Kyokushin napisał(a):
Vaporr napisał(a):
Aldu ano widzisz wszystko się zmienia, Ty 10 lat temu też byłeś w zupełnie innym miejscu i zmieniłeś podejście, a jak widać niektórzy nie potrafią przyjąć krytyki tylko wulgaryzmy bo obraziłeś ich święty "projekt"

Dodatkowo przykry jest fakt, w którym uwłaczasz inteligencji - Aldka, Lincolna, Krisa, mojej, czytelników, pisząc że wyraziłeś krytykę.
Rozmawiasz z ludźmi mającymi rodziny, stanowiska, firmy, którzy zbudowali już swoje życie, swoją markę, i spotkali na drodze niejednego takiego małego agresora - umiemy odróżnić krytykę od szyderczej projekcji.
Zabrzmiało jak jakiś lot na marsa: rozmawiasz z ludzmi mającymi rodziny, stanowiska, firmy

też to wszystko mam na etacie może przepracowałem w życiu z 2msc 20lat temu, ale nie potrzebuje się z tym obnosić na forum bmw bo nie do tego ono służy.
Co do e87 na gnój śmieszy mnie jedynie że kogoś jara w 2026r. dłubanie do granic możliwości starej jedynki na rope i chwalenie się czasami, jak każdy wie że to nie są motory dające jakiekolwiek wrażenia akustyczne sportowego auta, predzej przypominają traktor.
Ale tak jak się spodziewałem jedynie liczy się klepanie po pleckach kolegów bo jakakolwiek krytyka od razu zlecą się obrońcy, nic nowego.