Witam! Mam kilka drobnych problemów.
a wiec tak zaczne od ryglowania drzwi. Jak zarygluje drzwi działa ono na wszystkich drzwiach oprucz kierowcy na pozostałych działa prawidłowo można sobie do buli podności rygielki i drzwi sie nie otworzy po pociągnięciu od kierowczy otwieraja sie wszystkie. W drzwiach kierowcy sa 3 kostki ale tylko 2 sa podłaczone po podłaczeniu tej 3 i zamknięciu drzwi centralny odrazu odbija

dodam ze kostki tej nieda rady podłaczyć "odwrotnie".
2 problem to klamka od drzwi kierowcy nieda rady otworzyć drzwi od zewnątrz zauważyem ze klamka łapie bardzo wysoko szukałem tam jakiejś regulacji naciągnięcia jakieś linki albo czegos ale z tego co tam widziałem to tam wszystko jest na styk i niemozna tego podciągnąc. Pewnie sie myle i jeśli tak to bardzo prosze o wyprowadzenie mnie z błedu. A jeśli nie to jak sie uporać z tym bo musze sobie otwierać drzwi od środka
Ten problem mnie naj mniej nurtuje ale... Tylnie drzwi bardzo ciązko chodza jakby zawiasy bylły zabardzo zkrecone albo coś w tym stylu psikałem na nie WD40 ale niezbyt pomogło. Mogłby mi tkoś powiedzieć jak to zrobic.
Dzięki z gory za odp.