Witam Dzisiaj rozpocząłem przygodę z DIS'em . przy takim poradniku wydawało się wszystko banalne i takie było do OSTATNIEGO YES
"Program pyta nas ostatecznie, czy rozpocząć programowanie. Jeśli mamy na tyle odwagi
to klikamy "Yes" i rozpoczyna się programowanie."
Click YES i Poszłooo ! po około 10sec wyskoczył komunikat coś takiego lub bardzo podobny
FOTO >>>>>>>>>>
http://zapodaj.net/8c6d702eae252.jpg.html <<<<<<<<<
po tym komunikacie nic nie dało się zrobić i wywaliło mnie do samego początku całej operacji przy tym auto już nie funkcjonowało jak należy...
wskaźnik od temperatury pokazuje cały czas czerwone pole 100++++ stopni C
Klimatronik i radio przestało działać
A przy próbie odpalenia auta zaczyna coś strzelać tak jakby zablokowany rozrusznik I STOP zero reakcji a światła mijania same zaczynaja się zapalać po powrocie na zapłon światła gasną i tak cały czas przy próbie odpalenia , kierunkowskazy działają ale na desce już nie widać i nie słychać tiki taka tiki taka
Pomyślałem że to wszystko jest dlatego ze nie powiodła się adaptacja i zrobiłem wszystko od początku. Za drugim razem wszystko przebiegło pomyślnie czyli tak jak niżej.
ale po tym wszystkim widziałem ze akumulator jest na wykończeniu i dałem sobie spokój do jutra aż sie podładuje.
Pytania: czy cała ta parodia jest spowodowana rozładowanym akumulatorem czy przez nie dokończone programowanie za pierwszym razem coś się uszkodziło z DDE
Co zrobić gdy już się okaże ze to rozkodowane DDE jak to naprawić Proszę o pomoc ponieważ nowe DDE to 5tyś zł.
INPE znam dłużej ale DIS'a od dzisiaj proszę o w miarę proste odpowiedzi jak to zrobić lub jak przeprogramować