witam wszystkich
pierwszy moj post na tym forum,
niedawno stalem sie posiadaczem e46 320d kombi rocznik 2000, no i jak to zwykle bywa pojawilo sie kilka pytan
przejzalem forum dosc dokladnie i odpowiedzi na nie nie znalazlem...do rzeczy...
*pare sekund po ruszeniu autem z miejsca zamykaja sie wszystkie zamki, czy to standardowa opcja? nie mam dzieci i troche mnie to irytuje, podobnie kiedy wciskam przycisk w pilocie otwierajacy drzwi to otwieraja sie tylko drzwi kierowcy a nie wszystkie-da rade to przekonfigurowac? gdzie i za ile?
*poprzedni wlasciciel zgubil pokrywke w tylnym podlokietniku (te ktora zakrywa tylna czesc srodkowego zaglowka vel przykrywajaca miejsca na kubki) znalazlem te czesc na stronie realoem.com ale nie moge dojsc jak ja zamowic
*sprawa audio, duzo sie na ten temat naczytalem tutaj na forum; jest oryginalny bmw kaseciak ktorego raczej nie chcialbym wymontowywac na rzecz pieknego i swiecacego alpine, ale tez w miare mozliwosci chcialbym podwyzszyc troche jakosc dzwieku w samochodzie, z postow wnioskuje ze jedyne co moge zrobic to wygluszyc przednie drzwi (tylnie tez?) i wymienic glosniki na jakies nowsze ktore pasowalyby do juz istniejcych w drzwiach miejsc, czy mozecie polecic jakis dobry zaklad vel osobe we wroclawiu ktora moglaby sie tym zajac?
dzieki sliczne za wszelakie wskazowki i pozdrawiam
rr