kwiatus19 napisał(a):
Ty na prawdę jesteś prosty człowieku.
Jestem w miarę prosty, palce wskazujące mam lekko krzywe.
kwiatus19 napisał(a):
Dziś w nocy kierowca e30, taki jak TWOJE skasował swoją furę i pozbawił życia 3 osoby. Idąc Twoim tokiem rozumowania (na poziomie psa Fafika) wszyscy kierowcy e30 to nieodpowiedzialni gówniarze, powodujący wypadki.
No i? Tutaj mowa o wszystkich? Dobrze wiedzieć.
kwiatus19 napisał(a):
Nie wiesz nawet gdzie są te Żardki
Wiem, oczywiście Ty wiesz lepiej.
kwiatus19 napisał(a):
podniecasz się tym, że panuje tam ciemnota i zacofanie.
Nie podniecam się, ale fakty pozostają faktami, jak jest na wiochach każdy wie.
kwiatus19 napisał(a):
W tej wsi mieszkają ludzie, których wykształcenie dla Ciebie nigdy nie będzie osiągalne
Wow, aż ciężko mi to sobie wyobrazić. Pewnie chodziło tutaj o Wyższą Szkołę Wiejskiej Logistyki - kier. transport mocno zbiorowy starym busem. Zatem masz rację, nie planowałem takiej edukacji.
kwiatus19 napisał(a):
Ci bogatsi co to na jabłka nie muszą jeździć kupili by Twoją rodzinę 3 pokolenia wstecz.
Zatem muszę otworzyć konkurencyjny sad i załatwić im dobry transport. Myślisz, że 10 chłopa upcham do E30? Później kupię busa, przynajmniej sprawdzona metoda na dorobek. Oczywiście powyżej 100km/h światła przeciwmgielne będą włączone.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...