Cytuj:
I z tego co czytam to masz xenon w soczewce wiec nie wiem o co halo bo tez tak mam.. chodzi mi o tych co montuja hid do zwykłej niesoczewkowej lampy
I tu się z Tobą zgadzam.jak zapewne zauważyłeś też to napisałem.
Cytuj:
cubi Wysłany: 15 Maj 2008, 10:06 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Jeżyk napisał/a:
ja juz sam nie wiem. wiecie jak to z tymi pieskami jest!raz posluszne a raz nie cieplo sie zrobilo i powylazily z nor i czatuja by tylko komus zabrac dowod za byle co
Jesli ktos montuje xenon do seryjnej lampy i oslepia wszystkich to nie jest byle co i brał bym dowody pokolei i mandaty wlepiał spore.
To pisząc miałeś na myśli lampę bez soczewki? Jeśli tak to ok rozumiem.
Cytuj:
Jabys mi fikał i kozaka udawał to jasne ze tak i miałbym do tego 100% prawo.. bo jak juz było napisane, jak nie masz na lampie oznaczenia xenonowego to chocbys tam miał cuda wianki a swiatła ustawiał ci sam papież to mniue to rybka i i tak dowód moge zabrac
Cytuj:
A jesli ci chodzi o to ze pisze ze policja moze dowód zabrac to poczytaj kodeks ruchu drogowego bo widac go nie znasz
Słuchaj doskonale wiem że policjant ma prawo zabrać dowód.Tylko że trudno żebym komuś odradzał jeśli sam mam zamontowane Hidy.To raz.Dwa że praktyka pokazuje że przy jasnej barwie prawdopodobieństwo problemów maleje.Tyle.
Każdy wie że montuje na własną odpowiedzialność.
Poza tym chodzi mi po prostu o to żeby się tak nie spinał. Peace.