el Presidente napisał(a):
Wnukus w PL nie dziala metoda na suwak bo zawsze znajdzie sie ostatni sprawiedliwi co po 2-3 autach ktore sprawnie leca 90 km/h na wolnym pasie i plynnie wjezdzaja przed zwezeniem musi sobie odpowiedziec na zajebiscie wazne pytanie : dlaczego oni moga a ja swoją ciężarówką nie? i wpieprza się na lewy i pełza 10 km/h stwarzając zagrozenie ruchu na autostradzie.
aha, czyli ja mam stać na prawym i czekać aż Ty łaskawie mnie wpuścisz?
Gdzie Ty w ogóle widziałeś takie zwężki że lewy jedzie 90 a prawy 10 i czeka aż auta z lewego znikną i będzie mógł sobie spokojnie wjechać na lewy minąć przeszkodę?
straciłem dziś czytając wasze wypowiedzi szacunek do kilku osób z tego forum. Żal.
Aha... jeszcz jedno - widze że nikt nie potrafi jeszcze dojść do bardzo prostego wniosku - za zwężką i tak sobie mnie wyprzedzisz bo ja mogę tylko jechać 90km max !!!!!!! i będę się rozpędzał dość długo, tak więc około 10 aut spokojnie mnie wyprzedzi zanim osiągnę ( o ile będzie to możliwe) moje zawrotne max 90...
jeszcze jedno do Anya - kpl sprzęgło do volvo fh wraz z wymianą kosztuje 11 tys zł. Czy nadal uważasz że nie warto go szanować ?
bardzo często spotykam się na 3 pasmowej a4 pod katowicami z takim przypadkiem, jade sobie grzecznie prawym, doganiam inne auto które jedzie wolniej - chciałbym wyprzedzić, włączam kier. i czekam aż prawy pas się zwolni (lewy jest wolny !! ), czy to aż tak trudno spojrzeć w lusterko i skręcić na lewy pas żebym ja mógł sobie wyprzedzić i jechać dalej jednym tempem?
Tacy z Was wszyskich cfaniacy i super kierowcy... ale nie widze tutaj opini żadnego kierowcy tira. Niech którykolwiek z Was siądzie choćby jako pasażer na tydzien, na jeden mały tydzień i spojrzy z "góry" jak to wygląda w naszym pięknym kraju... na 100% zmienicie zdanie o kierowcach i jeździe tirem (nie mówie że wszyscy są święci, ale większość chce żyć i mieć z czego życ... ) pozdrawiam wszystkich kierowców którzy są mistrzami prostych, podnieście troszke fotel bo lusterek nie widzicie... a warto w nie zaglądać...