Kucharz napisał(a):
stones1, po części bzdury piszesz
jak mozesz to sie troche hamuj piszac do mnie, chyba ze faktycznie emocje sięgneły zenitu i moja opinia o serii 1 bardzo Cię dotknęła.
Kucharz napisał(a):
skoro MB C-class jest droższy od e90, a e90 droższe od e87 to jakim cudem za cenę serii 1 można mieć C-klasę?
Mój ojciec rozglądał się teraz za C180 i powiem Ci, że bez 160 tys nie ma czego szukać, czy Twoim zdaniem tyle kosztuje 120i? Jeśli tak to gdzie i jakim cudem ten salon w czasach konkurencyjnej gospodarki jeszcze przetrwał?
zapraszam do lektury cennikow. BMW 130i - 162 000 zł, MB C280 - 164 000 zł
Kucharz napisał(a):
[ Dodano: 1 Grudzień 2007, 15:54 ]
Aha, jeszcze jedno, czy Twoim zdaniem Mercedes A-klasa też odebrał prestiż marce, badź konsekwentny i sprawiedliwy w swoich osądach.
napisałem wyzej ze uwazam pierwsza A klase za dno. Na usprawiedliwienie obecnej A klasy jest fakt iż cena zaczyna się od około 65 000 zł nie od 100 000 zł jak w przypadku najtanszego BMW, o skandalicznie smierdzącym gumoplastikiem wnętrzem.
Nie jestem fanem wszystkich Mercedesów, ale jesli nowe C180K kosztuje 123 500 to bardzo dziekuje za BMW 120i za 112 500 ze skandalicznie wykonanym i najwzyklej w swiecie smierdzacym wnetrzem. W serii 1 smierdzi
[ Dodano: 1 Grudzień 2007, 23:10 ]swoją drogą, ta "bawarska doskonalosc" w temacie to ironia? Bawarskie doskonałości niestety odchodzą do przeszłości