witam
Miałem podobny problem .wymieniłem poduszki belki tylnej i wszystko jest ok. A objaw był podobny, wibracje na przednich siedzeniach i cały tył drgał(takie mrowienie) w przedziale od 85 km/h do 120 km/h i pozniej około 140 km/h, a na kierownicy nic nie było czuć. Wymieniłem podporę wału oraz amortyzator drgan skrętnych wału(nie mylić z amortyzatorem łączącym wał ze skrzynią -one są razem zespolone u mnie ale można je rozłączyć -cena łacznika to 150zł i można go kupic w każdym sklepie moto ,natomiast amortyzator drgań skrętnych wału można kupić tylko w aso za 390 zł!

kieszeń zabolała:) ) i sprawdziłem wał na kleszczowej z ryżową w Wawie(nie polecam gościu wali w ch... , powiedział że wyważył wał a ja dokładnie pamiętałem gdzie sa odważniki na wale i nic tam się nie zmieniło,ale wyszło na moje

.powymieniałem różne rzeczy z przodu które były podejrzane a i tak dalej było tak samo .Dopiero jak rozmontowałem całe tylnie zawieszenie : najpierw cały wydech póniej półosie ,wał i mechanizm różnicowy i wyjałem belkę tylnią ,okazało się że poduszki tylnej belki są wyrobione i guma popękana w tych poduszkach na łączeniu gumy z metalową tulejką (bez zdejmowania poduszki wyglądały na sprawne (przebieg 165000km jesli wierzyć licznikowi

) .Na szczęscie mam prasę hydrauliczną samoróbke

i wymieniłem poduszki na nowe lemfordera. Po zamontowaniu wszystkiego z powrotem autko jeździ jak nówka ,zero drgań i masażu na fotelach kierowcy i pasażera
Polecam to sprawdzic i wymienic . koszt poduszki to 68 zł lemforder w auto wróbel warszawa przy targowej. roboty dla jednej osoby od ch.... , i siła się przyda w pojedynkę

bo ciężko.pozdrawiam