renoraines napisał(a):
Lech Poznań pokonał Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0

, walka w koncowce sezonu zawzieta.
1. Śląsk Wrocław 53 pkt
2. Ruch Chorzów 52 pkt
3. Lech Poznań 51 pkt
4. Legia Warszawa 50 pkt
Nieźle się porobiło

Trzeba przyznać, że w tym układzie, Śląsk ma już chyba mistrza. W ostatniej kolejce gra na wyjeździe z zaprzyjaźnioną Wisłą, która nie gra już o nic, a trener Probierz... odsuwa swoich zawodników od składu. Moim zdaniem jest to chwyt ku temu, by łatwiej było... przegrać mecz
http://www.90minut.pl/news/187/news1874 ... Wisly.htmlJeśli chodzi o pozostałe drużyny to wolę żeby w pucharach grał Lech niż Korona. Myślę, że więcej mogą osiągnąć. Ciekawe jak tylko będzie po wyprzedaży bo taka się chyba w Poznaniu szykuje (Wojtkowiak, Rudnevs, Injac, Stilic). Na plus zaskoczył mnie Górnik. Zdziwił mnie też wynik Korony z Widzewem. Byłem praktycznie pewien tego, że Korona wygra. Taka jest jednak nasza liga. W poprzedniej kolejce Widzew "nie trafiał" w sytuacjach stuprocentowych i przegrał u siebie z Lechią z którą miał przegrać, a teraz wygrał na trudnym terenie w Kielcach. Pogratulować muszę też Lechii, która zagrała całkiem dobry mecz, w przeciwieństwie do Legii. Nie wiem co się stało z "moją" drużyną pod koniec sezonu. Dobrze, że wygraliśmy Puchar Polski bo pucharów by jeszcze w ogóle nie było. ŁKS "leci" do I ligi. Swoją drogą, ciekawy jestem tego czy i którzy zawodnicy zostaną przy Al. Unii. Jeśli chodzi o I ligę to cieszę się, że bliska powrotu do Ekstraklasy jest Pogoń. Mama nadzieje, że sprężą się chłopaki i nie odpuszcza końcówki sezonu
A tak poza tym, to cisza tu jakaś. Majówka chyba wszystkich dopadła