Tak jak myślałem, najwiecej dyskutantów nie ma nawet 200 koni
Ilu z Was, tu na forum, było kiedykolwiek na hamowni ?? 4,5,6 ? osób ?
Nie więcej. A zrobiliście sobie używanie, sami nie wiecie sierotki na czym.
Z powodów które jasno podałem wcześniej, mam prawo pisać o 420KM, i jak będę chciał, to będę miał te 420KM na każdej hamowni, każdej, nieważne jakiej. NIe wiem czy mówi Wam to, o co chodzi w tym momencie, ale nieważne to dla mnie.
Bombel napisał(a):
specjaliści od marketingu BMW bez najmniejszego wahania, wraz z wprowadzeniem liftu podaliby do wszelkich informacji prasowych
Nie do końca. Bez konkretnych zmian, bez podania modyfikacji typu zmiana turbiny, softu etc. wyszłoby na to, że wcześniej było coś nie tak, skoro wszytsko to samo co wcześniej daje polepszenie osiągów - a daje, prawie 2s od 0-200 km/h.
Tym bardziej że upgrade po 2001 nie ma odzwieciedlenia w numerach części, nie tak ?
Moce się wymyśla zanim powstanie konstrukcja - ileż silników ma 286KM ? tak akurat wyszło na produkcji ?

BMW nie podawało informacji że kolejne 540i z silnikiem 4.4 ma ponad 300KM a nie 286 jak stoi w papierach.
Powody są proste.
Bombel napisał(a):
Boogie będziemy się pewnie wybierać swoimi emkami na hamownie
Pewni jesteście że będzie pomiar, czy wskazanie ?
Należałoby przynajmniej pojechać na 3 hamownie zaraz po sobie żeby mieć orientacje, bo na prawdziwy pomiar nie ma szans.
Fryderyk napisał(a):
No właśnie. Moim zdaniem trudno mówić o autorytecie i wiarygodności, jeśli ktoś posługuje się niesprawdzonymi danymi.
Fryderyk napisał(a):
o autorytecie, czy wiarygodności jak w przypadku
Boże, daruj sobie i darujcie tego typu polityki, przecież tu nie szkółka niedzielna
nikomu nie każe nawet czytać tego co piszę, reszte zostawiam ludziom którzy mają troche pojęcia o temacie.