witam maniakow
napisze wam co ja uzywam
caly "niezbednik"

na poczatek szampon czyli cos co absolutnie powinno byc z najwyzszej polki. bo przeciez jak nie domyjesz to nic dalej mie zrobisz

a klasc wosk na brud to troche glupio

stosowalem przertoznych producentow szamponow ale dopiero ten dawal efekt. kazdy inny zostawial mniejsze lub wieksze brudy... jakies resztki owado, smole, osady z drzew

SwirlX czyli srodek do usuwania drobnych rysek, hologramow, czegos co mozna nazwac "pajeczyna". Sprawdza sie DOSKONALE!!! efekt po tym jest jak po polerce u specjalisty

i to bez szczegolnych przyborow. wystarczy mala gabka i kilka microfibri...

po tym nakladamy wosk. Ja mam dwa rodzaje plynny i w pascie. ale w sumie to jest to samo

sprey do chromowanych felg. wystarczy spryskac, odczekac 15-20sek i splukac

zadnego wysilku i szorowania. bierze nawet smole i nasjtarszy pyl hamulcowy. no i dojdzie tam gdzie nie siegne szmatka

quik detalier, dobry do calego wnetrza. swietny szczegolnie na drewno. nie zostawia zadnego polysku.

supreme shine tylko do plastikowych elemetow srodka. bardzo delikatnie nablyszcza co osobiscie sobie cenie bo niecierpie jak mi sie deska swieci jak psu...

do skory mam to firmy Armor. dobre ale nie rewelacyjne

oczywiscie raz na 3 miesiace porzedne mycie skory ciepla woda z mydlem.

jeszcze delikatne reczniki i patyczki do uszu

do ciezkodostepnych zakamarkow

oczywiscie te kosmetyki maja jedna wade

sprawdzilem przed chwila jakie sa ceny w Polsce i mnie porazilo!!! Panowie, za ten zestawik to w Polsce trezba dac ok 500zl

ja to wszytsko kupilem za ok $50

powiem wam ze utzrymanie autka w idealnym stanie uzywajac najlepszych a nie najtanszych kosmetykow kosztuje majatek
pozdrawiam i zycze TANSZYCH kosmetykow