ja naprawde nie rozumiem o co tyle szumu
Kto tu sie obraza

czy w mojej wypowiedzi bylo jakies obrazanie sie ?
Dystans do siebie? No ja mysle ze podchodzac tak a nie inaczej do sprawy chyba nie mozna powiedziec ze brak mi poczucia humoru i dystansu

:):)
Panowie !!! Darek poprosil bym wystawila aukcje i napisala cos kreatywnego i napisalam
Jesli chodzi o smsy i maile, to owszem byly zlosliwe ale byly tez bardzo sympatyczne
Co najlepsze, wszystkie chamskie i zlosliwe wiadomosci dostaje z bramek sms, a pozostale z telefonow czy na maila, dlaczego ? Dlaczego jesli ktos jest tak madry w slowach boi sie pokazac swoj nr telefonu ?
Jakie smsy? Np "Na miejscu Twojego faceta kopnalbym Ci do dupy"
Wiec odpisalam ze moj facet do dupy to robi mi cos innego
Albo ze "jeb... materialistka ze mnie" i ze " jestem z nim pewnie tylko dla kasy"
Coz ... no i wydalo sie

:):) Jestem z Darkiem dla kasy, ale nie tylko
Przede wszystkim dla wielkiego CH..A !!!!!!!!
Ludzie!!!
Przytocze wam tresc maila ktorego dostalam od kogos kto zrozumial zart i tresc w mojej aukcji
"prosze nie przesadzać z obiadkami co by za szybko się nie spasł, ale idea i podejście bardzo sympatyczne
a autko pewnie fajne, ale niestety mam swoją A4ke więc na zakup nowego póki co nie szykuję"
gdy odpisalam ze nie wszyscy podchodza tak do mojej aukcji, dostalam odpowiedz:
"no niestety w Polsce jest raczej durny narod
zobaczenie ładnej kobiety, z ładnym autem i w ładnej dość dużej posiadłości napawa wiele osób zazdrością przez co piszą historię opierając się jedynie na pierwszym złudnym wrażeniu. a czytając że prezent urodzinowy to zamiast załapać nutkę dowcipu i przekoloryzowania rzeczywistości to że tak powiem ch... (tutaj brzydkie słowo

) ich strzela
jednym słowem - przykre
ale albo się przyzwyczaimy i zaakceptujemy wredną ciemnotę, albo wiecznie będziemy przejmować się tym co gadają (a zawsze gadali, gadają i będą gadać, nawet jak nie mają o czym to sobie coś wymyślą

))"
Coz, racja
Pewnie jeszcze jakis czas temu przejelabym sie tym, ale Darek mnie nauczyl by miec gdzies co ludzie mowia, bo gadac beda zawsze, tak jak to zaznaczyl Pan w wypowiedzi powyzej
Nazwano mnie jeszcze "dupna Pania"
Niewiele z was mialo okazje mnie poznac, przez chwile tylko na majowce w Toruniu, i faktyczne, dupna pani ze mnie tam byla!!! W szpilkach Diora i sukience CC
I nie jadlam tam z wszystkimi kielbasek z grila bo ja jadam tylko w restauracjach 5*
Ehh
"nie jestem szpecem w handlowaniu autami ale ja jako kupiec nie skusi mnie ani goła baba,"
A czy ja tam jestem gola ?

Czy mam lateksowe kozaki i rozowa mini ?
"Wazne czy potrafi robic De Volaille i loda, lody najwazniejsze"
Nie nie potrafie gotowac, nie potrafie tez zrobic loda

:):)
Ktos napisal mi w smsie czy udalo mi sie z tym A5, odpisalam wiec, ze jak najbardziej, bo leje mojego faceta codziennie i on ze strachu kupuje mi to co chce!!!
Nie wiedzialam ze potrafie wywolac takie zainteresowanie
Coz, chyba zajme sie polityka