idolize89 napisał(a):
Ty nie proponuj tylko mi odpowiedz jeśli wiesz, jak by mnie tak z kazdego fora gdzie odsyłali to wiesz, nikt nie wie?
a co to, rozkaz?
lepiej chyba samemu poszukać bo wtedy: po pierwsze masz pewność, że nie zrobili Cię w balona, po drugie satysfakcjie, że jesteś na tyle zdolny żeby coś samemu ździałać, po trzecie nie zaśmiecasz forum pierdołami, których nawet nie sprecyzujesz!
idolize89 napisał(a):
Mam takie pytanie czy fotele i kanapa do E36/316i /93r pasują może z jakiś innych modeli?Z tego co wiem to chyba z touringa pasują
Tak pasują np. z e36 318i
Tak więc chcę Ci dać do zrozumienia, że nikt tu wróżką nie jest i jeżeli oczekujesz żetelnej odpowiedzi to zadaj poprawnie pytanie wyszczegulniając wszystki istone rzeczy takie jak np.: model nadwozia!
Szukając na forum można się natknąć na:
viewtopic.php?f=1&t=59157viewtopic.php?t=60475marcellchen napisał(a):
jezeli chodzi o fotele i kanapy to wszystkie pasuja i nie robi to roznicy, jedynie fotele z coupe beda sie wyroznialy tym ze sie skladaja ....
czesiio napisał(a):
Z tego co ja wiem to kanapa i oparcie do sedana pasuje tylko od sedana.
Fotele na przód pasują od touringa no i od coupe i cabrio ale wtedy masz składane oparcie.
Ewentualnie możesz same siedziska wymienić w fotelach jeśli tylko to masz zniszczone.
Cytuj:
Kris86 napisał(a):
To jak to jest z tymi fotelami pasują wreszcie od np cupe lub cabrio do sedana?bo widzę że zdania są podzielone.A zależy mi na wyjaśnieniu tego
bidsko napisał(a):
Nie pasują,tak jak mówi czesiio,tylko przednie fotele pasują kanapy i oparcia są inne w compakcie,coupe,sedanie i touringu,każde ma inne siedzenia z tyłu.