StreetFire7 napisał(a):
No fakt, oglądałem powtórkę tej sytuacji i rzeczywiście sędzia się pomylił. Akurat rożne, które kopał Golo widziałem dobrze bo stałem idealnie nad nim. Myślę, że skoro arbiter za każdym razem pozwalał Golańskiemu kopać z tego miejsca, to nie ma się co czepiać kilku centymetrów

To Foszmańczyk tak posłał piłkę w trybuny. Wydaje mi się, że rozluźnił się za bardzo bo był już doliczony czas i zwycięstwo praktycznie w kieszeni i chciał po prostu z całych sił zapakować piłkę do siatki. Wyszło jak wyszło. Wcześniej bardzo fajnie rzut wolny rozwiązał Golański i Janota też bardzo niewiele obok bramki.
Myślę, że dzisiaj Podbeskidzie i Legia powinny złapać po 3 punkty. Co do Wisły z Jagą, to sam nie wiem. Najlepiej remis

Wiadomo, czepiać się nie czepiam. Chodzi mi o to, że pewnie będzie to jedna z kontrowersji w Lidze+
Podbeskidzie - Bełchatów - Patrząc po tym co się dzieje w ostatnich tygodniach, wychodzi na to, że powinna być "jedynka". Miałem nawet stawiać ten mecz, bo był dobry kurs (1.90), ale jakoś czuję, że Bełchatów się im skutecznie postawi. No i nie chciałbym żeby spadła Pogoń, a gdyby wygrało dzisiaj Podbeskidzie i Legia, strata pomiędzy Pogonią, a "Góralami" wynosiłaby tylko 2 punkty. Kibicuję więc PGE, a ucieszę się z remisu
Jagiellonia - Wisła - Typowy mecz na remis. "Jaga" osiąga ich dużo, nic się nie stanie jak zremisuje z Wisłą, a i krakowianom by się przydał punkt. Jeśli miałbym stawiać na czyjeś zwycięstwo, to więcej szans dałbym "Jadze".
Legia - Pogoń - Mecz przyjaźni, ale tylko na trybunach. Na boisku będzie się toczyła zacięta walka o punkty. W Legii z zawodników z pierwszego składu zabraknie Koseckiego. Ten mecz trzeba wygrać i na to liczę