BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 lipca 2025, 18:16

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 3 maja 2012, 22:38 
Forumowicz

Moje BMW: leon 1m
Kod silnika: tdi+++
Napsuła mi ta Legia dzisiaj nerwów, myślałem że pocisną ta Lechię, szkoda... Dobrze, że chociaż młoda Legia prowadzi w tabeli.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 3 maja 2012, 22:39 
Forumowicz

Moje BMW: leon 1m
Kod silnika: tdi+++
Sorry, jakiś błąd wystąpił na stronie. Post do usunięcia.

PostNapisane: 4 maja 2012, 11:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
renoraines napisał(a):
Lech Poznań pokonał Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 :ok: , walka w koncowce sezonu zawzieta.

1. Śląsk Wrocław 53 pkt
2. Ruch Chorzów 52 pkt
3. Lech Poznań 51 pkt
4. Legia Warszawa 50 pkt

Nieźle się porobiło :zalamany:

Trzeba przyznać, że w tym układzie, Śląsk ma już chyba mistrza. W ostatniej kolejce gra na wyjeździe z zaprzyjaźnioną Wisłą, która nie gra już o nic, a trener Probierz... odsuwa swoich zawodników od składu. Moim zdaniem jest to chwyt ku temu, by łatwiej było... przegrać mecz

http://www.90minut.pl/news/187/news1874 ... Wisly.html

Jeśli chodzi o pozostałe drużyny to wolę żeby w pucharach grał Lech niż Korona. Myślę, że więcej mogą osiągnąć. Ciekawe jak tylko będzie po wyprzedaży bo taka się chyba w Poznaniu szykuje (Wojtkowiak, Rudnevs, Injac, Stilic). Na plus zaskoczył mnie Górnik. Zdziwił mnie też wynik Korony z Widzewem. Byłem praktycznie pewien tego, że Korona wygra. Taka jest jednak nasza liga. W poprzedniej kolejce Widzew "nie trafiał" w sytuacjach stuprocentowych i przegrał u siebie z Lechią z którą miał przegrać, a teraz wygrał na trudnym terenie w Kielcach. Pogratulować muszę też Lechii, która zagrała całkiem dobry mecz, w przeciwieństwie do Legii. Nie wiem co się stało z "moją" drużyną pod koniec sezonu. Dobrze, że wygraliśmy Puchar Polski bo pucharów by jeszcze w ogóle nie było. ŁKS "leci" do I ligi. Swoją drogą, ciekawy jestem tego czy i którzy zawodnicy zostaną przy Al. Unii. Jeśli chodzi o I ligę to cieszę się, że bliska powrotu do Ekstraklasy jest Pogoń. Mama nadzieje, że sprężą się chłopaki i nie odpuszcza końcówki sezonu

A tak poza tym, to cisza tu jakaś. Majówka chyba wszystkich dopadła :P

PostNapisane: 4 maja 2012, 11:39 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
binta napisał(a):
Jeśli chodzi o pozostałe drużyny to wolę żeby w pucharach grał Lech niż Korony.

Korona i tak już nie ma szans na puchary. Nawet jak dogonią Lecha punktami, to w bezpośrednich pojedynkach Lech wypada lepiej. Myślę, że mecz Legii z Koroną będzie i tak najciekawszy w przyszłej kolejce bo obie drużyny mają jeszcze coś do udowodnienia ;)

PostNapisane: 4 maja 2012, 12:00 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
renoraines napisał(a):
Lech Poznań pokonał Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 , walka w koncowce sezonu zawzieta.

1. Śląsk Wrocław 53 pkt
2. Ruch Chorzów 52 pkt
3. Lech Poznań 51 pkt
4. Legia Warszawa 50 pkt

Nieźle się porobiło

Trzeba przyznać, że w tym układzie, Śląsk ma już chyba mistrza. W ostatniej kolejce gra na wyjeździe z zaprzyjaźnioną Wisłą, która nie gra już o nic, a trener Probierz... odsuwa swoich zawodników od składu. Moim zdaniem jest to chwyt ku temu, by łatwiej było... przegrać mecz

30 kolejka:
Slask-Wisła
Ruch-Lechia
Lech-Widzew
Legia-Korona
Zeby zaszly jakies istotne zmiany w tabelli dla Lecha/zdobyl mistrza to Lech musi wygrac i liczyc na porażke Slaska, Ruchu i Legii, co jest malo prawdopodobne, zeby te 3 druzyny w pakiecie przegraly.

PostNapisane: 4 maja 2012, 12:00 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):
Jeśli chodzi o pozostałe drużyny to wolę żeby w pucharach grał Lech niż Korony.

Korona i tak już nie ma szans na puchary. Nawet jak dogonią Lecha punktami, to w bezpośrednich pojedynkach Lech wypada lepiej

Chodziło mi raczej o sytuację jako była przed kolejką, a jaka jest teraz :)

Też myślę, że będzie to najciekawszy mecz. Przynajmniej na taki się zapowiada. Niech Legia nie da kolejnej plamy i wskoczy przynajmniej na podium

PostNapisane: 4 maja 2012, 12:36 
Forumowicz

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Żeby Lech miał Majstra to Śmierdziele i Malinowe Nosy nie mogą wygrać swoich meczów! Ruch może czasami się potknąć i nie wygrać ale Śląsk gra z Wisłą a kibice dali już do zrozumienia swoim piłkarzom że Śląsk ma wygrać i zdobyć mistrzostwo. Nie spodziewałem się po Legii że tak łatwo odda lidera. PISdowcy powiedzieli by że był to zamach ze strony Lecha na Legie bo wiadomo kto strzelił bramke dla Lechi ;) Korona jak wygra z Legią to ma 4 miejsce a kto jest na wypożyczeniu w koronie?(Kiełb) I tu znów pojawia się teoria spiskowa(o ile trener go wpuści) ;) Oczywiście to są spekulacje żartobliwe :P Bułgarska rządzi!!!

PostNapisane: 4 maja 2012, 14:05 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
binta napisał(a):
renoraines napisał(a):
Lech Poznań pokonał Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 , walka w koncowce sezonu zawzieta.

1. Śląsk Wrocław 53 pkt
2. Ruch Chorzów 52 pkt
3. Lech Poznań 51 pkt
4. Legia Warszawa 50 pkt

Nieźle się porobiło

30 kolejka:
Slask-Wisła
Ruch-Lechia
Lech-Widzew
Legia-Korona
Zeby zaszly jakies istotne zmiany w tabelli dla Lecha/zdobyl mistrza to Lech musi wygrac i liczyc na porażke Slaska, Ruchu i Legii, co jest malo prawdopodobne, zeby te 3 druzyny w pakiecie przegraly.

Wystarczy, że Ruch i Legia (nawet może wygrać bo przecież jest w tabeli za Lechem) zremisują swoje mecze i przy wygranej Lecha oraz porażce Śląska (raczej nie ma takiej opcji), to Lech będzie na pierwszym miejscu. Legia i Ruch nie muszą przegrać ;)

PostNapisane: 4 maja 2012, 14:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Przecież Śląsk z Wisłą nie przegra...
Pozamiatane... szkoda Legi, bo Sląsk jak zdobędzie mistrza to i tak nie awansuje do LM.... Legia ma taki zespół, że byłaby duża szansa...

PostNapisane: 5 maja 2012, 11:02 
Forumowicz

Kod silnika: M43B19
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145331
nie raz każdy był w szoku z wynikami, z sytuacjami i nie takie cuda w naszej lidze były, dlatego ja jako kibic Legii jestem wieeeelkim optymistą :D :hyhy:

moje typy na jutro

Legia - Korona 3:0
Widzew - Lech 1:1 (Widzew na fali jest teraz :D)
Ruch - Lechia 1:1 (Lechia mogłaby tak samo zagrać, a Ruch się obsrać przed tym meczem :rotfl: )
Wisła - Śląsk 2:1 (Śląsk nie wytrzyma presji, będą cieszyć się z mistrza jeszcze przed wyjściem na murawe i to ich zmyli :rotfl: )

nie zjedzcie mnie za te typy, ja zawsze we wszystkim jestem optymistą :D różnie wychodzi z wynikami, wiadomo :p

PostNapisane: 5 maja 2012, 12:17 
Forumowicz

Raczej nie ma bata, że Śląsk przegra z zaprzyjaźnioną Wisłą. Chociaż pewnie i tak jak Śląsk by nie zagrał to ludzie będą mówić, że ustawiony mecz itp.

PostNapisane: 5 maja 2012, 12:49 
Lokalny Ekscentryk

Garaż: było: E39 525TDS, E39 528i, E46 330Ci, E39 M5
Mam "czutkę", że mistrzem będzie Ruch. I niech mi nikt nie mówi, że szkoda Legii, bo mogła do Ligi Mistrzów awansować, a inni szans nie mają. W tej chwili to są frajerzy, jakich trudno w tej części Europy w ogóle znaleźć.

Ljuboja jako środkowy napastnik powinien dostać zakaz schodzenia do boku lub cofania się, bo niestety ale poza wymianą dwóch podań na małej przestrzeni, nic to nie przynosi, a powstaje luka. A jeśli ma tak grać, to niech przed nim gra jakiś napastnik. Co to w ogóle jest za zespół? Bez środkowego napastnika, w najważniejszym momencie sezonu w przerwie trzeba ściągnąć kapitana, bo przecież i tak na nic się nie przydaje. Niech oni się w szatni zrzucą na Traore z Lechii, bo nie mam ochoty patrzeć jak znowu będzie robił z nich wiatrak w przyszłym sezonie. Przy całej sympatii do Macieja Skorży, oczekuję jego dymisji po niedzielnym meczu. Liga Europy i dwa puchary pocieszenia ani jego, ani zespołu nie bronią. Tak "na oko" to Legia ma największy potencjał kadrowy i organizacyjny w Ekstraklasie, a jeśli to za mało do zdobycia mistrzostwa w lidze, w której 56 punktów w 30 meczach na to wystarcza, to bardzo mi przykro. Jeśli nie udało się w tym sezonie, to nie uda się także w przyszłym. Potrzebna jest zmiana, chociaż szczerze nie mam pomysłu, kto mógłby Skorżę zastąpić. Mam wątpliwości, co do trenerów z zagranicy. Po Euro Smuda do Wisły, a Probierz do Legii. Ciekaw jestem też, jak z takim potencjałem poradziłby sobie Jan Urban, bo on jednak pracował w trochę innym czasie i z trochę innymi piłkarzami, chociaż sam też za nim nie płakałem, kiedy odchodził.

A tak w ogóle, to nie chce mi się gadać po ostatniej kolejce o polskiej piłce.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 5 maja 2012, 13:02 
Forumowicz

Szkoda Legii pod tym względem, że doprowadziła się do takiego stanu. Mieli mistrzostwo w zasięgu, że tak nawet nazwę, palca. Ale z taką grą jaką ostatnio prezentuje no to.... :przestraszony: Szczerze, jestem nadal optymistą, bo patrząc na polską ligę, wszystko może się zdarzyć. Ale jeśli nie Legia, to też wydaje mi się, że mistrza będzie miał Ruch.

PostNapisane: 5 maja 2012, 13:25 

Perzy napisał(a):
Legia - Korona 3:0

W obecnej dyspozycji Legii, to bardzo optymistyczna opcja. Koroniarze musieli by odpuścić mecz co jest nierealne bo na wyjazd do Warszawy z Kielc jedzie ok. 1,5 tys. kibiców.
Ale nie dzielmy skóry na dźwiedziu :D jutro wieczorem będzie już wszystko wiadomo ;)

PostNapisane: 6 maja 2012, 08:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: 323ti
Kod silnika: m52b25
trzej krolowie wiielkich miast slask wiselka lechia gdansk. :cisza:

PostNapisane: 6 maja 2012, 16:59 
Forumowicz

hmmm... Ruch Chorzów mistrzem? ciekawie :D Śląsk coś nie powala. Mecz Legii - totalne dno, ale nadzieje miałem (bo już jej nie mam :P)

PostNapisane: 6 maja 2012, 18:13 

No i jednak Śląsk

Mecz Korony z Legią raczej na przeciętnym poziomie sportowym. Myślę, że obu drużynom już średnio zależało. Legia była trochę lepsza, a bramka na prawdę ładna. Niepotrzebną oborę zrobili warszawscy kibice.

PostNapisane: 6 maja 2012, 18:34 
Forumowy terrorysta

Lech sie nie popisal, tylko remis i juz nie jest na podium.

PostNapisane: 6 maja 2012, 20:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Niewiadomo, czy poziom polskiej piłki tak opadł, czy poprostu tak druzyny się wyrównały, ale był to ciekawy sezon. Wiele drużyn na szczycie tabeli walczyło od samego poczatku do konca. No może troche slabiej grał Lech na początku, ale końcówke miał bardzo dobrą.

Kibicom Śląska gratuluje Mistrza :) chociaz gratulacje można bylo skłądać przed ostatnim meczem kolejki :)

Osobiście szkoda Legi... niektóre mecze miała naprawde świetne, ale zdażały się też takie bąble, jak choćby 3 dni temu z Lechią...

Według mnie najrówniej grała Korona. Każdemu zdarzają się wpadki, ale niewidzialem w tej drużynie większego kryzysu w tym sezonie.

PostNapisane: 7 maja 2012, 10:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Takiego frajerstwa jakie zrobiła Legia, wypuszczając majstra z rąk w kilku ostatnich kolejkach, to dawno nie widziałem.

W Polskiej lidze to chyba ostatnio w 97r i pamiętne 2-3.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1