waskii napisał(a):
Randall86, Wyrzuć wycieraczke z tyłu i opuść troche przód, wtedy nawet pakiet nie będzie potrzebny. Świetny jest
Wycieraczka jest paskudna - może kiedyś uda się jej pozbyć
Wojtek napisał(a):
Fajny Compi, koło ładnie siadło i tak jak kolega prawi, przód na dół - będzie super
Sylwek_ch napisał(a):
jeśli dałeś za niskie profile to teraz musisz obniżyć zeby się luk pozbyć w nadkolach, będzie dobrze wtedy, już jest ale będzie lepiej
Niższe profile wleciały celowo, w planie jest obniżenie. Tylko to jest temat rzeka, może ktoś wie czy Eibach Sportline siądzie godnie, czy lepiej gwint ? Jeśli gwint to niestety maksymalnie MTS Gold bo do auta które robi 200 km w miesiącu nie włożę nic za 3-4 kpln.
waskii napisał(a):
Randall86, podpowiesz jak naprawiles podswietlenie emblematow świateł przy gałkach do włączaniaz prawej i z lewej?
Podważyłem obudowy przełączników nożykiem do tapet (żadne śrubokręty) i uzyskałem dostęp do przełączników. W podświetleniu użyto patologicznych żarówek BMW zintegrowanych z oprawkami po 45 zł sztuka ale jak zwykle udało się wydłubać same żarówki i włożyć uniwersalne do podświetlenia deski za 1 zł /szt
maaaad napisał(a):
Mam gdzieś ten numer, z tego co pamiętam, auto było bardzo chwalone za przyjemność z jazdy.
Proszę (na końcu wzmianka z której wynika że być może był w planach M-Compact):

Wczoraj skompletowałem graty do serwisu, komplet świec, olej, filtr oleju + kabinowy. Zmieniam na 5W40 mimo tego że poprzedni właściciel nie wiedzieć po co przeszedł na 10w40.

Zamówiłem również komputer ze zmodyfikowaną mapą pod benzynę 98 (bo tylko na takiej jeździ), przesuniętą lekko odcinką itp - zobaczymy czy to coś faktycznie daje. Ponoć ma się lepiej wkręcać na obroty i reagować na gaz. Stay tuned.