BaX, zrobię tak jak mówisz, rozwiercę, a potem trochę pojeżdżę i spróbuję sprzedać. Nie będę się użerał ze sprzedawcą bo to trochę wąski w umyśle jest i z kasą to u niego krucho, a ja sobie jak zawsze poradzę

.
BaX napisał(a):
Co do poprawy zawieszenia możesz rozpiłować otwory w mocowaniu. Z tego co pamiętam jest tam miejsca na jakieś 3-4mm i nie powinno z niczym to kolidować ale musisz sprawdzić czy przypadkiem nic nie będzie biło w tym otworze w podwoziu.
też nad tym myślałem, ale trochę mało tam miejsca, ciekawe czy te 4 mm wystarczą, ale spróbuję.
A może poprostu krzywy wahacz jest? Mam na przekładkę drugi, ale trochę szkoda mi czasu i roboty bo wydaje mi się że tamten wahacz co jest zamontowany, jest prosty i przekładka może być bez sensu.
Skoro był bity w bok, to pewnie karoseria przestawiona, i tyle, chociaż mógł też wahacz dostać i się skrzywił, kto wie.
Dodam, ze jak się jedzie to buja całym autem, przodem też, a z przodu zbieżność OK.
przechyla go jak by na boki i trochę ściąga jak sie po pagórkach jeździ, może amortyzatory nie równo trzymają, czy to wina tego tyłu???