BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 18 czerwca 2025, 00:32

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2014 / 2015 - Zapraszam wszystkich. Kultura ! :)
PostNapisane: 4 czerwca 2015, 19:09 
Forumowy terrorysta

Rafał napisał(a):
Ceniłem go jako zawodnika, solidny i twardy za czasów gry w Manchesterze United a teraz zachowuje się jak baba. Powinien uderzyć się w pierś i powiedzieć otwarcie, że mistrzostwo Polski przegrał jak frajer :) Wisła choćby nie wiem jak będzie lepsza w meczu z Lechem to i tak się podłoży byleby tylko Legia nie zdobyła mistrzostwa także kompromitację w następnej Lidze Mistrzów zafunduje nam Lech :)

Niedaleko pada jabłko od jabłoni czyli trener Berg trzyma poziom prezesa Mioduskiego piszącego list do celticu :) http://legia.com/aktualnosci/list-dariu ... sgow-42995

Achel napisał(a):
Rafał napisał(a):
kompromitację w następnej Lidze Mistrzów zafunduje nam Lech
x2

Jeszcze trochę poczekamy do europejskiego poziomu w polskiej piłce.

To samo dotyczy poziomu piłkarskiego każdej polskiej drużyny w tym również Jagielonii, gdyby grała w LM czy też polskiej reprezentacji na tle ME czy MS w piłce nóżnej.

Rafał napisał(a):
przegrał jak frajer :)

A propos frajerstwa :). W Polsce dwa palce złożone w literę L oznaczają legie. Natomiast na świecie, co każdy może sobie wygooglować, dwa palce złożone w literę L znaczą loser czyli frajer i ... pasuje to do warszawskiej drużyny. Część osób wie co mam na myśli, a tym którzy nie wiedzą to napiszę. Patrzac szerzej na przegraną, kompromitacje czy jak kto woli porażke, porute, śmieszność,jakkolwiek by to nazwać, nikt nie przebije właśnie legii, ktora nie czytała przepisów, odpadła i straciła miliony, zapisujac się swoją głupotą w historii europejskich pucharow.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 czerwca 2015, 19:49 
Zacna persona forum

Moje BMW: X1
Kod silnika: N47D20C
renoraines napisał(a):
To samo dotyczy poziomu piłkarskiego każdej polskiej drużyny w tym również Jagielonii, gdyby grała w LM czy też polskiej reprezentacji na tle ME czy MS w piłce nóżnej.

Nie spodziewam się zbyt wiele po Jagiellonii, fajnie by było, żeby jedną rundę chociaż przeszli. :)

Typer 1 / 2014 - I miejsce, Typer 4 / 2014 - III miejsce, Typer 5 / 2014 - II miejsce, Typer 7 / 2014 - I miejsce, Typer 8 / 2014 - III miejsce, Typer 09 / 2014 - I miejsce, Typer 11 / 2014 - 3 miejsce, Typer 12 / 2014 - III miejsce
Typer 01/2015 - III miejsce, Typer 2/2015 - III miejsce, Typer 05 / 2015 - II miejsce, Typer 8 / 2016 - III miejsce, Typer 10 / 2015 - III miejsce, Typer 02 / 2016 - II miejsce

PostNapisane: 5 czerwca 2015, 07:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
renoraines napisał(a):
Cytuj:
Henning Berg odleciał. Do tej pory jego przygoda z polską piłką była pasmem sukcesów przeplatanych drobnymi porażkami. Nie mieliśmy okazji przekonać się jak wygląda, gdy przegrywa mistrzostwo, puchar, albo jakiś inny ważny mecz. No i dziś już wiemy. Henning Berg w przypadku porażki wsiada w swój mały statek kosmiczny, po czym odlatuje w kosmos. Wieczorna konferencja Norwega po zremisowanym 0:0 meczu z Lechią to materiał do analizy nie dla dziennikarzy, ale dla psychologów.

Zaczęło się niewinnie – Berg w swoim stylu stwierdził że Legia była lepsza (?!), że wprawdzie nie oddała celnego strzału przez 2/3 meczu, ale za to końcówką zasłużyła na zwycięstwo. Okej, rozumiemy, głupio zjechać piłkarzy za remis na – bądź co bądź – ciężkim terenie w Gdańsku. Potem jednak Norweg niespecjalnie już ukrywał, że chce sobie na finisz sezonu trochę pożartować z kibiców, dziennikarzy i samej Legii.

- Jesteśmy zawiedzeni też postawą Górnika. 5 zmian w składzie, 3 młodych. Jak drużyny tak robią, to poziom rywalizacji nie jest równy – zanotował wypowiedź Berga portal legionisci.com, wprawiając pół Polski w osłupienie.

Henning Berg. Henning „Rotacja” Berg. Henning „Misiak, Ryczkowski, Moneta, Kalinkowski, Wieteska” Berg. Ten sam Berg zaczyna narzekać, że Górnik zbyt mocno rotuje składem. Człowiek, który puszczał w ligowy bój ósmy sort i dzieciaków, narzeka na sposób, w jaki zabrzanie potraktowali mecz bez stawki. Facet, który w pewnym momencie na poważnie rozważał wystawienie w pierwszym garniturze Wojciecha Hadaja i synka Saganowskiego, narzeka, że Górnik nie wjechał w poznaniaków swoimi największymi armatami.

Ba, on nie tylko narzeka! On wzywa do reakcji! „Gdyby w Anglii ktoś tak robił, zostałby ukarany!”. Zastanawiamy się, czy Norweg uwzględnił tutaj, że odejmując klubom punkty za rotację Legia mogłaby wypaść poza pierwszą ósemkę, ale Berg w tym momencie był już z pewnością daleko od gwarnej sali konferencyjnej w Gdańsku.

A konkretnie na Marsie.
http://weszlo.com/2015/06/03/norweski-a ... na-marsie/

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dopiero co non stop portal "Weszło.com" (zresztą jak i wszystkie inne, plus każda gazeta i każde media) był wg. ciebie portalem Legijnem, a tu proszę, cytujesz ich materiał. Tak jak niejednokrotnie pisałem, i tak jak sam widzisz, portal pisze wszystko o wszystkich. Ktoś jest dobry - to ich chwali. Ktoś spartaczył - to ich jedzie. Ale to jest kolejny dowód na to, że brakuje ci konsekwencji w wypowiedzieć, że jesteś zapatrzony w siebie, i widzisz tylko i wyłącznie wszystko na swoją korzyść :]

Ps. Nie pisz mi w odpowiedzi dziesiąty raz tego samego, bo znam te teksty na pamięć :)

Dla jasności, dla mnie również Berg tą wypowiedzią się skompromitował. Trzeba umieć przegrywać, i przyjąć to na klatę, a on tego nie zrobił. PROSTE.

Mały plus z weekendu. Pierwszy kupon po jakimś czasie, za więcej niż parę złotych :ok:

Obrazek

Drugim plusem jest na pewno bliski awans Zagłębia Sosnowiec do I ligi :)

PostNapisane: 5 czerwca 2015, 11:59 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
Dopiero co non stop portal "Weszło.com" (zresztą jak i wszystkie inne, plus każda gazeta i każde media) był wg. ciebie portalem Legijnem, a tu proszę, cytujesz ich materiał. Tak jak niejednokrotnie pisałem, i tak jak sam widzisz, portal pisze wszystko o wszystkich. Ktoś jest dobry - to ich chwali. Ktoś spartaczył - to ich jedzie. Ale to jest kolejny dowód na to, że brakuje ci konsekwencji w wypowiedzieć, że jesteś zapatrzony w siebie, i widzisz tylko i wyłącznie wszystko na swoją korzyść :]

Haha :rotfl:jak zwykle nieudolnie, jak zwykle się mylisz, jak zwykle sie kompromitujesz :] . Nie jesteś mnie w stanie niczym zaskoczyć :rotfl: . O weszło.com pisałem wielokrotnie np 12 mar 2015, 2015 17:15 ( blisko 3 mce temu)
renoraines napisał(a):
Oczywiście Weszło.com teraz jest niewygodne :rotfl: , a Przesmycki szef Kolegium Sędziów PZPN nie miał racji dyplomatycznie dając do zrozumienia, że Marciniak jest bezmys(L)ny. :rotfl:

Podając definicje za Słownikiem języka polskiego PWN mentalny «dotyczący właściwości umysłu lub sposobu myślenia» . http://sjp.pwn.pl/slowniki/mentalnie.html , to co pisałem wcześniej, legia to stan umysłu. :rotfl:
viewtopic.php?f=10&t=101823&start=2200#quickreply

+ wrzucałem linki z weszlo.com np o przepisach ''ręki'' itd, niewydrukowanymi tabelami, co nie było korzystne i część z nich została usunięta.

Podsumowujac, nadal aktualne jest słowo klucz czyli mentalny ...

PostNapisane: 5 czerwca 2015, 12:32 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
binta napisał(a):

Haha :rotfl:jak zwykle nieudolnie, jak zwykle się mylisz, jak zwykle sie kompromitujesz :] . Nie jesteś mnie w stanie niczym zaskoczyć :rotfl: . O weszło.com pisałem wielokrotnie np 12 mar 2015, 2015 17:15 ( blisko 3 mce temu)
renoraines napisał(a):
Oczywiście Weszło.com teraz jest niewygodne :rotfl: , a Przesmycki szef Kolegium Sędziów PZPN nie miał racji dyplomatycznie dając do zrozumienia, że Marciniak jest bezmys(L)ny. :rotfl:

Podając definicje za Słownikiem języka polskiego PWN mentalny «dotyczący właściwości umysłu lub sposobu myślenia» . http://sjp.pwn.pl/slowniki/mentalnie.html , to co pisałem wcześniej, legia to stan umysłu. :rotfl:
viewtopic.php?f=10&t=101823&start=2200#quickreply

+ wrzucałem linki z weszlo.com, niewydrukowanymi tabelami, co nie było korzystne i część z nich została usunięta.

Podsumowujac, nadal aktualne jest słowo klucz czyli mentalny ...

No właśnie o to mi chodzi. Zmieniasz poglądy, jak chorągiewka... położenie na wietrze. Tak żeby w danej chwili było dobrze pod ciebie. Ale widzę, że nie rozumiemy. Jak zawsze :)

Dla mnie Weszlo.com, jest / było i zawsze będzie super portalem, z którego można się wiele dowiedzieć, i które zawsze i o każdym pisze szczerze :)

Ps. Owszem, niewydrukowaną tabelę wrzuciłeś, ale tej jakby wyglądała po 36 meczach bez podziału punktów już nie :) Oczywiście ani jedna, ani druga nie jest prawidłowa, więc po co wstawiać tą... pod siebie? :D Skąd ja to znam :D

Ps2. A po ja mam ciebie zaskakiwać ? Ty doskonale sam sobie to robisz, tylko z wiadomych powodów o tym nie wiesz.

Ostatnio edytowano 5 czerwca 2015, 12:43 przez binta, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 czerwca 2015, 12:39 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
Zmieniasz poglądy, jak chorągiewka... położenie na wietrze.

...szczególnie w sprawie drużyny którą faworyzują sędziowie :rotfl:.

PostNapisane: 6 czerwca 2015, 07:45 
Przyjaciel forum

Patrząc na skład Bełchatowa, i jego ławkę, a także to, że Łęczna musiała wygrać, by być pewna utrzymania, wygrywam kolejne złotówki :)

Obrazek

Wczorajsze wyniki:

* Korona - Podbeskidzie 3:1
* Górnik Łęczna - Bełchatów 1:0
* Ruch - Zawisza 3:2
* Piast - Cracovia 0:3

Do I ligi, po heroicznym boju spada mimo wszystko Zawisza.

Ja dzisiaj trzymam kciuki za GKS Tychy, które muszą wygrać w Ząbkach, by z ligi spadła Pogoń Siedlce. Jeśli tak się stanie, ich rezerwy automatycznie zostaną zdegradowane z III, do IV ligi (musi być różnica dwóch lig), i tym samym mój Oskar Przysucha będzie miał szansę gry w barażach o III ligę (2 miejsce w tabeli), bo Pogoń II Siedlce spadnie do naszej ligi, i trzeba będzie zrobić dla nich miejsce.

PostNapisane: 6 czerwca 2015, 09:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Korona Kielce 3:1 Podbeskidzie Bielsko-Biała

Korona zagrała wczoraj bardzo dobry mecz. Luis Carlos przechodził samego siebie. Strzelił dwie bramki i w końcówce zmarnował 100% okazję na hat-tricka. Wynik ustalił Jacek Kiełb z rzutu karnego z kapelusza. Był kontakt, ale po powtórkach widać, że nie na rzut karny.

Koronę czekają poważne zmiany. 90% składu ma kontrakty ważne do końca czerwca. Klub na pewno będzie chciał obniżać zawodnikom kwoty wynagrodzeń. Ruch słuszny, ale jak widziałem jak Jacek Kiełb się popłakał schodząc z murawy do zmiany przy owacji na stojąco, to aż serce pękało. Dla niego prawdopodobnie był to ostatni mecz w złocisto-krwistych barwach.

PostNapisane: 7 czerwca 2015, 17:50 
Specjalista

Moje BMW: 530 diesel
Kod silnika: M57D30
Garaż: Moje Byłe Sreberko
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=101097

Moja Obecna CZARNA PERŁA
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 3#p1477693

Moje obecne GRAYowe e61 SILVER BULLET
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=163310
Cóż, może będę niepopularny, ale jak ma ktoś zdobyć mistrza Polski to niech to będzie Lech :)
Wolę Lecha niż Jagiellonię, Górnika czy inny kurnik, niestety.
Na Lechu 30-40 tys ludzi na kazdym meczu, dobry doping - dobra wizytówka po prostu :)

Moja Obecna Czarna Perła

Mój Obecny GRAY Silver Bullet

PostNapisane: 7 czerwca 2015, 19:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: X1
Kod silnika: N47D20C
Jagiellonia- Lechia 4:2

Końcówka meczy bombowa. Jaga przegrywała 0:2 i w 17 minut strzeliła 4 bramki i ostatecznie zajęła 3 miejsce.

Lech Poznań ma mistrza. Gratulacje!

Typer 1 / 2014 - I miejsce, Typer 4 / 2014 - III miejsce, Typer 5 / 2014 - II miejsce, Typer 7 / 2014 - I miejsce, Typer 8 / 2014 - III miejsce, Typer 09 / 2014 - I miejsce, Typer 11 / 2014 - 3 miejsce, Typer 12 / 2014 - III miejsce
Typer 01/2015 - III miejsce, Typer 2/2015 - III miejsce, Typer 05 / 2015 - II miejsce, Typer 8 / 2016 - III miejsce, Typer 10 / 2015 - III miejsce, Typer 02 / 2016 - II miejsce

PostNapisane: 7 czerwca 2015, 19:58 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Co za mecz Jagiellonii, były emocje! Nowym zasłużonym mistrzem lech, gratulacje!

PostNapisane: 7 czerwca 2015, 21:47 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
Lech Wisła moim zdaniem Wisła nie chciała strzelić gola ale jeszcze bardziej nie chciała stracić.

PostNapisane: 7 czerwca 2015, 22:51 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Lech - Wisła 0:0

Szkoda trochę, że nie udało się dzisiaj wygrać. Było kilka okazji ku temu jednak nic nie wpadło do siatki. Z drugiej strony Wisła również miała swoje sytuacje. No ale nie ma co marudzić. Na zakończenie "zwycięski" remis :hyhy: Sezon za nami, cel zrealizowany :)

Teraz czas się skupić na wzmocnieniach kadrowych oraz na walce o puchary :)

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 01:29 
Częsty bywalec

Moje BMW: E30+E36+Z3+E61
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=149858
viewtopic.php?f=6&t=171187
Gratulacje dla Lecha, mistrzostwo zasłużone.

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 08:52 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Gratulacje dla Lecha, zgodnie z moimi przewidywaniami już nie wypuścili mistrzostwa z rąk. Chociaż jak by stracili gola w końcówce z Wisłą, to wyszło by słabo. Mam nadzieję, że Lech wreszcie pokaże się dobrze w Europie. Awans do fazy grupowej LM, to było by coś.

Legia w tym sezonie nie przegrała z Lechem. Legia przegrała sama ze sobą. Pokora przede wszystkim. W Warszawie jest duży jej deficyt. Mam nadzieję, że na Ł3 wyciągną odpowiednie wnioski, ochłoną i wezmą się za granie jak przystało na Legię.

Dla mnie i tak najwięcej wygrała Jagiellonia. Probierz zrobił tam mega robotę i mam nadzieję, że to nie jednorazowy sukces. Również liczę na udany występ w pucharach.

Co do Korony. Zespół po ostatnim zwycięstwie wskoczył na 11 miejsce. Jak by Zawisza zremisował w Chorzowie, to Korona była by na 10. Los zespołu jest niepewny. Większości kluczowych zawodników kończą się kontrakty, a nie jest tajemnicą, że w Kielcach będą szukać oszczędności. Dodatkowo nadal nie wiadomo nic w kwestii ew. inwestora i ciężko w ogóle powiedzieć ile prawdy w jakichkolwiek doniesieniach na ten temat. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że Korona do przyszłego sezonu przystąpi w mocno przebudowanym składzie, z trenerem włącznie. Wszystko powinno wyjaśnić się na dniach. Najważniejsze, że mamy w Kielcach Ekstraklasę na kolejny sezon :)

W tym sezonie nie opuściłem żadnego meczu u siebie. Niestety na wyjazd udało mi się pojechać tylko raz, na GKS Bełchatów. Obiecałem sobie w przyszłym sezonie poprawić tą liczbę.

BTW - Ultras Korona '04 w tym sezonie pokazała siłę ;)
Obrazek

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 09:38 
Przyjaciel forum

_KL_ napisał(a):

x 2.

W dodatkowych 7 kolejkach, Lech grał świetnie. Ogólnie przez cały sezon, równa gra. Życzę dobrych transferów, i awansu do LM. My z Legią powalczymy o grupę LE.

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 09:44 
Częsty bywalec

Moje BMW: E30+E36+Z3+E61
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=149858
viewtopic.php?f=6&t=171187
Street napisał(a):
Legia w tym sezonie nie przegrała z Lechem. Legia przegrała sama ze sobą. Pokora przede wszystkim. W Warszawie jest duży jej deficyt. Mam nadzieję, że na Ł3 wyciągną odpowiednie wnioski, ochłoną i wezmą się za granie jak przystało na Legię.

Dla mnie i tak najwięcej wygrała Jagiellonia. Probierz zrobił tam mega robotę i mam nadzieję, że to nie jednorazowy sukces. Również liczę na udany występ w pucharach.

Zgadzam się w 100%
Również trzeba zwrócić uwagę na czwarte miejsce Śląska, trener Pawłowski wycisnął z tej drużyny max.

Do Ekstraklasy wraca ponoć uzdrowione Zagłębie z dość mocnym składem i Stokowcem na pozycji kierownika wycieczki, bardzo jestem ciekaw jak się drużyna będzie prezentować w nowym sezonie.

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 11:47 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 13:44 
Specjalista

Moje BMW: 530 diesel
Kod silnika: M57D30
Garaż: Moje Byłe Sreberko
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=101097

Moja Obecna CZARNA PERŁA
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 3#p1477693

Moje obecne GRAYowe e61 SILVER BULLET
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=163310
binta napisał(a):
_KL_ napisał(a):

x 2.

W dodatkowych 7 kolejkach, Lech grał świetnie. Ogólnie przez cały sezon, równa gra. Życzę dobrych transferów, i awansu do LM. My z Legią powalczymy o grupę LE.

Nie, no proszę Cię :)
Runda jesienna to dramat był w wykonaniu Lecha :)
Teraz złapali formę jak Skorża za mordy chwycił i trzymał :)

Moja Obecna Czarna Perła

Mój Obecny GRAY Silver Bullet

PostNapisane: 8 czerwca 2015, 13:53 
Forumowy terrorysta

renoraines napisał(a):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1