pablo022 napisał(a):
OSTRZEZENIE
jak policja wzywa Cie do zatrzymania, to bezwzglednie to zrob, bo w przeciwnym razie poleci w Twoim kierunku seria z broni palnej

POJ****O tu kogos!!!!!
ehhh, przykro mi czytać takie info jak o zabitym, tak i przykro mi czytac takie bzdury jak tutaj są anpisane
i tutaj:
Cytuj:
koles na motorze nie celowal z broni w nikogo, nie bylo widac zadnej broni u niego,nie zranil nikogo,nie potracil nikogo,nie byli w 100% pewni ze to on okradl jakis tam bank czy cos innego...wiec po jakiego ch**a w niego strzelali ? frajerzy i lamusy! do swoich dzieci niech sobie postrzelaja jak posprzatac np w pokoju nie beda chcialy !!!
i tutaj:
Cytuj:
najpierw mysl potem rób!!!!!!!!!!!!
a policja( HWDP ) zbyt czesto sie myli(szczegolnie w Naszym kraju)
a wiesz chociaj jak jest w innym kraju?
a co do Twojej teori i myśleniu, to działa to w obie strony.
Jak dla mnie kolo na motorze niezbyt rozgarnięty był, radiowozy, blokada, ostrzeżenia...
Gdyby ON myślał to wogóle na motorze by go nie było.
Cytuj:
moze i masz racje, ale tak szczerze to kto dal im prawo do strzelania?
o to chodzi!!dla mnie to jak zwykle kogos tu ponioslo!
Kto dał im prawo do strzelania??????!!!!!!!!!!!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
To była policja a nie gang dresiarzy. Policja jest władzą wykonawcza prawa ustalonego w sejmie.
Gdyby Twojej kobiecie robiono krzywdę(nie życzę oczywiście) to nie potrzedbłys i nie zaj...ał sku...nów? A kto Ci prawo takie dał? A jak zadzwoniłbyś po Policje to pierwszy byś wrzeszczał by zastrzelili wszystkich, tych co się patrzyli i nierobili nic również.
Żal mi chłopaka, ale sam sobie jest winien, NIE MIAŁ UPRAWNIEŃ DO PROWADZENIA MOTORU(nie powinien wsiadać na niego), NIE ZATRZYMAŁ SIE NA WEZWANIE, OMINĄŁ BLOKADY, NIE USŁUCHAŁ OSTRZEŻENIA, znalazł się w niewłasciwym miejscu i niewłasciwym czasie. Policjanci mieli podejrzenia uzasadnione, podjęli decyzję w/g mnie słuszną, nie musieliby podejmować żadnej decyzji, gdyby grzecznie stanął jak powinien.
A jeszcze niedawno wszyscy płakali, że policjant zanim wyjmie pistolet to dwa dni mijają bo musi tyle się nagadać i w/g regulaminu chorego postępować przez co bandyci uciekają.
MUSIAŁ SIĘ ZATRZYMAĆ NA WEZWANIE POLICJI, TYMBARDZIEJ WIDZĄC BLOKLADY itd.
PS: Nie jestem policjantem.
pozdrawiam