BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 21 czerwca 2025, 23:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 29 sierpnia 2014, 11:25 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Dzisiaj z Lechem podpisał kontrakt Zaur Sadajew, który został wypożyczony z Tereka Grozny.

http://www.lechpoznan.pl/news/sadajew,z ... ABT06N9maQ

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 sierpnia 2014, 13:37 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
W minionym tygodniu odpadła nasza ostatnia alternatywa zastępstwa dla Łukasza Teodorczyka i skupiliśmy się na transferze Sadajewa.

...to wzięli psychiczny odpad :rotfl: . Ciągle ten sam błąd, zakładaja, ze awansuja w pucharach = będzie z tego kasa. Awansu brak to trzeba kogos sprzedac, żeby dosypać kase ''na bieżące wydatki''.

PostNapisane: 29 sierpnia 2014, 16:21 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Cytuj:
W minionym tygodniu odpadła nasza ostatnia alternatywa zastępstwa dla Łukasza Teodorczyka i skupiliśmy się na transferze Sadajewa.

...to wzięli psychiczny odpad :rotfl: . Ciągle ten sam błąd, zakładaja, ze awansuja w pucharach = będzie z tego kasa. Awansu brak to trzeba kogos sprzedac, żeby dosypać kase ''na bieżące wydatki''.

Jak dla mnie tragedia, Zachara jest do wzięcia albo nawet lepiej wytachać kogoś z I ligi. Już Formellę w ataku bym zrozumiał, ale nie Sadajewa :D

A do Lechii dołączył 98 zawodnik w tym okienku, nazwiska nie pamiętam, bo już tyle tego przyszło tam :D Jak dla mnie to już jest cyrk, idą w ilość, nie w jakość, oby nie było płaczu na koniec sezonu. Jak dla mnie od dupy strony zaczęli i zaś w lecie będzie kolejna rewolucja. A i do tego jakiś napastnik bodajże Ribeiro rozwiązał kontrakt po 2 miesiącach, także chyba nawet nie wiedzą kogo tam biorą :D

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 30 sierpnia 2014, 09:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
.Jacek. napisał(a):
Dzisiaj z Lechem podpisał kontrakt Zaur Sadajew, który został wypożyczony z Tereka Grozny.

http://www.lechpoznan.pl/news/sadajew,z ... ABT06N9maQ

Trochę dziwny transfer. Czyli po braku pozyskania Visnakovsa (podpisał z Ruchem, ale mógł to zrobić już wcześniej, tylko czekał na rozwój spraw odnośnie Lecha) i... Micańskiego, wybór padł na knąbrnego Sadajewa. Oby nie namieszał w drużynie tak samo jak w Lechii..

Poza tym, tak jak pisałem wcześniej, oprócz napastnika Lech szuka jeszcze środkowego pomocnika, a może nim zostać Władimir Gadżew z Lewskiego Sofia. Za reprezentanta Bułgarii wystarczy wyłożyć 200 tyś. Euro.

Ps. Dynamo wyraziło zainteresowanie również Kamińskim, oferując 1,5 mln. Euro. Ja bym się nawet nie zastanawiał... Rzecz jasna będąc stroną klubu.

Wczorajsze mecze:

Piast - Zawisza 3:0. W meczu na dole tabeli Piast wysoko ogrywa Zawiszę, który "na łeb, na szyję" leci w kierunku I ligi. Jeśli w zimie nie będzie w tym zespole rewolucji, spadek będzie nieunikniony. Na ratunek... Rumak :)

Wisła - Bełchatów 1:0. Krakowianie po raz kolejny pokazują, że mogę znowu namieszać. Jest tylko jedno ale... dopóki nie dopadną ich kontuzje i pauzy za kartki.

PostNapisane: 30 sierpnia 2014, 09:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
binta napisał(a):
wybór padł na knąbrnego Sadajewa. Oby nie namieszał w drużynie tak samo jak w Lechii..

Zaur ma potencjał, ale jest nieobliczalny...

PostNapisane: 30 sierpnia 2014, 09:47 
Przyjaciel forum

Pawel! napisał(a):
binta napisał(a):
wybór padł na knąbrnego Sadajewa. Oby nie namieszał w drużynie tak samo jak w Lechii..

Zaur ma potencjał, ale jest nieobliczalny...

O to mi właśnie chodzi. Z byle powodu się go z Tereka drugi raz nie pozbyli...

Zawodnik piłkarsko ciekawy. Waleczny, charakterny, z dużymi ambicjami. Tylko "pod kopułą" jest trochę nie tak. Coś w stylu Balotelliego.

Przy okazji. Jak stawiacie dzisiejsze mecze w Ekstraklasie ?? :)

Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok

PostNapisane: 30 sierpnia 2014, 09:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin x2
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze 1x
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok 2x

PostNapisane: 30 sierpnia 2014, 11:01 
Forumowy terrorysta

Matej23 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Cytuj:

Jak dla mnie tragedia, Zachara jest do wzięcia albo nawet lepiej wytachać kogoś z I ligi. Już Formellę w ataku bym zrozumiał, ale nie Sadajewa :D

A do Lechii dołączył 98 zawodnik w tym okienku, nazwiska nie pamiętam, bo już tyle tego przyszło tam :D Jak dla mnie to już jest cyrk, idą w ilość, nie w jakość, oby nie było płaczu na koniec sezonu. Jak dla mnie od dupy strony zaczęli i zaś w lecie będzie kolejna rewolucja. A i do tego jakiś napastnik bodajże Ribeiro rozwiązał kontrakt po 2 miesiącach, także chyba nawet nie wiedzą kogo tam biorą :D

Pewnie nie wiedzą hehe :D , bo pojawiła sie też informacja w Przegladzie Sportowym, że z Lechii ma odejsc Kacajew (przyszedł jakoś w czerwcu tego roku ) i ma przejsc do Lecha. Przejscie na tej samej zasadzie co Sadajew. Kacajew z Tereka do Lechii - powrot do Tereka - wypożyczenie do Lecha. Prowizoryczna łapanka, zamiast jak wspomniales szukac w I czy tez nawet w niższych ligach, bo ci pilkarze, co naturalne sa mniej wymagajacy finansowo i co za tym idzie, zeby wiecej zarabiali musza sie wykazac na boisku.

PostNapisane: 1 września 2014, 12:20 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Korona Kielce 0:3 Jagiellonia Białystok

Korona kontynuuje spadek po równi pochyłej, szkoda słów.

Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:1 Legia Warszawa

Legia czwarty raz z rzędu przegrywa wyjazdowe spotkanie z Leszkiem Ojrzyńskim. O dziwo okazuje się, że Korzym wcale nie jest za słaby, a Stano wcale nie jest za stary. Ciekawe co na to zarząd w Kielcach...?

Lech Poznań 1:1 Cracovia Kraków

Nie ma Teo, nie ma kto strzelać. Lech nadal szaro, a Craxa wywozi cenny punkt z Poznania. Może nowy trener i nowy napastnik odmienią Kolejorza?

PostNapisane: 1 września 2014, 12:27 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
StreetFire7, oglądałem tylko kawałek meczu Korony i to co zrobił Małecki to jakaś masakra :szok: z takim bramkarzem to zbliża się do Was I liga! Nie ma kto tam bronić że jego wystawiają??!! Pamiętam jak grał u Nas w Zniczu Pruszków na wypożyczeniu to jakaś tragedia była :wstyd: baliśmy się o każdy strzał w światło bramki że źle to się skończy, bo prawie wszystko co szło w światło bramki kończyło się golem :zalamany: któregoś razu nawet jak nie szło w światło bramki tak precyzyjnie piąstkował że wpadła do ego bramki :mur:

PostNapisane: 1 września 2014, 18:55 
Forumowy terrorysta

Lech-Cracovia 1:1 przeciętny mecz zakończony podziałem punktów.

Podbeskidzie - Legia 2:1, brava dla Podbeskidzia :10:

Zdzichu :D

PostNapisane: 1 września 2014, 22:42 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 compact
Kod silnika: n42b18
Lechia-Ruch 3-3 przed meczem jako kibic Ruchu remis brał bym w ciemno ale teraz po meczu jest maly niedosyt bo Ruch zagrał chyba najlepszy mecz w tym sezonie w ekstraklasie 3 razy wychodzil na prowadzenie a i tak nieudalo sie utrzymec wygranej cieszy bramka Visnakovsa w debiucie po 10 min gry:)

PostNapisane: 2 września 2014, 11:27 
Forumowy terrorysta

7 września eliminacje Euro 2016r, Gibraltar-Polska. Powołany m.in. szczupły Mila.
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo. Będzie głośno, będzie radośnie. :rotfl:

PostNapisane: 2 września 2014, 12:50 
Jakiekolwiek reklamacje zapraszam tu:

viewforum.php?f=11

Przypominam, albo piszemy poprawne nazwy zespolow, z szacunkiem dla innych, albo wcale.

PostNapisane: 4 września 2014, 09:22 
Przyjaciel forum

Polecam bardzo fajny / statystyczny artykuł z Weszło.com o trenerach w naszej Ekstraklasie:

http://www.weszlo.com/2014/09/02/co-prz ... -liczbach/

Tymczasem, już w niedzielę gramy z Gibraltarem w el. ME. Na dzień dzisiejszy wychodzi na to, że w pierwszym składzie nie zagra nikt z naszej ligi. Poza tym, cały czas dziwi mnie powołanie Milika, który bardziej przydałby się młodzieżówce. Nie oszukujmy się, bez niego z Gibraltarem również trzeba sobie poradzić, i również sobie poradzimy.

PostNapisane: 12 września 2014, 12:27 
Przyjaciel forum

Straszna tu cisza...

Po przerwie na reprezentację, czas na 8 kolejkę Ekstraklasy. Na początek Zawisza podejmie Wisłę, a wieczorem Pogoń zagra z Ruchem. W pierwszym meczu faworyt jest tylko jeden - Wisła, ale nie lekceważyłbym Zawiszy, tym bardziej, że zadziałać może "efekt nowej miotły" (Rumak). W drugim spotkaniu osobiście skłaniałbym się ku remisowi.

Ps. W Lechu jest już Skorża (jak dla mnie dobry wybór), a więc niespodzianki nie mamy :)

W Legii mamy nowego kierownika (Pan Konrad Paśniewski, który pracował m. in. z kadrą), a także Geira Kaasene (człowiek od przygotowania fizycznego, który w przeszłości współpracował z Bergiem).

Nie można nie wspomnieć o tym, że dzisiaj 60-lecie pracy (piłkarz, trener, itd.) w Legii obchodzi żywa legenda - Pan Lucjan Brychczy. W klubie jest temat pomnika, który miałby stanąć - tak samo jak ten Deyny - przed stadionem. Swoją drogą, we wtorek na Canal + emitowany był bardzo ciekawe film (reportaż) o karierze w Legii Pana Lucjana. Serdecznie zachęcam do obejrzenia (powtórki na Canalu, a także w sieci).

PostNapisane: 13 września 2014, 18:39 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 compact
Kod silnika: n42b18
Pogoń-Ruch -i Ruch znowu traci punkty w ostatnich minutach ale omówmy sie mecz typowy na remis malo akcji z obydwu stron

PostNapisane: 14 września 2014, 08:46 
Przyjaciel forum

matys_89 napisał(a):
Pogoń-Ruch -i Ruch znowu traci punkty w ostatnich minutach ale omówmy sie mecz typowy na remis malo akcji z obydwu stron

I "rzutem na taśmę" wchodzi remis, który typowałem wyżej ;)

Wisła pewnie wygrywa w Bydgoszczy, i sprawia, że debiutem nie może się pochwalić Rumak. Jak dla mnie cały mecz pod jej kontrolą. Bardzo ładna bramka Brożka.

Za wiele powodów do radości nie ma też Skorża i jego Lech, który przegrywa w Białymstoku 1:0. Fajnie do bramki Jagiellonii wprowadza się 17-letni Drągowski. Z kolei 38-letni Kotorowski, po raz kolejny pokazuje, że zna się na fachu, i daje do zrozumienia, że nie powinno mu się zaglądać w metrykę. Wracając do Jagiellonii, ta drużyna to przede wszystkim Quintana.

Meczu Cracovii nie oglądałem. Krakowianie wygrywają z Górnikiem Łęczna 2:1, i na pewno w jakimś stopniu uciekają spod topora.

Na zakończenie sobotnich zmagań Legia pokonuje Śląsk 4:3. Fajny i ciekawy mecz okraszony aż 7 bramkami. Pierwsze trafienie Radovica, mimo wszystko z minimalnego spalonego. Cieszą 2 bramki Dossy, który wstępnie miał nie wyjść w pierwszym składzie (dopiero w czwartek pojawił się w Warszawie po meczu el. Cypru). Na uwagę zasługuje oczywiście ładna bramka Sebka Mili, którą trzeba przypisać na konto Kuciaka. Gra Legii momentami fajna, ale dłuższymi odstępami czasu po prostu średnia. Nie mniej jednak, najważniejsze są 3 punkty. Teraz czeka nas ciekawy wyjazd do Krakowa na Wisłę, mecz u siebie z Lechem, a także potyczka w Lidze Europy z Lokeren.

Dzisiaj kolejne 2 mecze 8 serii spotkań. O 15:30 Górnik zagra z Piastem, a o 18:00 Bełchatów podejmie Lechię. Jakie typy ?? :)

PostNapisane: 14 września 2014, 14:05 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
Siemka, pierwsze spotkanie wiadomo, derby - cuda mogą się dziać; sercem wiadomo za kim ;)
Drugi mecz obstawiłbym na minimalne zwycięstwo Bełchatowa, bądź remis, zobaczymy.
Pozdro :ok:

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 14 września 2014, 18:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46
Witam wszystkich w nowym sezonie - u mnie bez zmian, jestem na każdym meczu u siebie i w miarę możliwości czasowych będę zaliczać kolejne wyjazdy. W kwestii wczorajszego meczu Legii ze Śląskiem to dawno nie było już w ramach Ekstraklasy meczu, który był równie emocjonujący (pomimo niskiego poziomu gry piłkarzy). W niedzielę długo wyczekiwany wyjazd od zakazu, który dostaliśmy po Jadze, zamelduję się rzecz jasna przy Reymonta :)

Coupe, czyli historia o tym jak kupić seryjne auto i nie dać się zwariować

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1