albo nie =)

Jestem ciekawe, Warszawa duże miasto, kamer jest pełno, ale czy w takiej jakości że będzie widać kierowce bmw, aby go ukarać ?
Czysto z ciekawości, może zrobią analizę głosu :D

Wiadomo media teraz zrobią swoje i będą chcieli go udupczyć, boli tylko że teraz gdzie nie idziesz/jedziesz, to wszyscy nagadują na posiadaczy marki BMW =/
że to piracki, złodzieje, dresy

Edit: a no wujek już wspomniał o analizie :) ale akurat to tych policjantów/ prokuratorów to mamy aż nad to bystrych !!

Ostatnio edytowano 9 czerwca 2014, 09:29 przez lukassonek, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:25 
Częsty bywalec

Moje BMW: E92 330d
Kod silnika: M57N2+
Garaż: Był: Ford Mercury Monterey 1950, Browning M1911, Jati-Matic
Jest: BMW e92 330d ,proca na kasztany, dwa worki cebuli i metr kartofli na zimę
Czarodziejka69 napisał(a):
Na razie policja mowi ze ogladaja nagrania z camer, ale bez kitu te kamery monitoringu sa 10-15m nad droga nagrywaja moooze hd i max 24 klatki na sekunde, tam nawet czasami ciezko bedzie kontury samochodu zobaczyc.

W kilku miejscach jednak zatrzymuje się na światłach. W co najmniej jednym z nich o ile dobrze pamiętam jest kamera. Stoi w pierwszym rzędzie na światłach więc powinno być w miarę widać

Chyba ze Robert sie przyzna.

teraz cierpi na pomroczność jasną ;)

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:28 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
Kyokushin napisał(a):
Fotoszop :rotfl: A wy łykacie jak młode pelikany

niestety nie ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LQe13323O_g[/youtube]

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:34 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
To widzialem, ale radiowozu na filmiku nie widac.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:35 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
pacyk napisał(a):
najśmieszniejszy jest ten zniewieściały prawnik :rotfl: :rotfl:
"usłyszeli tylko szelest powietrza" :rotfl:

Ten prawnik zrobił sobie idealną antyreklamę. Takiemu debilowi nie powierzył bym sprawy reklamacji butów z CCC...

wujo24 napisał(a):
a ja się pytam gdzie była Policja w swoich super tajnych nieoznakowanych radiowozach co mają po 280 km, gdzie byli ?? Pewnie zatrzymywali w tym czasie dziadka w punto za przekroczenie o 20. Obcokrajowiec obejrzy ten film i pomyśli że w Warszawie można idiocieć i swirować, całą przejechać jak wariat a Policja palcem nie kiwnie . M3 to nie auto do wolnej jazdy ale tutaj trochę już przegiął pałkę .

Noo do miasta je powinni dać ! Żeby piratów ganiali ! Po parkingach najlepiej !

ZuchLCT napisał(a):
załatwcie mi jakąś w mojej okolicy tak abym mógł przed emeryturka zarobic na EmCZY, czekam ;)

To tak czekaj do usranej człowieku. 21 wiek jest, ogarnij się.

ANDREW E36 napisał(a):
Mam na imię Stefan, umiem czesać wiewiórki pod włos i strzyc sarny syberyjskie albinosy, od 5 lat jestem bezrobotny i piję.
Gdzie ta robota, żebym mógł sobie kupic M3 E92 ?!? zero perspektyw pieniędzy i rozwoju w tym kraju !

Umarłem w butach :rotfl:

Smokin napisał(a):
Żona jest fizjoterapeutką i niestety po studiach i szeregu zaaaajebiscie drogich kursów zarabia najniższą , z jej działalnością jest problem bo w naszym durnym kraju NFZ kontraktuje nowe gabinety co trzy lata!!! a uzyskanie kontraktu to nie lada wyczyn w "smarowaniu" (uroki Polski) zabiegi prywatne zaś nie mają takiego wzięcia bo każdy chcę na "kase chorych". Teraz podlicz sobie rachunki, życie, utrzymanie dwóch aut, rata za mieszkanie....póki co cienko widzę to M3 za blisko 150 000 czy tam paska w tedeiku. Nazwiesz nas nierobami?

Oczywiście że nikt nie nazwie was nie robami ale chyba żona zanim zaczęła pakować w te wszystkie kursy tysiące PLN`ów to sprawdziła rynek ? Chyba że nagle się załamał, pękła bańka i stąd taki problem. Ja też bym chciał robić coś innego niż robię ale wybierając się na studia patrzyłem na kierunek który da mi hajs, dziwki, koks i 328 w gazie a nie to co lubię. To nie Ameryka.

Miłosz napisał(a):
Bobby dalej jestem zdania na temat nieudolności służb "porządkowych" (wlepianie dla studentów mandatów za spożywanie alkoholu przed akademikami to jak dla mnie błazenada).

Chłopaku ale takie jest prawi a nie Policja która je tylko egzekwuje i musi to robić. Jak stara baba zadzwoni że piją gówniarze to oni muszą przyjść, myślisz że to ich jara i nie mogliby się zająć poważniejszymi rzeczami ?

Pablo325i napisał(a):
zgadza się! tu gdzie mieszkam w DE nie ma problemu ze spożywaniem alkoholu w miejschach publicznych! Wszyscy sobie piją i nawet nam (widać po tablicach i słychać po gadce) Polakom nikt nie zwraca uwagi!
Kto był w DE może widział: w niedziele i święta młodzi ludzie idą ciągnąc wózek (taki jak mają "złomiarze") w nich jest alkohol i sprzęt grający. Chodzą puszczając głośno muzykę i pijąć co im się podoba. Muzyka nikomu nie przeszkadza bo jest to środek dnia, a policja absolutnie nie robi problemów.
Dla moich polskich oczu jest to szok. Pozytywny :hyhy:

Paweł... gdzie my a gdzie Niemcy mentalnie... Niema o czym gadać.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:37 
Specjalista

Kyokushin napisał(a):
To widzialem, ale radiowozu na filmiku nie widac.

na samym końcu filmiku jest widoczne światło niebieskich ;)

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:41 
Częsty bywalec

Moje BMW: Brak
Na razie policja mowi ze ogladaja nagrania z camer, ale bez kitu te kamery monitoringu sa 10-15m nad droga nagrywaja moooze hd i max 24 klatki na sekunde, tam nawet czasami ciezko bedzie kontury samochodu zobaczyc.

Ktoś filmy zamieszcza w sieci. Adres IP to nie problem, więc można szybko znaleźć osoby postronne, które wskażą winnego. No chyba, że karta prepaid, lipne konto na YT. Np w Norwegii nie zadzwonisz jeśli się nie zarejestrujesz (social number).
Co do kamer to uważam, że ciężko rozpoznać twarz w aucie będącym w ruchu.
Do tego dochodzą tablice rejestracyjne, tutaj chyba mamy sfałszowane numery.
Jeśli nawet policja go złapie to co zrobi? Będzie w niedługim czasie obwinionym czy oskarżonym? Ciężko powiedzieć. Bo jeśli mamy przestępstwo do 3 lat pozbawiania wolności to koleś pójdzie na warunkowe umorzenie postępowania i śmiech go ogarnie a nas szlak trafi :niepewny:
Cytuj:
Paweł... gdzie my a gdzie Niemcy mentalnie... Niema o czym gadać.

Takie porównania nie mogą mieć miejsca w obowiązującym czasie i miejscu. Nie ta liga co do zachowań w samochodzie czy kolejce po bułki.

Ostatnio edytowano 9 czerwca 2014, 09:44 przez mr18, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:41 
Specjalista

Bobby Vintage napisał(a):
Miłosz napisał(a):
Bobby dalej jestem zdania na temat nieudolności służb "porządkowych" (wlepianie dla studentów mandatów za spożywanie alkoholu przed akademikami to jak dla mnie błazenada).

Chłopaku ale takie jest prawi a nie Policja która je tylko egzekwuje i musi to robić. Jak stara baba zadzwoni że piją gówniarze to oni muszą przyjść, myślisz że to ich jara i nie mogliby się zająć poważniejszymi rzeczami ?

Bobby myślę że pare osób może potwierdzić moje zdanie co do akademików pg i wpadającej znienacka policji. tam nie ma żadnych bab bo masz park "studencki". Nie raz się siedziało czy na ławce czy na kocach z grilem i piwkiem a tu nagle panowie z notesami... Masa jest takich przykładów.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:46 

Miłosz napisał(a):
Bobby myślę że pare osób może potwierdzić moje zdanie co do akademików pg i wpadającej znienacka policji. tam nie ma żadnych bab bo masz park "studencki". Nie raz się siedziało czy na ławce czy na kocach z grilem i piwkiem a tu nagle panowie z notesami... Masa jest takich przykładów.

A mi kilka osób potwierdzi że krasnoludki istnieją. Zastanów się co za tym stoi albo pogadaj z nimi następnym razem dlaczego się tam pojawili a nie tylko HWDP, HWDP.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:49 
Oczywiście że nikt nie nazwie was nie robami ale chyba żona zanim zaczęła pakować w te wszystkie kursy tysiące PLN`ów to sprawdziła rynek ?

im więcej PLNów wpakujesz w swoje CV to Twoje szanse rosną na uzyskanie kontraktu bez znajomego "cześka" ;) Więcej kursów = Większe umiejętności które być może przełożą się na większą liczbę zadowolonych pacjentów przyjmowanych "prywatnie" tych co szukają faktycznej pomocy a nie olewatorskiego masażyku za FRIX. I koło się zamyka :)

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:55 
Moim zdaniem ani zabranie prawka ani zabranie auta ani wiezienie nic nie da:
- zabranie prawka: to samochody maja jakies zabezpieczenie ze trzeba pokazac prawojazdy przed odpaleniem?
- zabranie samochodu: ooo, to drugiego kupic nie mozna?

Te dwie kary nie uniemozliwia mu poruszania sie po drogach
- wiezienie (wyjdzie za kaucja szybko) a nawet jak nie to czy taka resocjalizacja faktycznie pomoze?

Jaka tak naprawde byla by realna skuteczna kara dla takiego kierowcy?

Ustalenie IP czy inne badziewia to nic, torzsamosc znaja i wszyscy wiedza kto to, problem w tym ze przed sadem policja musi to udowodnic, wiec musza miec dobry obraz z kamery, albo analiza dzwieku (ktora de facto wykaze ze koles byl w samochodzie ale nie ze go prowadzil...)

Kacpercio no fakt, sa kamery, ale byl juz polmrok a obraz z takich kamer jest niewyrazny i moglo sie odbijac swiatlo.
Baaardzo jestem cieakwy co z tym zrobia...

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:57 
Specjalista

Zastanów się co za tym stoi albo pogadaj z nimi następnym razem dlaczego się tam pojawili a nie tylko HWDP, HWDP.

Gdzie ja z hwdp ? Mówie tylko ze ta "instytucja" działa źle. Wiesz czemu się pojawiają ? Bo trzepią kase do budżetu państwa i tylko dlatego.

Pare dni przed sylwestrem 2013 komendant mojego miasta rodzinnego wydał swoim podwładnym, żeby w ciągu tych dni nayebali tyle mandatów ile się da i nie ważne czy ktoś popełnił wykroczenie czy nie. Statystyke trzeba wyrobić. Info z pewnego źródła niestety...

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 09:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46Coupe
Garaż: /E46Turbo
320Cd @ 2.5 M50Turbo.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=94261
Czarodziejka69, szczerze to on się wybroni wg mnie. Martwię się bardziej tym, ze niedługo wyjdzie Disturbed city 2 w którym podobne bmw do mojego bralo udzial i jeżeli sława filmiku będzie podobna to gwarantowane zaproszenie na komende mam :rotfl:

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E92 335i Msport
Kod silnika: N55
Pablo325i napisał(a):
zgadza się! tu gdzie mieszkam w DE nie ma problemu ze spożywaniem alkoholu w miejschach publicznych! Wszyscy sobie piją i nawet nam (widać po tablicach i słychać po gadce) Polakom nikt nie zwraca uwagi!
Kto był w DE może widział: w niedziele i święta młodzi ludzie idą ciągnąc wózek (taki jak mają "złomiarze") w nich jest alkohol i sprzęt grający. Chodzą puszczając głośno muzykę i pijąć co im się podoba. Muzyka nikomu nie przeszkadza bo jest to środek dnia, a policja absolutnie nie robi problemów.
Dla moich polskich oczu jest to szok. Pozytywny

Widzisz...mieszkasz już tyle w DE a i tak mało wiesz o tym kraju ;)
Picie alkoholu w miejscach publicznych w Niemczech jest całkowicie legalne. Dlatego normalne jest to że w parkach ludzie popijają co im się podoba i nikt im nic nie robi.
Sam jak idę na spacer z psem to zawsze biorę browar na drogę w taki upał ;)
Dlatego Twoje porównanie Polski do Niemiec traci zupełnie sens. W Polsce spożywanie alkoholu w miejscach publicznych jest zakazane a w Niemczech dozwolone.

Sorry za OT.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:02 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Miłosz napisał(a):
na samym końcu filmiku jest widoczne światło niebieskich ;)

A to spoko, śledczy ze mnie żaden. Do komisji Antonio bym się nie nadawał :D

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:12 

Miłosz napisał(a):
Zastanów się co za tym stoi albo pogadaj z nimi następnym razem dlaczego się tam pojawili a nie tylko HWDP, HWDP.

Gdzie ja z hwdp ? Mówie tylko ze ta "instytucja" działa źle. Wiesz czemu się pojawiają ? Bo trzepią kase do budżetu państwa i tylko dlatego.

Pare dni przed sylwestrem 2013 komendant mojego miasta rodzinnego wydał swoim podwładnym, żeby w ciągu tych dni nayebali tyle mandatów ile się da i nie ważne czy ktoś popełnił wykroczenie czy nie. Statystyke trzeba wyrobić. Info z pewnego źródła niestety...

To napier... na komendanta a nie na mrówkę która to wyrobić musi.

Smokin napisał(a):
im więcej PLNów wpakujesz w swoje CV to Twoje szanse rosną na uzyskanie kontraktu bez znajomego "cześka" ;) Więcej kursów = Większe umiejętności które być może przełożą się na większą liczbę zadowolonych pacjentów przyjmowanych "prywatnie" tych co szukają faktycznej pomocy a nie olewatorskiego masażyku za FRIX. I koło się zamyka :)

Dlatego może lepiej do takiego kółka nie wchodzić. W branży IT hajs włożony w szkolenia się zawsze zwraca a skoro tutaj taka muka to czasem lepiej zabrać się za coś innego i nie przeinwestować.

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:26 
Częsty bywalec

Moje BMW: E92 330d
Kod silnika: M57N2+
Garaż: Był: Ford Mercury Monterey 1950, Browning M1911, Jati-Matic
Jest: BMW e92 330d ,proca na kasztany, dwa worki cebuli i metr kartofli na zimę
Wracając do tematu.
Kolejne artykuły na Tusk Vision Network
http://www.tvn24.pl/rajdowiec-z-warszaw ... 354,s.html

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: POLO 9N
Kod silnika: Wesołe TDI
Ja też bym chciał robić coś innego niż robię ale wybierając się na studia patrzyłem na kierunek który da mi hajs, dziwki, koks i 328 w gazie a nie to co lubię.

:zdziwko: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 9 czerwca 2014, 10:43 
Administrator

kacpercio napisał(a):
Wracając do tematu.

No to 500zł dostanie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jakby jeszcze cisnął niemowlakiem o maskę to by do Tańca z gwiazdami go wzięli.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 56  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1