BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 17 czerwca 2025, 22:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 26 listopada 2014, 12:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
... A dowodu postawienia na Piasta nadal nie ma :1.2: Do czego to dochodzi, żeby kolejną porażkę swoich przykrywać tekstem, że postawiło się na Piasta, bo był fajny przelicznik, i wygrało się kasę. ŻENADA.

Kopiowanie opisów (może jakieś konkrety ??). Pfff... Co ty jeszcze wynajdziesz żeby wybrnąć ze swoich kłamstw...

Potrafisz podesłać dowody, czy nawet... Mourinho, by sobie z tym nie poradził ??

http://www.weszlo.com/2014/11/24/trzyma ... -mourinho/

http://www.weszlo.com/2014/11/25/jak-co ... nowski-89/

No, ale zaraz się zacznie, że "Weszło" to Legijny portal. Tak samo jak "Przegląd Sportowy" , "Piłka Nożna" , "Transfery.info" , "90minut" i całą reszta.

Apeluję do ciebie całkiem kulturalnie - BĄDŹMY POWAŻNI.

No chyba, że jeszcze Streetowi i jego Koronie chcesz coś mądrego o spadku "Koroniarzy" napisać ?? Nie wiem czy się orientujesz, ale Lech nad Koroną ma zaledwie 5 punktów przewagi, a po podziale punktów, na ten moment 3 :szok:

Naprawdę, "Czasami trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść".

Wiesz co, jak coś to proponuję (chociaż raz Ci już proponowałem przyjazd do mnie, albo mój do ciebie to nagle przestałeś odpisywać) dalej PW (nie ma sensu zaśmiecać tak poważnego tematu). Za dużo tu poważnych ludzi, żeby nie szanować ich trudu / starań i zasad.

Ponownie wracając do poważnych tematów:

Street, napiszesz mi coś więcej w kwestii Korzyma i jego urazu ??

Jacek, orientujesz się ile prawdy jest w tym, że Lech stara się pozyskać Zacharę z Górnika ??

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 listopada 2014, 13:49 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
binta napisał(a):

Maciek Korzym po operacji stawu skokowego. Czyszczenie związane ze złamaniem nogi. Nie zagra na pewno do końca roku.

Właśnie na twitterze wyczytałem, że gościem niedzielnej Ligi Ekstra Plus będzie Oliver Kapo. Ciekaw jestem tego odcinka zwłaszcza, że gość odkąd jest w Kielcach w sumie nie udzielił żadnego konkretnego wywiadu.

PostNapisane: 26 listopada 2014, 15:03 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
binta napisał(a):
Jacek, orientujesz się ile prawdy jest w tym, że Lech stara się pozyskać Zacharę z Górnika ??

Już od pewnego czasu mówi się, że zimą ma przyjść do klubu kilku zawodników, a jednym z nich ma być podobno właśnie Zachara. Na razie jednak to tylko spekulacje, za mało konkretów na ten moment, ale możliwe, że jest coś na rzeczy ;)

PostNapisane: 26 listopada 2014, 15:59 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Już od pewnego czasu mówi się, że zimą ma przyjść do klubu kilku zawodników, a jednym z nich ma być podobno właśnie Zachara. Na razie jednak to tylko spekulacje, za mało konkretów na ten moment, ale możliwe, że jest coś na rzeczy ;)

Pieniadze ''pożyczy'' Rutkowski, z zastrzeżeniem, że na transfery, a nie kontrakty.

PostNapisane: 26 listopada 2014, 16:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Czesc,

Słuchajcie skasowałem dziś auto oraz złamałem rękę, nogę i obojczyk przez to, że jechałem brawurowo i ogólnie jestem fatalnym kierowcą. :spi:
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo na szczęście 2 lata temu założyłem się z kolegą, że rozbiję auto w ciągu 3 lat.
Czyli znowu tak jak zawsze jestem wygrany! :hurra: :hurra: :hurra:

Następny zakład z kolegą planuję o to, że zawali mi się dom. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
W przypadku jak by się zawalił- wygram 500zł- nieźle, nie? :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 26 listopada 2014, 17:44 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
binta napisał(a):

Maciek Korzym po operacji stawu skokowego. Czyszczenie związane ze złamaniem nogi. Nie zagra na pewno do końca roku.

Właśnie na twitterze wyczytałem, że gościem niedzielnej Ligi Ekstra Plus będzie Oliver Kapo. Ciekaw jestem tego odcinka zwłaszcza, że gość odkąd jest w Kielcach w sumie nie udzielił żadnego konkretnego wywiadu.

Dzięki za szczegółowe informacje :ok: Po pechowej kontuzji w Koronie, teraz ta w Podbeskidziu. Niech szybko wraca do zdrowia.

Jacek napisał(a):

Dzisiaj czytałem też o Kuświku z Ruchu. Moim zdaniem Zachara mógłby się sprawdzić, i można by było na nim ew. za rok - dwa jeszcze zarobić. Kuświk to mimo wszystko nie ten poziom. Ważą się też chyba losy przedłużenia kontraktu z Wołąkiewiczem. Odejść ma też ktoś (a nawet dwóch) z trójki Arajuuri, Douglas, Ceesay. Do wzmocnienia wg. Skorży jest przede wszystkim obrona. Niepewna jest też przyszłość Jevtica.

Zuber
, leżę :faint: :D

Ale powiem Ci, że opisana przez Ciebie historia i tak byłaby dla mnie bardziej wiarygodna niż... wiadomo co ;)

PostNapisane: 29 listopada 2014, 09:21 
Przyjaciel forum

Czas na 13 kolejkę Ekstraklasy. Dzisiaj czekają na nas 3 mecze:

Jagiellonia Białystok - Zawisza Bydgoszcz, 15:30 - "Jaga" nie powinna mieć większych problemów z pokonaniem Zawiszy. Coś czuję, że po kilku kolejkach posuchy przełamie się Piątkowski :ok:

Podbeskidzie B-B - Lechia Gdańsk, 15:30 - Ciężki mecz do typowania. Osobiście trzymam kciuki za Podbeskidzie.

Korona Kielce - GKS Bełchatów, 18:00 - Myślę, że Korona nie powinna przegrać.

Street - Czeka nas fajny odcinek "Ligi + Extra". Zobaczymy jak wypadnie w nim Kapo. Wg. mnie facet już ogarnął się po słabym początku, doszedł do odpowiedniej formy, która może teraz jeszcze zwyżkować, i może być dla Korony ważnym punktem w walce o ligowe punkty.

Ps. Jak tam rokowania na dzisiaj ?? Jakieś absencje w składzie, ciekawostki ?? :)

PostNapisane: 29 listopada 2014, 21:26 

binta napisał(a):

Korona Kielce 2:0 GKS Bełchatów

Zgodnie z Twoim typem Korona zainkasowała 3 punkty. Dobry mecz, bez głupich błędów, konsekwentnie Korona grała swoje i wpadły dwie bramki po stałych fragmentach gry. Korona awansowała na 11 miejsce i może ją wyprzedzić tylko Cracovia, która w poniedziałek zagra na Łazienkowskiej i mam nadzieję, że to Legia zgarnie 3 punkty ;)

Co do Legii nie można nie wspomnieć o dzisiejszej tragedii. Rano na A2 na wysokości Strykowa doszło do tragicznego wypadku w którym zginęło dwóch młodych kibiców Legii wracających samochodem z meczu w Lokeren. Trzech chłopaków jest ciężko rannych. Śmierć kibica zawsze boli, komu by nie kibicował.

PostNapisane: 30 listopada 2014, 02:24 
Zacna persona forum

Moje BMW: X1
Kod silnika: N47D20C
binta napisał(a):
Jaga" nie powinna mieć większych problemów z pokonaniem Zawiszy.

0:0 :wstyd:

Typer 1 / 2014 - I miejsce, Typer 4 / 2014 - III miejsce, Typer 5 / 2014 - II miejsce, Typer 7 / 2014 - I miejsce, Typer 8 / 2014 - III miejsce, Typer 09 / 2014 - I miejsce, Typer 11 / 2014 - 3 miejsce, Typer 12 / 2014 - III miejsce
Typer 01/2015 - III miejsce, Typer 2/2015 - III miejsce, Typer 05 / 2015 - II miejsce, Typer 8 / 2016 - III miejsce, Typer 10 / 2015 - III miejsce, Typer 02 / 2016 - II miejsce

PostNapisane: 30 listopada 2014, 14:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
binta napisał(a):
Podbeskidzie B-B - Lechia Gdańsk, 15:30 - Ciężki mecz do typowania. Osobiście trzymam kciuki za Podbeskidzie.

Podbeskidzie - Lechia 1-0.
Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie będziemy mieć najładniejszy stadion w I lidze i derby :wstyd:

PostNapisane: 30 listopada 2014, 20:36 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Lech - Górnik 3:0

W końcu równy mecz "Kolejorza" i pewne zwycięstwo. Spotkanie przebiegało właściwie od początku pod dyktando Lecha. Po raz kolejny udało się szybko strzelić bramkę, co w jakiś sposób ustawiło dalszy przebieg gry. Z biegiem czasu zarysowywała się przewaga gospodarzy, a wynik ulegał zmianie. Dobrze zaprezentowali się dzisiaj przede wszystkim Hamalainen i Jevtic :)

PostNapisane: 1 grudnia 2014, 11:03 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
binta napisał(a):

Korona Kielce 2:0 GKS Bełchatów

Zgodnie z Twoim typem Korona zainkasowała 3 punkty. Dobry mecz, bez głupich błędów, konsekwentnie Korona grała swoje i wpadły dwie bramki po stałych fragmentach gry. Korona awansowała na 11 miejsce i może ją wyprzedzić tylko Cracovia, która w poniedziałek zagra na Łazienkowskiej i mam nadzieję, że to Legia zgarnie 3 punkty ;)

Co do Legii nie można nie wspomnieć o dzisiejszej tragedii. Rano na A2 na wysokości Strykowa doszło do tragicznego wypadku w którym zginęło dwóch młodych kibiców Legii wracających samochodem z meczu w Lokeren. Trzech chłopaków jest ciężko rannych. Śmierć kibica zawsze boli, komu by nie kibicował.

Zgadza się... Od samego rana trąbili o wypadku na TVN24. Dopiero później się dowiedziałem, że to kibice Legii, którzy wracali z meczu z Lokeren...

Meczów ani w sobotę, ani w niedzielę nie oglądałem, więc nie mogę za wiele napisać. Obejrzę dzisiaj powtórkę "Ligi + extra" , więc nadrobię zaległości :)

Achel napisał(a):
binta napisał(a):
Jaga" nie powinna mieć większych problemów z pokonaniem Zawiszy.

0:0 :wstyd:

Achel, czego mam się wstydzić ?? Tego, że nie trafiłem wyniku ?? :niepewny:

Paweł, tak jak piszesz, nie ma rewelacji. Tym bardziej, że Podbeskidzie przez dłuższy czas grało w 10. Spadek jednak Lechii nie grozi ;)

PostNapisane: 1 grudnia 2014, 12:22 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Lech - Górnik 3:0

W końcu równy mecz "Kolejorza" i pewne zwycięstwo. Spotkanie przebiegało właściwie od początku pod dyktando Lecha. Po raz kolejny udało się szybko strzelić bramkę, co w jakiś sposób ustawiło dalszy przebieg gry. Z biegiem czasu zarysowywała się przewaga gospodarzy, a wynik ulegał zmianie. Dobrze zaprezentowali się dzisiaj przede wszystkim Hamalainen i Jevtic :)

Plusem jest też to, że przełamanie Kolejorza nastąpiło z Górnikiem, drużyną z czołówki tabeli.

PostNapisane: 1 grudnia 2014, 20:12 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 525i
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145156
Tak dzisiaj Żyleta przed meczem z Cracovią uczciła pamięć o zmarłych kibicach, a także o Zbigniewie Korolu wieloletnim pracowniku klubu.
Obrazek
Sam mecz mecz bez fajerwerków, duża przewaga Legii przez cały mecz przypieczętowana przez Orlando który zaliczył wejście smoka. Cieszy udany powrót po kontuzji Rado. Szkoda że to raczej ostatni mecz z udziałem publiczności przy Łazienkowskiej 3 w tym roku :(

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 10:26 
Przyjaciel forum

Zielu napisał(a):
Tak dzisiaj Żyleta przed meczem z Cracovią uczciła pamięć o zmarłych kibicach, a także o Zbigniewie Korolu wieloletnim pracowniku klubu.
Obrazek
Sam mecz mecz bez fajerwerków, duża przewaga Legii przez cały mecz przypieczętowana przez Orlando który zaliczył wejście smoka. Cieszy udany powrót po kontuzji Rado. Szkoda że to raczej ostatni mecz z udziałem publiczności przy Łazienkowskiej 3 w tym roku :(

Zielu, nie słychać nic więcej o pozostałych 3 chłopakach ??

Odnośnie meczu. Tak jak piszesz, cieszy powrót Rado i kolejne dobre wejście Orlando Sa, który zresztą swoją nieco ponad 20-stominutową grą zasłużył na miano "Plusa meczu". Całe spotkanie bez rewelacji. Kuriozalny samobój Marciniaka. Jak zwykle cieszą 3 punkty i zapewnione mistrzostwo jesieni :ok:

Co do zamknięcia stadionu - zobaczymy jak to będzie. Dzisiaj decyzja. Ogólnie nie tylko my jesteśmy tutaj winni, ponieważ Lokeren miało nie sprzedawać biletów na nasz sektor, a sprzedawało... Nasi działacze wystąpili z prośbą o udostępnienie nagrań z meczu, bo okrzyki rasistowskie płynęły ponoć z miejsca na które weszły osoby, które kupiły bilety na własną rękę pod stadionem. Z drugiej strony, jeśli to prawda, to będą to kibice Den Haag, a więc naszej zgody.

Reasumując. Szczerze... karę finansową i zamknięcie stadionu na jeden mecz w pucharach wziąłbym z góry. Brak możliwości pojechania na 1/16 byłby straszny. Nie pisząc już o jakichś większych karach...

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 16:10 
Pierwsze kroki

binta napisał(a):

Póki co nie słyszałem żadnych nowych info, więc przypuszczam że nic się nie zmieniło i chłopaki nadal walczą o życie.
binta napisał(a):
Szczerze... karę finansową i zamknięcie stadionu na jeden mecz w pucharach wziąłbym z góry. Brak możliwości pojechania na 1/16 byłby straszny. Nie pisząc już o jakichś większych karach...

Dwa mecze bez kibiców, 100 tys. euro, zakaz wyjazdowy, czyli dosyć surowa kara. Najgorsze że 1/16 u siebie bez publiczności...

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 16:16 
Przyjaciel forum

Zielu napisał(a):
binta napisał(a):

Póki co nie słyszałem żadnych nowych info, więc przypuszczam że nic się nie zmieniło i chłopaki nadal walczą o życie.
binta napisał(a):
Szczerze... karę finansową i zamknięcie stadionu na jeden mecz w pucharach wziąłbym z góry. Brak możliwości pojechania na 1/16 byłby straszny. Nie pisząc już o jakichś większych karach...

Dwa mecze bez kibiców, 100 tys. euro, zakaz wyjazdowy, czyli dosyć surowa kara. Najgorsze że 1/16 u siebie bez publiczności...

Zakaz wyjazdowy do końca sezonu. Najbardziej bolą te 2 mecze kary. Liczyłem na jeden. W tym przypadku 1 / 16 nie obejrzy się z wysokości trybun. Boli...

Wracając do rzeczy ważniejszej, a więc rannych kibiców... Dziwnie cicho o ich stanie zdrowia.

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 16:39 
Pierwsze kroki

binta napisał(a):
Wracając do rzeczy ważniejszej, a więc rannych kibiców... Dziwnie cicho o ich stanie zdrowia.

W tym przypadku brak nowych wiadomości to dobra wiadomość, przynajmniej tak to trzeba sobie tłumaczyć :( w każdym bądź razie na wszystkich Legijnych forach cisza póki co.
binta napisał(a):
W tym przypadku 1 / 16 nie obejrzy się z wysokości trybun. Boli...

Również wybieraliśmy się na Trabzon i 1/16, załamka. Wydaje mi się że dlatego dwa mecze, bo jeden już był w zawiasie, ciekawe czy się będą odwoływać.

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 16:52 
Przyjaciel forum

Zielu napisał(a):
binta napisał(a):

W tym przypadku brak nowych wiadomości to dobra wiadomość, przynajmniej tak to trzeba sobie tłumaczyć :( w każdym bądź razie na wszystkich Legijnych forach cisza póki co.
binta napisał(a):
W tym przypadku 1 / 16 nie obejrzy się z wysokości trybun. Boli...

Również wybieraliśmy się na Trabzon i 1/16, załamka. Wydaje mi się że dlatego dwa mecze, bo jeden już był w zawiasie, ciekawe czy się będą odwoływać.

Pewnie tak. 100 tyś. Euro kary, plus zakaz wyjazdowy do końca sezonu i 1 mecz... To osobiście bym przebolał. Swoją drogą, dziwi mnie to, że nie uczymy się błędach, a cała reszta obecnych nie może w jakimś stopniu ogarnąć tych kilkunastu pajaców (za przeproszeniem).

Reasumując. Straty będą bardzo duże. 2 mecze bez kibiców w LE, to strata ok. 1 mln. Euro na samych biletach...

Ps. Jeśli będziesz coś wiedział nt. zdrowia kibiców, pisz !!

PostNapisane: 2 grudnia 2014, 17:13 

Słabo będzie jak będzie miał przyjechać Tottenham czy Ajax i przyjadą na pusty stadion Legii.
Myślę, że żadne odwołania tu nic nie dadzą. Wiadomo było, że UEFA jest cięta na Legionistów.

Taki news dzisiaj z rana:
http://www.cksport.pl/pokazWiadomosc/95 ... _mile.html

Edit: FC Krasnodar właśnie pokazał swoją klasę przedłużając dzisiaj kontrakt z Arturem Jędrzejczykiem o 3 lata.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1