Pawel! napisał(a):
Lepiej powiedz jak tam promocje w marketach? Powiększyłeś już spiżarnie żeby pomieścić te wszystkie wielopaki z promocji?
A nie pewnie w Twojej kawalerce nie masz na to miejsca, ale luzik przecież zastawiony korytarz i pokój można przeboleć  
 Pamiętaj tak żebyś nie zapłacił za dużo, bo to Tobie ma być jak najlepiej.
Rząd Cię dyma i pluje w twarz a Ty udajesz że Ci dobrze, przecież możesz wziąć parasol  
 99% ludzi na forum ma z Ciebie zwyczajnie beke, cytowanie samego siebie, pisanie że ktoś przeczy sam sobie bo powiedział wcześniej że nie będzie już odpowiadać  

Szok, zachowujesz się jak błazen, a Twoje wpisy już można spotkać na wykopie i fb. 
renoraines napisał(a):
Paweł  sadzisz, ze jesteś wirtuozem słowa, a  w rzeczywistości  
ponownie wyszedłeś  na losera  

, który znów uwierzył  w narracje TVN24 . Nie spodziewam się inteligencji po  tobie skoro głosowałeś na Szymona Hołownie wykreowanego przez TVN24 ,  kierownika ugrupowania będącego klonem PO   
 Pawel! napisał(a):
Co do tematu to trzasnąłem na Szymona. 

Nie umiesz sobie radzic w zyciu, jesteś oszukiwany i  dymany co powoduje u ciebie traume, nie masz kasy na duże zakupy , na mnie nie licz .  Nie będe wysylał dla ciebie  sms o tresci  pomagam  

.  Zarób sobie choćby w  firmie sprzątającej, kwalifikacje  na mopa nie są potrzebne, bo jak widac  mądrością nie grzeszych. 

Skoro nie  rozumiesz, ze gdy  ktos mowi, ze nie  będzie czegos robił, a jednak  robi, to sobie przeczy.  Definicja na www sjp pwn . Chciałeś się doczepić, a wyszedłeś na pajaca  , który nie potrafi czytac ze zrozumieniem.  

Dotyczy to i zwrotów indywidualna sprawa,co kto woli, wedle uznania czy też cytowania,  po co sie rozpisywac skoro mozna zacytowac oraz  zakupow  suma sumarum  w tych samych ilosciach, ale inaczej rozłozonych w czasie. 
Mam beke z   bijących pianę  rzekomych krezusów mających ból ze cos podrożało, a ich  światłe umysły nie potrafia odnależć się w otaczajacej ich rzeczywistości