spider napisał(a):
No dokladnie tak samo mysle,to ze tobie one nie pasuja,ze zle sie nimi jezdzi to twoja opinia i jest ok.Ale to nie znaczy ze kazdemu musi sie nimi zle jezdzic.Czyli w rzeczysistosci one jezdza dobrze,ale dla ciebie to za malo.
Oczywiście, są ludzie, którzy powiedzą, że beemkami się jeździ beznadziejnie, bo RWD

Ja tam szanuje wybor innych, ale nie ma czegoś, co sprawia, że myślałbym o tych samochodach. Oczywiście, że 100% to samo to nie jest- A4 i passat. Ciężko jednak powiedzieć, że ktoś się myli, że uważa z grubsza, że to podobne bardzo auta.
Zabawne, że obydwa mają kody B5- prawda, czy fałsz?
Podobne bryły? prawda, czy fałsz? obrazek
valdorane świetnie wyjaśnia
płyty podłogowe od b5 są w jednym i drugim takie same?
silniki?
wiele, wiele części?
prowadzenie, właściwości jezdne a4 z fwd bardziej przypominają Wam beemkę, czy passata? Jak beemkę, to o czym z Wami panowie rozmawiać

lepiej przenieść się do tematu filmy i dyskutować wyższość avatara nad 2012 lub odwrotnie.
mroova81 napisał(a):
Nikt tutaj nie pisze, że multipla jest gejowska, albo fiat500. Gejowskie jest audi, które niewiadomo skąd, i nie wiadomo jak, ale odbiera znaczną część klientli bawarskiemu producentowi. Myślę, że trzeba jakoś zacisnąć zęby i przyjąć to z twarzą, a nie cisnąć bezsensowne farmazony tym, że to tylko VW.
Umiesz czytać? Po polsku? ze zrozumieniem? Albo chociaż CAŁY post, a nie sam napis na obrazku? Kto napisał, że Audi jest gejowe?
Zabawne, pan zarzuca mi, że nie znam się na samochodach, a sam nie umie czytać