BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 22 czerwca 2025, 18:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2014 / 2015 - Zapraszam wszystkich. Kultura ! :)
PostNapisane: 26 maja 2015, 09:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Kolejny bardzo bliski transfer do Legii:

http://www.legia.net/wiadomosci,60822-w ... ferem.html

Ps. Arek Piech show ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 maja 2015, 10:24 
Forumowy terrorysta

Najefektowniejszy gol kolejki to gol Pawłowskiego/jaga z przewrotki na wagę zwycięstwa.

Loona Thic napisał(a):
Kosecki mnie rozbawił, nie ukrywam :)
Kosa - jak to czytasz - to zastanów się nad sobą, naprawdę :)
Nie bierz tego jakoś obraźliwie, bo nie to jest moim celem - ale styl masz fatalny, czapka którą miałeś wyglądała FATALNIE, koszulka (szmata - nie wiem jak nazwać - pewnie drogie to było jak cholera) wyglądała śmiesznie.
Czasem trzeba po prostu zmężnieć, wyważyć styl.

https://www.facebook.com/polishtrolls/p ... 6957817994 :D

PostNapisane: 26 maja 2015, 15:30 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
binta napisał(a):
Zgadzam się. Konkretny zawodnik, do tego zapoznany już z naszą ligą. Bez kontuzji, i w formie, to taki gwarant 15, a nawet 20 bramek w sezonie.

Do tego jak by się udało Lechowi wyrwać Stilica z Wisły, to na prawdę zrobi się mocna ekipa.

Wspominam o tym bo wcześniej już się mówiło o powrocie Stilica do Lecha. Wisła ponoć nie osiągnęła z nim (póki co) porozumienia w sprawie nowego kontraktu. Garguły w Krakowie już nie chcą. Na środek pomocy ponoć chcą ściągnąć z Championship Radka Majewskiego, którego kariera ostatnio wyhamowała dosyć mocno.
Cieszył bym się z takiego transferu, zawsze śledziłem losy i kibicowałem temu chłopakowi. Niech mu się powodzi nawet jeśli miał by trafić do Wisły.

Street - Majewski jest już po słowie z Wisłą ;) Krakowianie nadal nie przedłużyli kontraktu ze Stilicem, tym samym jego przejście do Lecha wydaje się być realne. Paixao plus Stilić - jakby do tego doszło, 2 mega transfery jak na naszą ligę.

.Jacek. - Powołania wydaje mi się, że w porządku. Osobiście zamieniłbym tylko Cionka na "Wasyla".

PostNapisane: 27 maja 2015, 17:43 
Przyjaciel forum

Przede wszystkim, bilety na Wisłę kupione :ok:

Tymczasem kilka spekulacji transferowych:

Legia poza wspomnianym przeze mnie Helikiem, rozważa również sprowadzenie Zwolińskiego z Pogoni. Na razie jednak są dość duże rozbieżności finansowe. Ponadto, bardzo możliwe, że kolejną szansę dostanie powracający z wypożyczenie Piech.

Jeśli Wisła Płock nie awansuje do I ligi, do Lecha z Płocka może powędrować Seweryn Kiełpin (bramkarz).

Lechia natomiast nie przedłuży kontraktów z m. in. Grzelczakiem i Możdzeniem (w jego przypadku nie wykupi go po okresie wypożyczenia, a zawodnik może powędrować do Pogoni). Grzelczak również myślę, że nie będzie miał problemu ze znalezieniem klubu w Ekstraklasie.

Ps. Macie jakieś informacje / ciekawostki ?? :)

PostNapisane: 27 maja 2015, 19:28 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
binta napisał(a):
Majewski jest już po słowie z Wisłą ;)

szkoda ;) jakoś moim zdanie nie pasuje do Wisły, z tego co wiem to zawsze kibicował Legii więc iść do Wisły ciężko ;) Pamiętam jak jeszcze grał w Zniczu razem z Lewandowskim, wszyscy wróżyli mu super karierę a wyszło jak wyszło... Chodził ze mną dojednej szkoły i już wtedy było widać że piłka mu w grze nie przeszkadza, ciekawi mnie co spowodowało że później gdzieś zaginął :(

Co do transferów Legii to moim zdaniem priorytetem jest zatrzymanie Sa! :) Przydałby się też drugi napastnik i porządna obrona lewa i stoper. Myślę że przydałby się też defensywny z prawdziwego zdarzenia bo na Ivicę to już patrzeć nie mogę, poczynając od meczów z Celticiem ;)

PostNapisane: 27 maja 2015, 22:44 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
feder napisał(a):
wszyscy wróżyli mu super karierę a wyszło jak wyszło...

Moim zdaniem zrobił całkiem przyzwoitą robotę na zapleczu Premier League. Ok. 150 występów i 16 bramek w na prawdę silnej lidze, występy w kadrze narodowej. Może lekko poniżej oczekiwań, ale na pewno nie był to niewypał.

PostNapisane: 27 maja 2015, 23:20 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
ProCeed

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
Street napisał(a):
feder napisał(a):
wszyscy wróżyli mu super karierę a wyszło jak wyszło...

Moim zdaniem zrobił całkiem przyzwoitą robotę na zapleczu Premier League. Ok. 150 występów i 16 bramek w na prawdę silnej lidze, występy w kadrze narodowej. Może lekko poniżej oczekiwań, ale na pewno nie był to niewypał.

No oczywiście że tak :) nie mówię że to są małe osiągnięcia, ale oczekiwania były dużo wyższe :/ już jak odchodził ze Znicza wszyscy mieli nadzieję że będzie gwiazdą i później etatowym pomocnikiem reprezentacji. Moim zdaniem zaszkodził mu trochę pobyt w Polonii Warszawa bo później to już nie był ten sam Radek jakiego widywałem wcześniej :( moim zdaniem jak na ekstraklasę i tak będzie wyróżniającym się piłkarzem, choć wolałbym go widzieć w Legii ;)

PostNapisane: 28 maja 2015, 09:22 
Przyjaciel forum

Tymczasem, w walkę o Majewskiego niespodziewanie włączyła się Jagiellonia, która sonduje również sprowadzenie Wilczka lub Kuświka.

feder - Jeśli chodzi o Legię, wg. mnie trzeba poczekać do zakończenia rozgrywek. Jak już będziemy wiedzieć na którym miejscu zakończymy ligę, wtedy pewnie też poznamy kierunek transferów, lub ewentualną "przebudowę". Mam wrażenie, że kogoś z dwójki Sa - Berg, możemy nie zobaczyć w następnym sezonie. Lewa obrona (tak jak piszesz) na pewno wymaga wzmocnienia. Tak samo środek pola i atak. Jak na razie nie musimy się martwić przede wszystkim o prawą obronę, jej środek i bramkę. Wszystko będzie zależało jednak od tego z kim zostaną przedłużone kontrakty, a kto odejdzie. Także, czekamy na rozwój ;)

PostNapisane: 30 maja 2015, 00:31 

Korona Kielce 2:1 Piast Gliwice

Korona budzi się w ostatnim możliwym momencie, dosłownie bo w 91' minucie Jova strzela bramkę na wagę 3 punktów. Oby do końca sezonu ta passa trwała. Bilet na mecz w Bełchatowie już w portfelu ;)

PostNapisane: 30 maja 2015, 10:06 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
Korona Kielce 2:1 Piast Gliwice

Korona budzi się w ostatnim możliwym momencie, dosłownie bo w 91' minucie Jova strzela bramkę na wagę 3 punktów. Oby do końca sezonu ta passa trwała. Bilet na mecz w Bełchatowie już w portfelu ;)

Bardzo ważne punkty dla Korony :ok:

W drugim meczu Cracovia wygrywa na wyjeździe 3:0 z Podbeskidziem. Od przyjścia Zielińskiego, "Pasy" idą jak burza.

Dzisiejsze mecze:

* Śląsk - Lechia | x2 |
* Górnik Łęczna - Ruch | x1 |
* Bełchatów - Zawisza | x1 |

PostNapisane: 31 maja 2015, 11:33 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Termalica Bruk-Bet Nieciecza w Ekstraklasie.

Nieciecza jest od soboty najszczęśliwszą wsią w Polsce. Grająca w tej 750-osobowej miejscowości Termalica Bruk-Bet Nieciecza wygrała 2:0 z Pogonią Siedlce i na kolejkę przed końcem awansowała do ekstraklasy!

"Jesteśmy ze wsi, ale jesteśmy najlepsi", "I ligo, żegnamy was, bo na ekstraklasę przyszedł czas" - w Niecieczy oszaleli z radości, bo właśnie drużyna prowadzona przez trenera Piotra Mandrysza awansowała do ekstraklasy. Awans to historyczny, bo nigdy wcześniej na najwyższym poziomie rozgrywkowym w Polsce nie grał zespół z tak małej wioski.
http://www.sport.pl/sport/1,144964,1802 ... Awans.html

PostNapisane: 3 czerwca 2015, 09:24 

GKS Bełchatów 2:2 Korona Kielce

Korona znów na chwilę przed ostatnim gwizdkiem strzela gola. Tym razem niestety na wagę tylko 1 punktu. Mimo wszystko bramka Olivera Kapo i tak daje lepszą perspektywę niż przegrana w Bełchatowie. Tą bramką francuz utopił GKS, który żegna się Ekstraklasą. Korona w piątek zagra w Kielcach z Podbeskidziem. Musi wygrać, żeby mieć pewne utrzymanie, ew. przy remisie lub przegranej liczyć na taki sam rezultat Łęcznej lub Zawiszy.

PostNapisane: 3 czerwca 2015, 14:02 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
GKS Bełchatów 2:2 Korona Kielce

Korona znów na chwilę przed ostatnim gwizdkiem strzela gola. Tym razem niestety na wagę tylko 1 punktu. Mimo wszystko bramka Olivera Kapo i tak daje lepszą perspektywę niż przegrana w Bełchatowie. Tą bramką francuz utopił GKS, który żegna się Ekstraklasą. Korona w piątek zagra w Kielcach z Podbeskidziem. Musi wygrać, żeby mieć pewne utrzymanie, ew. przy remisie lub przegranej liczyć na taki sam rezultat Łęcznej lub Zawiszy.

"Rzutem na taśmę" ;)

Tak jak piszesz, ostatnia kolejka zapowiada się ciekawie. Dzisiaj mamy mecze w grupie "mistrzowskiej" , po których sporo możemy się dowiedzieć. Legia walczy na ciężkim terenie w Gdańsku, Lech w Zabrzu. Do pucharów awansowała już Jagiellonia, która rzecz jasna walczy jeszcze o wyższe miejsce, także ich mecz w Szczecinie również zapowiada się emocjonująco. W spotkaniu Wisły ze Śląskiem, typuję remis (1:1 ??).

PostNapisane: 3 czerwca 2015, 23:17 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Górnik – Lech 1:6

Po fatalnym początku, później wszystko wróciło na właściwe tory. Gra się rozkręcała, a przy tym pojawiały się kolejne bramki. Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Teraz czas na ostatnią odsłonę, czyli niedzielny mecz z Wisłą :hyhy:

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 00:46 
Częsty bywalec

Moje BMW: E30+E36+Z3+E61
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=149858
viewtopic.php?f=6&t=171187
Można powiedzieć, że Lech na 99% miszczem. Po tym, co w ostatnim czasie prezentuje Lech i Legia to jak najbardziej zasłużenie. Lechici w meczu z Górnikiem strzelili więcej bramek niż Legia w całej decydującej rundzie.
Z gratulacjami jednak wstrzymam się do niedzieli ;)

Lechia definitywnie odpada z walki o puchary, zagra w nich Śląsk. Którego nie bardzo na to stać i zobaczymy, czy efektem tego nie będzie słaby start w lidze jak to często u nas bywa w takich przypadkach.

Jagiellonia również pewnie wygrała swój mecz i Legia wcale nie musi skończyć na drugim miejscu...

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 08:24 
Przyjaciel forum

_KL_ napisał(a):
Można powiedzieć, że Lech na 99% miszczem. Po tym, co w ostatnim czasie prezentuje Lech i Legia to jak najbardziej zasłużenie. Lechici w meczu z Górnikiem strzelili więcej bramek niż Legia w całej decydującej rundzie.
Z gratulacjami jednak wstrzymam się do niedzieli ;)

Lechia definitywnie odpada z walki o puchary, zagra w nich Śląsk. Którego nie bardzo na to stać i zobaczymy, czy efektem tego nie będzie słaby start w lidze jak to często u nas bywa w takich przypadkach.

Jagiellonia również pewnie wygrała swój mecz i Legia wcale nie musi skończyć na drugim miejscu...

Mam bardzo podobne odczucia. We wczorajszym meczu, najnormalniej w świecie nie zasłużyliśmy na wygraną. Może mieliśmy więcej okazji, szczególnie pod koniec meczu, ale Lechia miała za to więcej z gry. Remis wg. mojej oceny sprawiedliwy. Lech w rundzie finałowej gra świetnie, i to jemu należy się fotel lidera, mimo tego, że bez podziału punktów, po 36 kolejkach to Legia miałaby 2 pkt. więcej. Zniesmaczony jestem też trochę zachowaniem kibiców Górnika, którzy przed meczem sugerowali swoim zawodnikom żeby się "nie wygłupiali" i nie walczyli czasem o zwycięstwo. Do tego kilka zmian w pierwszym składzie, by zawodnicy byli gotowi na Legię. Zresztą, na trybunach kibice Górnika cieszyli się po bramkach dla Lecha :P

Reasumując, pretensje możemy mieć jednak przede wszystkim do siebie, albo... do Berga. Wyszła za duża jego pewność siebie, i to jaki jest uparty. Chodzi mi przede wszystkim o pomijanie w składzie Orlando, notoryczne granie jednym napastnikiem (nawet jak formę stracił Duda), bezsensowne szkodzenie Żyro, Guilherme i Kucharczykowi, wystawiając ich po przeciwnych stronach pomocy, względem których grać powinni i na których się lepiej czują, czy wreszcie praktycznie skreślenie Dossy, który dla mnie z Rzeźniczakiem na pewno znajduje się w piątce najlepszych środkowych obrońców w lidze.

Tak jak pisałem wyżej, Lech w rundzie finałowej grał pewniej i konkretniej. Wczoraj przejechał się po Górniku, piękną bramkę strzelił odblokowujący się Sadajev. W pozostałych meczach Jagiellonia ogrywa o nic nie grającą już Pogoń, w której Michniewicz nie od tego meczu daje już pograć młodym, lub zmiennikom, przygotowując drużynę na nowy sezon. Wreszcie w Krakowie, Śląsk ogrywa Wisłę i wchodzi do Europejskich Pucharów. Szkoda, że tą drużyną nie jest Lechia, ale skoro wczoraj cieszyli się po remisie dającym im... odpadnięcie z walki o Puchary... trochę dziwnie to wyglądało :)

Dla mnie w tej formie obydwu drużyn, Wisła nie ma praktycznie żadnych szans na pokonanie w ostatniej kolejce Lecha w Poznaniu, dlatego szansę na zdobycie mistrzostwa upatruję teraz maksymalnie 10 - 90% na korzyść "Kolejorza". Pokora, pokora, i jeszcze raz pokora.

Jeśli chodzi o transfery, kontrakt z Wisłą podpisał Cywka, co powoduje, że raczej pewny odejścia z Krakowa będzie Stilić. Tym bardziej, że Wisła nie zagra w Pucharach.

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 10:56 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
Górnik – Lech 1:6

Po fatalnym początku, później wszystko wróciło na właściwe tory. Gra się rozkręcała, a przy tym pojawiały się kolejne bramki. Zwycięstwo jak najbardziej zasłużone. Teraz czas na ostatnią odsłonę, czyli niedzielny mecz z Wisłą :hyhy:

Poznańska lokomotywa rozjechała Górnika :D. Teraz ważny mecz Kolejorza z Wisłą to raz.
Dwa, Jagiellonia,która powinna być na II miejscu w lidze gra z lechią i walczy o wicemistrzostwo.

Po Kaziu kontynuując humorystyczny wątek

Cytuj:
Henning Berg odleciał. Do tej pory jego przygoda z polską piłką była pasmem sukcesów przeplatanych drobnymi porażkami. Nie mieliśmy okazji przekonać się jak wygląda, gdy przegrywa mistrzostwo, puchar, albo jakiś inny ważny mecz. No i dziś już wiemy. Henning Berg w przypadku porażki wsiada w swój mały statek kosmiczny, po czym odlatuje w kosmos. Wieczorna konferencja Norwega po zremisowanym 0:0 meczu z Lechią to materiał do analizy nie dla dziennikarzy, ale dla psychologów.

Zaczęło się niewinnie – Berg w swoim stylu stwierdził że Legia była lepsza (?!), że wprawdzie nie oddała celnego strzału przez 2/3 meczu, ale za to końcówką zasłużyła na zwycięstwo. Okej, rozumiemy, głupio zjechać piłkarzy za remis na – bądź co bądź – ciężkim terenie w Gdańsku. Potem jednak Norweg niespecjalnie już ukrywał, że chce sobie na finisz sezonu trochę pożartować z kibiców, dziennikarzy i samej Legii.

- Jesteśmy zawiedzeni też postawą Górnika. 5 zmian w składzie, 3 młodych. Jak drużyny tak robią, to poziom rywalizacji nie jest równy – zanotował wypowiedź Berga portal legionisci.com, wprawiając pół Polski w osłupienie.

Henning Berg. Henning „Rotacja” Berg. Henning „Misiak, Ryczkowski, Moneta, Kalinkowski, Wieteska” Berg. Ten sam Berg zaczyna narzekać, że Górnik zbyt mocno rotuje składem. Człowiek, który puszczał w ligowy bój ósmy sort i dzieciaków, narzeka na sposób, w jaki zabrzanie potraktowali mecz bez stawki. Facet, który w pewnym momencie na poważnie rozważał wystawienie w pierwszym garniturze Wojciecha Hadaja i synka Saganowskiego, narzeka, że Górnik nie wjechał w poznaniaków swoimi największymi armatami.

Ba, on nie tylko narzeka! On wzywa do reakcji! „Gdyby w Anglii ktoś tak robił, zostałby ukarany!”. Zastanawiamy się, czy Norweg uwzględnił tutaj, że odejmując klubom punkty za rotację Legia mogłaby wypaść poza pierwszą ósemkę, ale Berg w tym momencie był już z pewnością daleko od gwarnej sali konferencyjnej w Gdańsku.

A konkretnie na Marsie.
http://weszlo.com/2015/06/03/norweski-a ... na-marsie/

http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan ... kowi_.html

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Obrazek

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 14:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
Berg gada jakby był z innego świata na miejscu prezesa legii bym go wyrzucił albo chociaż zakazał gadania takich głupot

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 17:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
renoraines napisał(a):
Henning Berg odleciał. Do tej pory jego przygoda z polską piłką była pasmem sukcesów przeplatanych drobnymi porażkami. Nie mieliśmy okazji przekonać się jak wygląda, gdy przegrywa mistrzostwo, puchar, albo jakiś inny ważny mecz. No i dziś już wiemy. Henning Berg w przypadku porażki wsiada w swój mały statek kosmiczny, po czym odlatuje w kosmos. Wieczorna konferencja Norwega po zremisowanym 0:0 meczu z Lechią to materiał do analizy nie dla dziennikarzy, ale dla psychologów.

Zaczęło się niewinnie – Berg w swoim stylu stwierdził że Legia była lepsza (?!), że wprawdzie nie oddała celnego strzału przez 2/3 meczu, ale za to końcówką zasłużyła na zwycięstwo. Okej, rozumiemy, głupio zjechać piłkarzy za remis na – bądź co bądź – ciężkim terenie w Gdańsku. Potem jednak Norweg niespecjalnie już ukrywał, że chce sobie na finisz sezonu trochę pożartować z kibiców, dziennikarzy i samej Legii.

- Jesteśmy zawiedzeni też postawą Górnika. 5 zmian w składzie, 3 młodych. Jak drużyny tak robią, to poziom rywalizacji nie jest równy – zanotował wypowiedź Berga portal legionisci.com, wprawiając pół Polski w osłupienie.

Henning Berg. Henning „Rotacja” Berg. Henning „Misiak, Ryczkowski, Moneta, Kalinkowski, Wieteska” Berg. Ten sam Berg zaczyna narzekać, że Górnik zbyt mocno rotuje składem. Człowiek, który puszczał w ligowy bój ósmy sort i dzieciaków, narzeka na sposób, w jaki zabrzanie potraktowali mecz bez stawki. Facet, który w pewnym momencie na poważnie rozważał wystawienie w pierwszym garniturze Wojciecha Hadaja i synka Saganowskiego, narzeka, że Górnik nie wjechał w poznaniaków swoimi największymi armatami.

Ba, on nie tylko narzeka! On wzywa do reakcji! „Gdyby w Anglii ktoś tak robił, zostałby ukarany!”. Zastanawiamy się, czy Norweg uwzględnił tutaj, że odejmując klubom punkty za rotację Legia mogłaby wypaść poza pierwszą ósemkę, ale Berg w tym momencie był już z pewnością daleko od gwarnej sali konferencyjnej w Gdańsku.

A konkretnie na Marsie.

Ceniłem go jako zawodnika, solidny i twardy za czasów gry w Manchesterze United a teraz zachowuje się jak baba. Powinien uderzyć się w pierś i powiedzieć otwarcie, że mistrzostwo Polski przegrał jak frajer :) Wisła choćby nie wiem jak będzie lepsza w meczu z Lechem to i tak się podłoży byleby tylko Legia nie zdobyła mistrzostwa także kompromitację w następnej Lidze Mistrzów zafunduje nam Lech :)

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 17:36 
Zacna persona forum

Moje BMW: X1
Kod silnika: N47D20C
Rafał napisał(a):
kompromitację w następnej Lidze Mistrzów zafunduje nam Lech
x2

Jeszcze trochę poczekamy do europejskiego poziomu w polskiej piłce.

Typer 1 / 2014 - I miejsce, Typer 4 / 2014 - III miejsce, Typer 5 / 2014 - II miejsce, Typer 7 / 2014 - I miejsce, Typer 8 / 2014 - III miejsce, Typer 09 / 2014 - I miejsce, Typer 11 / 2014 - 3 miejsce, Typer 12 / 2014 - III miejsce
Typer 01/2015 - III miejsce, Typer 2/2015 - III miejsce, Typer 05 / 2015 - II miejsce, Typer 8 / 2016 - III miejsce, Typer 10 / 2015 - III miejsce, Typer 02 / 2016 - II miejsce

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1