ZuchLCT napisał(a):
Wygląda świetnie, prezentuje wysoki poziom jesteś z Tomaszowa widzę, niedawno kupiłem tam E46
Dzięki dzięki! Niech Tomaszowskie 3er Ci służy!
Mastello napisał(a):
Ogólnie podoba mi się efekt prac na zdjęciach . Fajnie spasowało się to wszystko na nowym zawiszeniu a zwłaszcza smaczku dodały dystanse. Mógłbyś jednak rozwinąć trochę ten temat. Napisz jak z komfortem i prowadzeniem samochodu na tym konkretnym zawieszeniu . Wszak jesteś chyba pierwszy na tym forum który wcisnął typowo "sportowe" zawieszenie do limuzyny .
Dobrze ze odświeżyłeś tapicerkę podłogowa wyciągając fotele bo to jednym sposób na doczyszczenie wszystkiego tego co zebrało się tam w ciągu wielu wcześniejszych lat.
Blenda US nie mój styl . Przód co innego tył co innego i jeszcze tablica wcale nie jest jakaś mniejsza wręcz rzuca się w oczy bardziej niż europejska .
Ściągnij ta folię do 7 er zupełnie to nie pasuje bynajmniej nie w takiej głębokiej czerni . Zbyt duża odcinka . Znowu przyciemnianie przodu ściągnie chcąc nie chcąc na Ciebie konflikty podczas kontroli policyjnej i problemy na przeglądach .
Wydaje mi się czy masz wgnieciony tylny pas ?
Co do gwintu Isc w wersji Racing :
Ja jestem osobiście bardzo zadowolony,z twardością nie ma tragedii bo mam 32 stopniowa regulacje i dobrałem twardość pod siebie i jazda na tym gwincie nie sprawia mi straszniej trudności,uważam ,ze jest to kwestia wprawy i przyzwyczajenia a komfort jakiś tam został,auto posadzone dość mocno a poruszam się w miarę bez trudu,właściwości jezdne się poprawiły, bmw lepiej trzyma się drogi i opinia ,ze może na tym gwincie podskakiwać jak pingpong jest bzdurą bo to naprawdę wysoka pólka zawieszenia i sama jakością wykonania przekonuje do siebie ,osobiście polecam ten zestaw do e38,wydatek spory ale w tym zestawieniu nie ma mowy o kompromisach i mamy tyle możliwości,ze bez problemu każdy wyreguluje go pod siebie .Tak tylny pas jest lekko wgięty ale mam zamiar ten mankament wyciągnąć.
rorafalki napisał(a):
z tego co napisałeś porządny up
z dystansami 95 wyglądają bardzo fajnie, choć jest ich sporo na E38
pokaż zamontowany tunel w skórze
ogólnie: bardzo mi się podoba, ale blenda to nie moja bajka
PS również jestem chętny do przeczytania Twojej oceny o tym gwincie
Dzięki,Tunel jednak nie wleciał bo okazało się ,ze ma połamane uchwyty i wymaga naprawy wiec albo pusze go dalej albo naprawie.
Aby w pełni uwydatnić s95 to musi wpaść naciąg.