Cześć!!!
jak w temacie.mam problem.poprzedni własciciel przykleił tylne lampy na silikon poniewaz uszczelki były najprawdopodobniej przepróchniałe-oceniłem po rozebraniu.załatwiłem uzywane uszczelki tez nie za specjalne ale juz lepiej niz kleic na silikony...
problem jest taki ze jak usunąc ten zaschniety silikon bo jest go masa.chciałem benzyna ekctrakcyjna ale sie boje bo znajomy mi powiedział ze moze lakier rozpuscic.czy sa jakies specjalne srodki do tego?przeznaczone do karoserii.
koledzy a moze nie wiecie gdzie zakupic uszczelki do tylnych lamp bo te co załatwiłem tez nie sa za specjalne no ale sa ,a w ASO krzyknęli prawie 200zł za komplet uszczelek na dwie strony.myslałem zadzwonic do jakiegos polskiego producent który produkuje zamienniki aby mi sprzedał same uszczelki ale zrezygnowałem bo po co by miał mi sprzedawac same uszczelki,czeka na to pewnie ze jak nigdzie nie dostane to kupie całe lampki

także nie mam juz pojecia gdzie je zakupic jakies zamienniki tansze.wiem ze bedzie ciezko.na razie te sa ok ale długo nie potrzymaja.