jesli chodzi o zmiane komputera to nie zmienialem gdyz z silnikiem dostalem sterownik i chodzil super stalo sie to w niedziele swiece nowe kopulka nowa palec nowy filtry nowe przeplywka zmieniona pozatym wkladalem 3 przeplywki bez zmian kable nowe wydech nowy caly pasek rozrzadu nowy,jak powoli dodaje gazu jest ok ale jak szybciej dusi szczela w przeplywomiez brak mocy,,,mowicie ze przepustnica?mam taka ale od modelu,525 jest objetosciowo wieksza mosze gdzies kupic ale co tam sie moglo zepsuc mylem ja wydaje sie byc ok ten czujnik pod nia wymienilem tez,jeden mechanik mowi ze gdzies sie robi zwarcie skoro przerywa ucieka niby iskra ale gdzie,cewka????????????tej niezmienilem chociaz podmienialem ja na inna i to samo,,wedlug mnie niedostaje paliwa chociaz pompa niby podaje ogladalo to juz 7mechanikow nikt niema koncepcji,,niedouczeni????????????? pewnie tak,,,bo tu niema zadnej filozofi,niewiem gdzie szukac usterki wstaje rano i ide do garazu i znowu to samo,przegladam inic pojade chyba do serwisu,abym wydolil z portfelem czy mogl sie przestawic zaplon? na komputeze niewyszlo nic ale moze tez sa niedouczeni,,wtych zarach niema nikogo konkretnego kto by sie znal,,zalalem caly bak paliwa zadnych zmian jak stoi i gazuje go to od 3tysiecy ladnie sie wkreca..puszcze gaz dodam odrazu duszenie przerywnie szczal w filtr powietrza ,jest nowy kupilem dzisiaj .oczekuje,sugesti pozdrawiam piotr
_________________ wisniewski
|