Więc tak, jestem już po całej procedurze. Ściągnąłem przewód na powrocie przed samym zbiorniczkiem, odpaliłem auto,kręciłem kierownica i wypluł olej który zalałem wczoraj, był czerwony lekko zbrudzony. Założyłem przewód. Zalałem do zbiorniczka benzynę ekstrakcyjną, odpaliłem auto i kręciłem kierownicą około 2 minuty. Znów odłączyłem przewód na powrocie, i wypluło benzynę z śladowymi pozostałościami oleju i trochę innego syfu, czarne malutkie kawałki czegoś. Powtórzyłem całą operację z benzyną ponownie, wyleciała już czysta, minimalne ślady zabrudzeń, zbiorniczek od środka aż się świecił tak go wypłukało, pompa nie wydawała z siebie żadnych niepokojących dźwięków na benzynie. Zalałem taniego Hipola atf IId i zaczęło się w tym momencie pojawiać znów to buczenie, i znów kręcenie kierownicą, i znów spuszczenie na odpływie przy włączonym silniku i kręceniu kierownicą, identycznie jak przy benzynie (wypłukałem w ten sposób pozostałości z benzyny). Zalałem Mobila atf 220D, odpowietrzyłem porządnie i dalej wyje

Jedyne co dobre to to że mam bardzo fajnie czysty układ wspomagania, olej idealnie czerwony jak w opakowaniu. Przez 2 dni zużyłem w sumie 4 litry oleju i 1,5 litra benzyny ekstarkcyjnej
Teraz tak, czy jest możliwość że to jednak nie pompa tak wyje??? Bo już zdurniałem i ręce mi opadają. Opiszę dokładnie co się dzieje:
- na wolnych obrotach cały czas słyszę takie buczenie, gdy tylko lekko ruszę kierownicą dźwięk buczenia się lekko zmienia
- gdy dodam gazu dźwięk także się zmienia
- czuję małe o dużej częstotliwości drgania na kierownicy
Sprawdzałem rolkę napinacza, łożysko w niej już trochę huczy, jak zakręcę ręką to się swobodnie kręci i wydaje z siebie dźwięk, tylko czy to by tak wyło??? I czy miałoby to związek z ruchem kierownicy??? Może obciążenie jest wtedy większe na tą rolkę

Gdy wchodzę pod auto przy odpalonym silniku i przykładam ucho do pompy to nie słyszę z niej tego buczenia

Słychać to najbardziej w środku auta przy zamkniętych drzwiach, no i te piep... drgania na kierze, czasem to czuję aż na całej budzie jak tylko ruszę kierownicą, nie jest to bardzo głośny dźwięk ale też nie bardzo cichy. Trochę się rozpisałem
Ogólnie to polecam takie płukanie benzynką, naprawdę czyści układ.